טופיק:

Nightborn

New member
טופיק:

סתם כדי להזיז את הפורום קצת. איזה משפחות הייתם רוצים/מצפים לראות ב"אמא מחליפה"? הומופובית/לסבית תימנית/רוסית תל-אביבית/קיבוצניקית מושבעת

no name ooo

New member
כנסו!

לא ניראה לי שהומובית/לסבית יכול להיות כי ניראה לי שחיבים ילדים.... תל אביבית/קיבוצניקית מושבעת נישמע רגיל.... אז אני ילך על תימנית/רוסית נישמע קורעעעעע

דתיה -חילונית

אבל לדעתי קשה יהיה להרגיל או לכפות על משפחה דתית לצאת לבלות בשבת, להדליק טלוייזיה וכו. עוד רעיונות: מבולגנת-מסודרת חיה בעיר-חיה במושב או בכפרה או בקיבוץ טבעונית-אוהבת בשר

no name ooo

New member
מבולגנת ומסודרת כבר היה.. ובקשר ל..

דתית חילונית- לא ניראה לי שדתיים ילכו לזה כי בטח גם זה אסור לפי ההלכה כל מני דברים שיש בזה..

hodaya151

New member
ברור שדתיים לא ילכו לשם

יש עם זה מלא בעיות! וחוצמזה- זאת תוכנית די משעממת!

SiviP

New member
מצחיק ששאלת

כי בעוד שבועיים ישודר פרק עם קיבוצניקים מושבעת ואמא מהפרברים היוקרתיים...

DREAM111

New member
מצטרפת ואומרת אם כבר אז

הייתי רוצה לראות משפחה של הומו/לסבי מתחלפת עם משפחה רגילה שדעותיה לא חופיות ומקובלות במיוחד. כמו שצויין היה את זה בתוכנית האמריקאית וזה היה מרתק לדעתי. היי מצטרפת חדשה.

תל אביבית...

זה הכי נורמאלי.. אני אוהבת בד"כ לראות משפחות נורמאליות..לא יודעת למה...
ובטח ובטח שלא הומואים/לסבית תתייחסו גם לגילאים...תחשבו אולי ילדים קטנים רואים את זה [
]

Nightborn

New member
מה רע בכך שילדים יראו את זה?

אני חושבת שכן נכון לחשוף ילדים לאורח החיים הזה. כשאומרים לי ש"ילדים עלולים לראות את זה", זה נשמע כאילו הומוסקסואליות היא משהו דומה לפורנוגרפיה. וזה לא. רוב המשפחות החד-מיניות שאני מכירה (ואני מכירה הרבה כאלה) הן בורגניות לחלוטין ומנהלות אורח חיים רחוק מאוד ממיתוס "הגייז הזנותיים".

no name ooo

New member
תגידי את משוגעת?!?

תחשבי שילד בן 10 רואה את זה... הוא יכול פיתאום לקום ולהגיד יאללה להיות הומו זה נישמע לי אחלה חיים מהיום אני הומו?!?! [כנ"ל לבנו]

Nightborn

New member
האם-

כשילד רואה זוג מאושר והטרוסקסואלי הוא אומר "יאללה, להיות נשוי נשמע לי כיף, אני הולך להתחתן עם רוני מג'2"??

להיות הומו זה לא בחירה, ככה נולדים!

את באמת חושבת שבן אדם קם בבוקר ומחליט להיות הומו? כאילו, כל כך טוב, קל וכייף להומואים בחברה שהם יבחרו בזה? הלוואי והיה, אבל המצב ממש לא כזה (והתגובה שלך היא הוכחה נוספת).

למעלה