טופס 17 למרפאת זכרון?

gokoll

New member
טופס 17 למרפאת זכרון?

זוכרת שקראתי במקומות שונים שלפעמים אפשר לקבל טופס 17 למרפאת זכרון ולפעמים לא. ההבדל לא ברור לי. אמי עומדת לעבור שם בדיקת אבחון בקרוב. רופא המשפחה אמר לה שאינו יכול לתת טופס 17. האם יש משהו נוסף שעליה לעשות? (אני כותבת מחו"ל, ולכן לא בקיאה בסבך הביורוקרטי). תודה מראש.

נילי41

New member
../images/Emo20.gif בקשר לטופס 17

כמובן שצריך טופס 17 למרפאת זיכרון. רופא המשפחה צריך לתת הפניה למרפאת הזיכרון ואת הטופס 17 מקבלים במשרד של הקופה עם ההפניה של הרופא. אני לא יודעת אם רופא המשפחה יכול לסרב להפנות למרפאת זיכרון אם יש ירידה בזיכרון או חשד לאלצהיימר. אני לא יודעת לאיזה קופת חולים אתם שייכים. אצלנו במכבי לא היתה בעיה, אבל בכל ביקור במרפאת הזיכרון צריך לקבל מחדש את הטופס 17. אם במקרה אין אפשרות לקבל את טופס 17, אפשר להזמין תור באופן פרטי ולשלם להם באופן פרטי, נדמה לי שזה 100 או 120 ש"ח. אפשר גם להפקיד אצלם צ'ק ולהוציא את הטופס 17 לאחר הבדיקה ולשלוח להם אותו ואז הם מחזירים את הצ'ק, בכל אופן ככה זה עובד במכבי. לא יודעת מה לגבי קופות חולים אחרות. לא נראה לי שזה צריך להיות שונה. מאחלת לכם "בהצלחה" עד כמה שזה נשמע משונה, עם הטופס וכמובן עם הבדיקה.

gokoll

New member
אמי שייכת לקופ"ח כללית

מישהו כאן יודע אם זה שונה דרכם? אני אנסה להדריך אותה בצורה ספציפית, אם יש טעם בכך. ותודה לך, נילי, על התגובה המהירה.

בכללית אין בעייה

שלום לך , עליה לקבל הפנייה מרופא המשפחה והיא תקבל טופס 17 בלי בעייה. כדאי לבדוק דרך העמותה את רשימת מרפאות הזכרון לפי אזור המגורים ואם צריך המלצה תבקשי שיכתבו לך במסר אישי. בהצלחה , כל טוב, טובה

geryr

New member
טופס 17

במרפאת זכרון ברח' הנריטה סולד 17 (מאחורי בית חולים איכילוב) את לא צריכה להציג טופס 17, רק להזמין טור לאבחון

למעלה