טופיק!

טופיק! ../images/Emo13.gif

(אהממ לא נעלמתי פשוט לא יוצא לי להגיב
) פ'כל מיקרה: איזו חיפושית הייתם מעדיפים להיות??? (נא לא להתייחס למקרים טראגיים כגון רצח או סרטן *טפו טפו טפו* אלא יותר ל.... הווי, תקופת הביטלס, דורינג דה ביטלס טיים.... אוך אתם מבינים
)

אלרוס

New member
קשה, אבל אני אנסה להסביר.

נתחיל בחסרונות- ג'ון: יוקו,יוקו ויוקו פול: כולם חושבים שאתה מת. ג'ורג': המהרישי יוגי לחש לשאר בסוד שלא להשמיע את השירים שלך. רינגו: למי אכפת ממנו? הוא היה פחות זמן. יתרונות אחד על השני: ג'ון- הכי מפורסם, קריירת סולו שלפי דעתי הכי יפה. פול- הכי מפורסם ביחד עם ג'ון, כותב את השירים הכי יפים, קריירת הסולו הכי ארוכה. ג'ורג'- הודו מקום נחמד, לא יותר מדי הערצה אבל יותר מרינגו, כותב שירים מאוד יפים, חלקם יותר יפי משל פול. רינגו- אין, חוץ מזה שהוא השחקן הכי מוכשר (סר פול, זוכר?) מסקנה: פול/ג'ורג', ג'ון נפסל בגלל יוקו.

אמממ..../images/Emo72.gif../images/Emo113.gif../images/Emo186.gif

פול או רינגו. תחשבו על זה- רינגו הכי חמוד, לא רב עם אף אחד, מתופף כשרוני.. פול - הכי חתיך(
), כותב שירים מהממים, מפורסם, חי (לפחות נדמה שהוא חי
). מה צריך יותר מזה?

אלרוס

New member
מאור, אני יודע שאתה מיוחד

אבל כן פסלתי את ג'ון בגללה, אני השארתי את התפקיד של להתעורר לידה כל בוקר לך...

אלרוס

New member
תאמין לי, אצלה הוא ברור מאוד

סה"כ נחמדה היא לא... (כמובן שזה לא ממקור ראשון).

Another Girl

New member
אמממ...

אפשר מבחינתי להתייחס לזה רק מבחינת האישיות. והאישיות הטובה מכולן,לדעתי,היא של ג'ורג'-איש פשוט, כנה ועם זאת סרקסטי ובעל מודעות מופלאה,שלא לדבר על יוצר בחסד. וזאת למרות שברור שג'ון גאון ופול כשרוני ברמה. ורינגו..טוב. נסתפק בזה בינתיים.

seafox

New member
וואי..זה קשה.

הייתי מוכן להיות כל חיפושית האמת. אבל נראה לי שמעל הכל פול.אני באסיסט אחרי הכל...

The Mad Hatter

New member
התלבטות..

בין ג'ורג' לרינגו. עם נטיה לרינגו שהיה יחסית פאסיבי ו(עד כמה שאני יודעת)לא רב עם אף אחד יותר מידי. אבל, מצד שני, אם בוחרים להיות אחד מהביטלס עם כל מה שנילווה לביטלס והכל, אין דרך להתחמק מההיסטריה, אז אני מעדיפה את פול (אבל רק עד סוף תקופת הביטלס ולא כשהוא עשה דואט עם מייקל ג'קסון וכל זה...P:)

מאור 87

New member
אני בשוק.. ../images/Emo12.gif

שכולם בוחרים להיות רינגו.. חחחח WTF??
אני הייתי מעדיף להיות ג'ון.. כי הרי הוא זה שבסופו של דבר הייתה ההשפעה הכי גדולה על העולם (ועל עולם המוזיקה בפרט). וחוץ מזה שהוא פשוט אגדה. אה כן, וגם בגלל יוקו כמובן..

ביטלמן

New member
ג'ון, ג'ון ורק ג'ון

לא שאין לי כבוד לשלושת המופלאים האחרים אבל הייתי מת פחות שניה בתוך הנעליים של האיש הענק הזה! ולאו דווקא בגלל יוקו...

i love lucy

New member
אני דווקא הייתי בוחרת ליהיות...

הבחורות שמתעוררות לידם... ביחוד ליד פול!!!!!!!!!!!

*ג'ון*!!!!!!!!!!!!!../images/Emo47.gif

איזו שאלה?! ברור שג'ון! קודם כל כאשתו הראשונה, זה נראה לי מגניב ביותר, להיות גם הבעל וגם האישה (לחוות את שני צידי המתרס בקשר הזוגי....) ודבר שני: זה ג'ון לנון, פור גוד סטייק! חלומה הטוב של כל בחורה (שפויה בדעתה), ושאיפתו הניצחית של כל מוזיקאי... בקיצור- גם אני הולכת על ה"אגדה".

הממ אני חושבת שגורג'

או רינגו (אני לגמרי מאוהבת בו מאז שראיתי את "לילה של יום מפרך") אבל ג'ון? ולהיות נשואה לדבר הזה?

אמממ...

הייתי רוצה קצת מכל אחד... את הרוגע וההילה שעטפה את ג'ורג'... את הילדותיות של פול... את ההרגשה של ה"אבא השומר של כולם" של ג'ון... ואת ההומור של ריגנו (ואם אפשר, גם את התופים
)

למעלה