טופיק
כן, כן יש לי אחד...

GirlFriend

New member
טופיק../images/Emo70.gif כן, כן יש לי אחד... ../images/Emo9.gif

אני לא ממש מקורית..טוב נו... אני לא מקורית בכלל...
בואו נעשה פאנפיק של הסדרה(=כאילו נכתוב תסריט לפרק) כל אחד נותן רק שורה אחת והאחר ממשיך אותו.. סבבה? אז הנה : <סצנה: פינץ´ ונינה ב´´מטבח´´ בעבודה(איפה שהם שותים קפה בעבודה) פתאום מגיעה אישה יפה וצעירה ופינץ´ נדלק עליה נינה: אל תנסה אפילו! זו חברה שלי והיא בטוח תגיד לך לא! מי ממשיך...

LoLo16

New member
המשך:

פינץ´: "אז אין לה עוד הרבה מה להפסיד בחיים. תפני את הדרך"

liorlord

New member
המשך:

אממ לא, אני צריכה לזוז לצילומים. אתה יודע אולי איפה הצלם אליוט?

007bg

New member
המשך:

אל תדאגי, אם הוא יהיה קרוב את תראי אותו - הוא מחזיר אור...(הקרחת...) - לעומתי שאני מעדיף בלי אורות..."

liorlord

New member
אעעעעע

הכנתי שורה שתהיה טובה, היית אמור להגיד, כן זה אני, בואי אני אראה לך מה את צריכה ללבוש.

007bg

New member
המשך

"כן זה אני, בואי אני אראה לך מה את צריכה ללבוש." LOL!!! "או מה את לא צריכה..." נ.ב. לא, אני לא סוטה, פשוט ככה פינץ´ מתנהג..

המשך

החברה: "אהה אז אתה אליוט...נינה סיפרה שיש לך קרחת
..אבל שער ארוך זה סקסי.." [?!]

Skiter

New member
חדש וממשיך...

רק לידיעתכם שנאי גרוע בזה אז אני אעשה ניסיון אחד ואפסיק.. פינץ´: חכי שתראי אותי רק עם השיער (
אני גורע) הא אני חדש
אני מת על תהרוג אותי וזהו, או איך שנאי קורא לה Kill me and Duspoua, אין לי מושג למה אני קורא לה ככה אבל אני אוהב את זה......וכן כן אני יודע שדוספואה זה עשר או שתים עשרה או שתי נקודות בצרפתית... אז אני שקד אני בן 14 (עוד חודש בערך..) ואפשר למצוא אותי בעוד 9 פורמים (למה לכם?)

מאטריקס

New member
המשך...

אם זה מחשבה אז... פינץ´: "נינה? (מסתכל לעבר נינה והיא מחייכת אליהם) אהמממ... השיער שלי גדל מאז שנינה ראתה אותי בפעם האחרונה
."

liorlord

New member
המשך:

נינה: (מסתכלת על הרגליים שלה), גם שלי גדל מהפעם האחרונה שהסתכלתי על עצמי, אני צריכה לזוז, ביי)

LoLo16

New member
המשך....

*נינה נעלמת למשרד שלה* פינץ´: אז איך אמרת שקוראים לך? אני מקווה שאמרו לך שפה עושים רק צילומי עירום..." *פינץ´ נעלם לסטודיו של אליוט, מאיה יוצאת מהמשרד של ג´ק*

המשך

מאיה, עוצרת את החברה מאחור ואומרת:" את דונה נכון? הדוגמנית החדשה, החברה של נינה? בטח מחפשת את אליוט[בחיוך]?" משפט ארוך
ויחש לי עוד אבל אסור

liorlord

New member
המשך:

דונה: כן אני דונה, אבל אל תדאגי מצאתי את אליוט. הוא מחכה לי בסטודיו שלו לצילומי העירום. מאיה: צילומי עירום? פיייייייינץ´(צועקת ונכנסת מהר למישרד)

למעלה