טופלס - לגיטימי או פוגעני?

קוואנט

New member
טופלס - לגיטימי או פוגעני?

שיזוף ללא חלק עליון בחוף: האם זה לגיטימי או שצריך להתחשב בסובבים? בחופים רגילים - האם שיזוף טופלסי הוא דבר בסדר, או שמא ברומא התנהג כרומאי ולנשים ללא חלק עליון כדאי למצוא חופים מבודדים? ובחופים נטוריסטיים - האם טופלס הוא רק חצי נטוריזם שאינו מקובל, או שמא איש באמונתו יתפשט ולא צריך להכריח אף אחד? מה דעתכן/ם?

ronatd

New member
לפי דעתי

לפי דעתי בחוף רגיל זה לא לעניין, כי שיזוף טופלס יכול לפגוע ברגשותיהם של אנשים רגילים. בחוף או באתר נטוריסטי, אין לי שום בעיה עם שיזוף טופלס. כמו שאמרת איש באמונתו יתפשט, ובמקומות רבים בחו"ל מקובלת גישת clothing optional המאפשרת לכל אחד לנהוג לפי שיקול דעתו. דוד.

sl 3977

New member
דעתי בנושא

בחופים נטוריסטים ובמפגשים של הנטוריסטים צריך לאסור על בנות ללכת טופלס אבל בחופים רגילים אם מישהי רוצה ללכת טופלס שיבושם לה ושיהיה לה לבריאות

40גבי

New member
טופלס זה לא נאטוריזם

נאטוריזם זה עירום מלא. יש פה בכלל דבר מוזר כאן הרי גבר , אם הוא בא למפגש נאטוריסטים הוא או שמוריד חלק תחתון או שבעצם אין הבדל לחוף רגיל. לאשה כביכול יש אפשרות ל"חצי דרך" לדעתי טופלס אמור להיות בחופים רגילים , נדמה לי שכך המצב באירופה למשל. אצלנו נושא הטופלס הפך ל"ביג דיל" בגלל שהדת והדתיים שולטים בחוקים. מי שלא רוצה להתפשט לגמרי אלא רק טופלס לדעתי לא צריכה להגיע לחופי נאטוריסטים, זה כמו גבר שמעדיף להשאר בבגד ים. גבי

אבירן171

New member
תלכי לפי החוקה בארה"ב מהסיבה הפשוטה כי זה

מה שמסמל את הדמוקרטיה בהתגלמותה. את רוצה להשתזף טופלס? אין בעיות. כל עוד את לא פוגעת פיזית או מילולית באף אחד זה לא משנה. אן את פוגעת במישהו בגלל האמונות שלו, הוא יכול ללכת עם האמונות האלו לקבינימט. חוץ מזה.. אני בטוח שיהיו הרבה גברים שישמחו לראות אותך טופלס.. ואולי גם יווצרו אוהלים.....................
מה שבטוח, שאת לא צריכה בגלל דוס להיות לבושה איך שהוא רוצה. אין לאף אחד זכות לכפות עליך את רצונו. זה עולם חופשי וכל אחד יכול לעשות מה שהוא רוצה בתנאי שאין הוא פוגע או גורם לכך שתיווצר פגיעה (פיזית או מילולית!!!). בברכה, אבירן..

לחקות את האמריאנים בכל דבר זה לא דמוקראטי.

דמוקרטיה פירושו הקשבה לעם ולא העתקה מעבר לים. הרבה דברים שמתאימים לאמריקנים מאוד לא מתאימים לנו. בראצות הברית, למשל, יש 50 מדינות עם גבולות פתוחים ביניהן וגם הגבולות עם האוקינוסים והשכנים די פתוחים. כתוצאה מזה יש הרבה חתיפות ילדים ויש חוק שלא מרשה לאדם מתחת לגיל 12 להיות בלא לווית מבוגר. עד גיל 12 ההורים שלך חייבים לקחת אותך לחברים ולבית הספר. אינך יכול לטייל לבד עם בני גילך עד גיל 12 אפילו בקבוצות גדולות. כל ערב כיתה הוא בפיקוח צמוד של מבוגר וכו'...החוק הזה מאוד מיותר ולא מתאים לישראל. העתקה עיוורת מהאמריקנים מובילה לאסון שקרה לפיליפינים כשפרדיננד מרקוס השתלט עליהם כדיקטטור בזכות העובדה שחוקת הפיליפינים פשוט הועתקה מארצות הברית והבלמים והאיזונים שלה לא התאימו למציאות בפיליפינים.

shahar98

New member
לא פוגעני כלל רצוי גם בוטומלס

לא פוגעני כלל רצוי גם בוטומלס

נשים שרוצות...

