טופסולוגיה

נועה רז

New member
טופסולוגיה

כשהייתי קטנה הייתי בטוחה שילדים נולדים רק מאמא ואבא. כשקצת גדלתי כבר הבנתי שיש עוד כל מני אופציות. והיום, לאחר ביקור בחדר ארבע המוזהב (ד"ר גולדמן, ד"ר גולד, ד"ר זהבי, תעשו אתם את המתמטיקה), הגעתי למסקנה אחת ומבוססת - ילדים נולדים מטפסים. אני לא זוכרת שבימי חיי סחבתי יותר נייר מאשר היום. טופס 17 למכון בשם "שמשון", שעד לרגע זה אין לי מושג מה יש שם. אולי פלישתים. וטופס 17 בלי תאריך לבנק. וטופס לכדורים של סוג חומצתי של משהו שעכשיו כבר גיליתי שקשור לוויטמין B מאיזה מספר. וטופס לבדיקת איידס. וטופס לבדיקות RH ו-PH ואלוהים יודע מה עוד. ג'יזס, כבר יותר פשוט לפתות גבר באיזה פאב. ילדים, יקירי, כנראה נולדים מנייר.

אבא גאה

New member
MAZAL TOV../images/Emo23.gif

by the way darling for years I picked up men in bars and that did not help with getting a child papers on the other hand DID so stick with what you do best(papers) and leave the men in the bars to us.

ציבונה

New member
../images/Emo24.gif שיהיה בשעה טובה

טפסים טפסים טפסים... הכל שטויות העיקר מה שיוצא בסוף. שיהיה לכן המון המון בהצלחה

נועה רז

New member
את להירגע!

לפי הספירה של הנסיכה פיונה יש לנו עוד לפחות שנה וחצי, ואין לנו כוונה להקדים את המאוחר. אנחנו פשוט אוהבות להיות מוכנות
)

חשששש...חשששש........

רגע, אין לי פנאי.... חשששש.......חששששששששש........ אני מרשרשת בשרשרת החרוזים המלאית ליד אוזן ימין, מנשקת את שן השום התלויה על הצוואר, וגם פעמונים טיבטיים מרחשים חרש ליד תמונתכן.... חשששש......חש.......חששששש......... והגלים החמימים שאת מרגישה סביבך..... חשששש..... חששששש....... זו אהבתי, כמובן, יקירה חשששש........חששששששש...........

I M NUNI

New member
מזל טוב והמון בהצלחה ../images/Emo85.gif

לנעה והגר ימבה מזל טוב עם תחילת התהליך , מאחלות לכן מכל הלב שיעבור מהר ושאוטוטו את בהריון - לא מהטפסים כמובן- אז וואו ב-ה-צ-ל-ח-ה !!!

נועה רז

New member
כאמור, זמן יש לנו

בדיוק הרופא אמר לי היום "תצטרכו המון סבלנות" ואני חייכתי לעצמי בשקט.

איזו התרגשות זו להתחיל לגלגל את

כדור השלג שממנו בסופו של דבר יוצא תינוק...
שיהיה לכן המון המון בהצלחה
אצלי - ברגע שאני מתחילה טיפול (ולו רק מבחינה בירוקרטית) אני כבר מרגישה קצת בהריון. כשמכריחים אותי לעשות הפסקה מהטיפולים אני בקריז
וד"א - הכדורים החומצתיים עם ויטמין B הם חומצה פולית שבכלל טוב לקחת (חוץ מזה הם הדבר היחיד שלא עשוי מנייר בכל ה"חבילה" שקיבלת).

נועה רז

New member
אגב

נכנסתי אתמול לפורום שלך (חד הוריות מבחירה, כמדומני), יש שם מאמרים מקסימים וממש מפרטים. המון תודה

זואיzoe

New member
בהצלחה!!!!!!!!!!!!

ואחרי שזה קורה, מייד שוכחים את ההזרעות והטפסים ונכנסים לרוטינת בדיקות מעקב והרבה יותר טפסים אחרים.... שילך קל !!

Anti Gone

New member
עוד אחכה לו

כשהייתי קטנה חשבתי שיהיה לי תינוק – תינוק שיגדל להיות ילד או ילדה, איש או אישה. כשהייתי קטנה לא חשבתי להיות אמא – אם כבר חשבתי יותר להיות אבא – כי ככה סיכמתי עם החבר הכי טוב שלי כשהיינו בני 10, שמתאים לו יותר להיות אמא ולי להיות אבא. לא חשבתי אז על אפשרות של שתי אמהות, אבל ה"אבא" וה"אמא" לא היו קשורים לזה שאני בת או שהוא בן. מאז גדלתי לאישה. מאז נישאתי לאישה. והרעיון והדמיון של התינוק כבר כל כך היה חי ומתאים וכל כך היה כבר שלנו, שיחד הגענו לרופא והתחלנו עם הטפסים הראשונים. המון זמן עבר מאז, וטפסים ובדיקות וזריקות וכדורים. כל כך הרבה תקוות ואכזבות, ושמחה ועצב. ולפעמים לא מובן בכלל שהוא לא בא כי הכל מוכן, כי אנחנו כל כך רוצות, כי אנחנו משפחה שבה הוא חסר. אולי החודש. אולי... "עוד אתמרמר כרחל עוד אתפלל כחנה עוד אחכה לו"

גם אם יתמהמה...

בוא תבוא ! לא קלה היא ההמתנה, אבל יש בה משהו , שבדיעבד אני שמחה בו: הריון שלא בא בקלות, נקרא בלשון הרפואית "הריון יקר". (תזכרו את המונח, יהיה לו שימוש במהלך ההריון). ואכן הוא כזה... משהו ברגשות מתעצם ומזדקק במהלך ההמתנה... משהו שאח"כ מלווה אותנו כל החיים, ובאיזשהו מקום מעצים גם את השותפות והמוכנות ההורית. מחזיקה אצבעות!

למעלה