טופיק

RaistGirl

New member
טופיק

אני מנסה להחיות את הפורום אז תשתפו פעולה!!!!! 10 המשפטים שרייצ'ל לא הייתה אומרת אף פעם: "בואו לא נלך על זה!" "אני מפחדת" אני לקחתי את ההכי צפויים וחבר'ה... *מדברת ביבבה* תשתפו פעולה! *מחייכת חיוך זדוני ומשייפת את הסכין קצבים שלי* ויעלושקה... *לוקחת נשימה עמוקה* *צורחת* תתחברי כבר לאס"ק ולפורום!!!! *נרגעת* הגעתי לעמוד 56 בספר! בערך...

Silver Fox

New member
מנסה את מזלי...../images/Emo82.gif

"מרקו, הבדיחות שלך ממש קורעות אותי מצחוק!" (כשהיא מדברת לא בציניות) "איכס! קניון! אני שונאת שופינג!" "קאסי, את יודעת, זה ממש אְין שאת הולכת עם האוברולים והמגפיים האלה
אני רוצה להיות כמוך!" "הצילוווווו!" "מרקו, נפצעתי, תרים אותי..." "אה, אולי לא כדאי שאני אשתנה לדוב גריזלי..." "מה אתם עושים?! אל תסתובבו ותילחמו! תברחו!" *רייצ'ל בוכה* "בואו לא נכסח להם ת'צורה!" "אני לא רוצה לצאת יותר למשימות! בחיים!"

lorien

New member
גם אני מנסה....

~ "לא, אני רוצה להשאר ולראות 'להתאהב' " ~ "אולי אני אפסיק להתעמל ואצטרף לבלט?" ~ "מרקו, אתה צודק!" (נאחחחח) ~ "אולי אני אלבש מיכנסיים ירוק-סלט וחולצה וורודה עם פסים צהובים?" (the horror!!!!) ~ "אולי ננסה להנל עם הירקים שיחה תרבותית?" טוב...זהו אין לי יותר

RaistGirl

New member
ספויילר קטן בהודעה...

ליעל!!!!!!!!!!!!!! אהבתי את הקטע שמרקו רומז שיש משהו בין רייצ'ל לבין טוביאס ואז רייצ'ל כמעט הורגת אותו! והוא מוסיף בספר: כאילו שאף אחד לא יודע...

Nagini Potter

New member
טוב, הוא צודק...../images/Emo152.gif

כולם כבר יודעים... אני חושבת שאפילו אקס כבר קלט עכשיו כשאני חושבת על זה, מרקו עשה את זה גם לקאסי וג'ייק בהתחלה... הוא כתב בספר הראשון שלו (או משהו כזה..) משהו כמו - 'אני חושב שהיום קאסי היא פחות או יותר החברה של ג'ייק. אבל אף אחד לא אמור לדעת מזה! ששש! זה סוד!' איזה חמוד מרקו ^^ לי זה לא יקרה Nagin Potter "אפשר להגדיר 'מדע' כהפשטת יתר שיטתית." -קארל פופר

למעלה