זהבה, לא רוצה לשלול את מה שהרב שלכם אמר -אבל
הסיפור הזה לא נשמע לי. תמיד יש שמועות כאלה ואחרות על מזון - אני זוכרת סיפורים שאנשים נשבעו שהם נכונים, שמפעלי טחינה שוטפים את השומשום באקונומיקה כדי שהטחינה תצא לבנה יותר, ולכן צריך הכשר מיוחד, והיו סיפורים על כך שמורחים "שומן מן החי" על תבניות אלומיניום חד"פ ולכן הן מבריקות, ולכן צריך הכשר מיוחד, ועוד הכנה וכהנה הצדקות לכך שצריך הכשרים מיוחדים.
מעניין שOU בארה"ב, שאף אחד לא חושד בהם שהם מקלים משהו, מוציאים כל שנה רשימת מצרכים שאפשר לצרוך לפסח ללא הכשר מיוחד, כמו קפה, שמנים, ועוד. כלומר, שמספיק ההכשר הרגיל.
בקיצור, אני לא מאמינה שיצרנים מערבבים את העדשים עם קמח.