טופס דוגמא

Taliy

New member
טופס דוגמא

מצורף טופס דוגמא שהכנתי , מומלץ בחום לעבור גם על ההוראות אם יש ספקות. אני לא אהיה זמינה בשלושת השבועות הקרובים, כך שאם אתם מוצאים טעויות או תוספות ששכחתי אשמח אם תשרשרו להודעה. עדי, מתנצלת שלא שירשרתי , רציתי שזה יבלוט. ROY, תוספות והערות (מותא כי אני לא אראה
), יתקבלו בשימחה.

Taliy

New member
ההוראות באנגלית

כולל שאלות ותשובות - מומלץ

KokoLoCo

New member
וואי סליחה ותודה!!!

מתנצלת לא התכוונתי פשוט לא שמתי לב:( טלי הטופס הזה הוא מדויק?! אפשר להדפיס ולמלא ישר?! כי הבנתי שהם מאוד מאוד מחמירים. ושאלה נוספת ואחרונה (תודה על התשובות!) מה הם סיכוייה של אם גרושה עם ילד לקבל גרין קארד? האם קלושים מאשר זוגות נשואים? תודה! KOKO LOCO

Taliy

New member
לא כועסת ../images/Emo13.gif

סטטיסטית לזוג נשוי יש פי שתיים סיכוי לזכות כי כל אחד מגיש בנפרד, ורושם את הבן-זוג שלו בסעיף של בני זוג וילדים. המסמך בנוי לפי ההוראות, אך יש לשים לב לפרטים הקטנים : גודל התמונה ולזכור לכתוב עליה מאחור בדפוס(!) שם ותאריך לידה. אם ארץ הלידה שונה מהאזרחות הנוכחית (לא נולדת בישראל), ואת מגישה כישראלית , אז חשוב לציין זאת בסעיף 3 (לכתוב ישראל), ועל המעטפה לכתוב ישראל למעלה!(סעיף הלאום אם שונה מארץ לידה חייב להתאים למה שכתוב על המעטפה למעלה מצד שמאל). יש לציין את כל הילדים עד גיל 21, שלא אזרחי ארה"ב. יש לחתום בעיברית! אם נולדת בברה"מ יש לכתוב איך קוראים לחלק שנולדת בו היום, רוסיה או אוקראינה ולא ברה"מ. בין שם משפחה לשם פרטי יש לשים פסיק כדי להבחין בינהם, כמו כן שם המשפחה של המגיש צריך להיות עם קו תחתון (יש כבר בטופס
) סעיפים שלא ממלאים (כגון סעיף 3 של לאום, או אם את רווקה ...), מוחקים! המספור לא אוטומטי, לכן יש לשנות אותו בצורה ידנית. השם שלך צריך להיות כתוב כמו שמופיע בדרכון שלך (כי לפעמים יש טעויות ...) בכל מקרה צירפתי גם את ההוראות באנגלית (בהודעת המשך), זה לא מסובך אבל אכן צריך לדקדק בפרטים הקטנים. תבוא הודעת המשך עם דוגמא למעטפה. בהצלחה, טלי אני לא אהיה עד סוף אוקטובר אז מצטערת מראש אם לא אענה על שאלות

nonaa

New member
שאלה בקשר לדוגמה: צריך mis?

האם אכן יש להוסיף את ה"קדומת" mis, mr וכו´ ? לא ראיתי זאת בטפסי ההסבר ...

למעלה