טופס הערכת אתר ספריות - עזרה !

g i g o

New member
טופס הערכת אתר ספריות - עזרה !

שלום, עשו טובה והציצו רקע בטופס הערכה של אתר ספריות של פריבור והסבירו לי למה הכוונה או מה התשובה לשאלות הבאות : 1. בדקו את קידוד הדף (HTML) האם מטה-דטה מצורף ? 2. האם הגרפיקה מוקטנת (פחות מ-25 K) ? 3. האם האתר עולה יפה גם בנייטסקייפ (אין לי...). השאלות מתייחסות לאתר של בית אריאלה. תהיו בני אדם ותסבירו לי למה הכוונה ואם יש לכם נטסקייפ עשו שירות למולדת וכנסו רגע... הרבה תודות.

tulie

New member
אוקיי...

1. קידוד הדף זה המבנה שלו בHTML. מגיעים לזה דרך התפריט תצוגה באקספלורר. ואז יש שם אפשרות לראות את המקור. הסבר על תגי מטה דאטה יש פה. 2. גרפיקה מוקטנת. האם הגודל של התמונות בדף קטן מ25KB. כלומר שאם אתה שומר את כל התמונות המשקל של כולן קטן מ25KB. 3. כן. הסתכלתי אצלי. נראה בסדר אבל חסרים כל התפריטים מצד ימין (גם האפור וגם הזה בבז' מקווה שזה עוזר

tulie

New member
מה מצאתי

דפדפתי באתר הזה של בית אריאלה ומצאתי שם את הקוד האתי של הספרן(ית) נראה לי מעניין. לא ראיתי כזה במקומות אחרים

DGtal

New member
יש את זה על הלוח בספרית המחלקה

אגב, אם אני לא מקבל את חלק מהקוד האתי זורקים אותי מהמקצוע?

tulie

New member
שבועת הספרן

אם אתה מסרב שוללים ממך את תעודת הספרן :) ושולחים אותך לעבודות פרך בהחזרת ספרים למדפים

g i g o

New member
עוד שאלה (קצרה...)

ניגשתי לencoding אך לא ראיתי שם לא אזכור ל-HTML ולא למטה-דטה . האם אני בכיוון ? מה אני בעצם צריך לחפש ?

tulie

New member
זה לא אנקודינג

זה סורס source. מוציא לך דף טקסט כזה

למעלה