נשים שרוצות ללכת בלי חלק עליון זאת הבעיה שלהן... ומי שהיה בצרפת יודע שיש חופים של נשים וגברים שנשים הולכות ערומות

טושית18

New member
לדעתי בחוף רגיל זה לא מכובד

ואפילו יחשב התערטלות בציבור(עברה) אבל בחוף נטוריסטי שכל אחד יעשה מה שבא לו...

אתה באמת חושב שבישראל בחורה

יכולה להשתזף טופלס בלי שיטרידו אותה? במקרה הטוב היא תשמע כל שניה שריקה מאיזה ערס או קללה מאיזה חרדי... על המקרה הפחות טוב אני לא רוצה אפילו לחשוב

איתי בל

New member
אוי אפשר לחשוב

מקצת ציצים עוד אף אחד לא מת אם הבחורה לא תעשה מזה ביג דיל גם הערס הכי גדול בארץ לא יעשה מקסימום קצת יסתכל אם הבחורה לעומת זאת דווקא רוצה תשומת לב..היא תקבל אותה גם עם מעיל חורפי

KaiserDino

New member
מצידי תבואי טופלס

רק אל תבכי שאנשים בונים מסביבך התנחלויות מסביבך אם מקובל עלייך שכל אחד מסתכל עלייך , ולא מפריע לך שגם עוברים ילדים ונערים לכי על זה

KaiserDino

New member
וואי ..

תצטרכו לסלוח לי על הדקדוק הנוראי בהודעה הקודמת אני כנראה שיכור לגמרי ... אז תתעלמו מהניסוח הקלוקל - הרעיון , בכל מקרה ... נשאר

Krishi

New member
לדעתי טופלס זה לא בעיה.

וזה אפילו די נפוץ בכל העולם להיות טופלס בחופים רגילים. מה שאותי עוד יותר מעניין האמתי, זה איפה בכלל יש חופים בישראל לנודיסטים? בתור אחד שדי מחבב את הקטע הזה (וממש לא בקטע של "יו! בחורות ערומות!") אף פעם לא שמעתי על חוף כזה בישראל.

באירופה זה מעוד מקובל ולא רק על החוף אלא

גם בגינות ציבוריות. בישראל ובראצות הברית שולטת חבורה מסורתית שנכנעת לפנטים דתיים. אני מדבר אק על שיזוף בחזה חשוף. לא, למשל, על הליכה ברחוב בעירום מלא. לדעתי האישית אין בעיה ללכת בכחוב בעירום מלא. אבל אני לא יכול לומר שזה מקובל איפה שהוא.

amber2

New member
לא מובן לי

איך נטוריסט אמיתי יכול להתנגד לנשים שמשתזפות טופלס? האם ערכי הליברליזם לא תופסים כאן? כשאשה נטוריסטית נמצאת במחזור אז לרוב היא תשתזף טופלס מסיבות מובנות, אז מה, הולכים לעשות בדיקת מחזור לכל מי שתשתזף טופלס? אם כן אז אפשר להמליץ לכם על כמה רבניות שמתמחות בזה? מה מפריע לכם שמישהי תשתזף טופלס בחוף נטוריסטי? מה רע בclothing optional כמו שנהוג בדרגות? *כמובן שאין הדברים מופנים לכולם, אלא רק לאותם אנשים שהתנגדו לשיזוף טופלס בחוף נטוריסטי* אגב, לגבי שיזוף טופלס בחוף רגיל, תלוי איפה, תלוי בכמות האנשים, אבל לרוב אפשר ללכת כמה מאות מטרים צפונה/דרומה ולהיות בפרטיות יחסית, אלא אם זה אילת (עצוב שהמקום שפעם היה מעוז הטופלס בישראל הפך למקום הכי פחות נוח לטופלס, בגלל מיעוט התיירים והצפיפות הנוראית)

למעלה