ואכן, אאלץ לתקן ../images/Emo8.gif
אני מאוד אשה, ואכן אשה עם עודף גדול. לפי חישובי ביומסה אני בערך 43.3. לפי אותם חישובים המשקל התקין שלי אמור להיות בין 53 ק"ג ל-74 ק"ג (אני 1.72 מ´ ומשקלי 128 ק"ג), וזה אומר שלפי החישובים (ואני מבינה שזה מה שקובע) יש עלי כ-54 ק"ג עודף לפחות. אני לא מסכימה עם זה, מנסיון, טווח משקלים זה מידי נמוך עבורי ואני שואפת לטווח שבין 80 ל-85 ק"ג, אבל גם זה אומר צורך לירידה גדולה מאוד. אז אני מבינה שאני זכאית למימון הניתוח, וזה מאוד משמח אותי. לגבי רופא מומלץ אשאל בבוא העת, היות וכעת הברור הוא כללי. בימים אלה אני בדרך להריון לקראת לידה אחרונה. אני בת 39 ואם לתינוקת בת חצי שנה והריונותי הם מטיפולים. מספר חודשים לאחר הלידה הבאה אני מעוניינת להכנס למסגרת של: טיפול הורמונלי (זו הסיבה העיקרית להשמנה שלי), דיאטה, ניתוח וספורט (ממילא בהריונות אני כמעט לא עולה במשקל ואחריהם יורדת מעט גם ללא כל עשיה מכוונת בענין). מתוך הכרותי עם עצמי ועם גופי ברור לי שלאחר שאוריד חלק גדול מהרצוי לי באמצעות כל שציינתי לעיל, עדיין ישארו לי בירכיים ובבטן בלבד עודפים שלא ירדו בשום דרך, וכדי להסירם אזדקק בודאות גם לשאיבת שומן. האם יש דרך שגם ניתוח זה ימומן לי ע"י הקופה? כי האמת. במבנה הנוכחי שלי, ירידה ללא שאיבת שומן במקומות שציינתי אולי תתרום לבריאותי הפיסית אבל תזיק למראה שלי ובכך גם לבריאותי הנפשית. כי נכון להיום, בדרך בה מחולק השומן בגופי, למרות העודפים הרבים אני נראית לא רע כלל. אם ארזה ברוב המקומות, אבל בבטן ובירכיים עדיין ישארו עודפים מוגזמים, זה ממש יהפוך אותי למכוערת. אז האם עלי להתחיל לחסוך לקראת זה, או שהקופה תממן את השאיבה או שעלי לותר על הירידה במשקל? המון תודה