טופס צור קשר מעט שונה- דעתכם

nadavpev

New member
טופס צור קשר מעט שונה- דעתכם

שלום לכולם,
חשבתי על רעיון לאתר שאני עובד עליו- אשמח לשמוע הן את דעתכם לגבי הרעיון והן את עצתכם לגבי פרקטיקה.
האתר הוא אתר וורדפרס למסעדה המתבססת על ערבי "שולחן פתוח" המורכבים מקבוצות קטנות שנרשמות מראש, או אירועים מוזמנים מראש שלהם אצור טופס נפרד.
הרעיון הוא ליצור טופס שאינו מורכב מתיבות סטנדרטיות אלא מרווחים להשלמת המילים (המסעדה עובדת על קו צעיר ובלתי פורמלי והניסוח בהתאם):
"אהלן,
קוראים לי ________ ואני רוצה להזמין מקום ל__ אנשים לערב בתאריך _______. אני זמין באימייל __________ או בטלפון _________-___"

שדות השם, מייל, טלפון יהיו פשוט שדות טקסט, שדה מספר האנשים- לדעתי רשימה נגללת עד מספר המקסימום, שדה התאריך לדעתי יהיה רשימה נגללת עד שלושה שבועות הלאה (בכל שבוע יש ערב אחד ביום קבוע מראש).
לאור העובדה שמדובר בעסק משפחתי שכרגע לא יכול להרשות לעצמו לשכור מתכנת, אני מנסה ללמוד תוך כדי בנייה- ברור לי שזו גישה שפעמים רבות לא מאוד אהודה על מתכנתים. אין כאן ניסיון להתקמצן וליצור משהו חובבני- במידה והאתר שאבנה לא יהיה מוצלח פשוט נוותר ונחסוך להקמת אתר רציני יותר.
לאור העובדות הנ"ל אשמח לעצתכם לגבי אופן בניית הטופס- אם פשוט לבנות טופס בHTML+PHP ולשלב בתבנית או לנסות להשתמש במודול הטופס של התבנית עצמה ולשחק איתו (תבנית DIVI).
תודה רבה וסליחה על ההודעה המבולגנת משהו- תוצאה ישירה של "בלגן בראש" שבוודאי לא זר לכם :)

למעלה