טופס 29ג "פרטני"?

צופה121

New member
טופס 29ג "פרטני"?

היי לכולן

הלכתי לבית מרקחת מכבי לרכוש אסטרופם, כשאני מצויידת בטופס 29ג שנתנה לי הרופאה באיכילוב.
אלא שהם טענו שזה לא מספיק, כי צריך "טופס 29ג פרטני" הכולל חתימה של 4 רופאים.
(לבסוף הלכתי לסופר פארם ונתנו לי בלי שום טופס).

מישהי נתקלה בדרישה לכזה סוג טופס 29ג? כי בשיטוט בגוגל לא ראיתי בשום מקום מושג של חתימת "ארבעה רופאים".
יתירה מכך - ראיתי בכמה אתרים דוגמא של טופס 29ג פרטני, וזה בדיוק מה שהרופאה נתנה לי.. יכול להיות שמכבי סתם מערימים קשיים?

טלייי1988

New member
אז עשית טעות דל החיים שלך

שקנית בסופר פארם למה את צריכה לקנות בסופר פארם ולשלם מחיר מלא כשאת אזרחית מדינת ישראל ויש לך תקופת חולים שלך שאת מבוטחת בה ומסבסדים לך שמה תרופות למה לתרופות אחרות הם לא רוצים טופס 29ג הנבלות האלה? כמו נגיד אנטיביוטיקה וכאלה כול מיני תרופות כאלה? למה אסטרופם דורש טופס 29ג זה ממש לא נכון ולא בסדר והם מנסים להקשות עלייך בכול התהליך הזה של קנית הורמונים בבית המירקחת שלך לא צריכה להיות לך שום בעיה אני כבר דיברתי על זה והסברתי מה לעשות אבל פשוט נימאס לי שלא מבקשים לי ושכול העזרה שלי שאני מנסה לעזור ולא לתת לרוקחים הנבלות האלה לעבוד עלינו את עושה בידיוק את ההפך את עוזרת להם בלרמות אותך ולעבור בירוקטיה שהיא ביכלל אבל ביכלל לא נחוצה ולא צריכה להיות יש מירשם על ידי הרופא הם צריכים לספק לך את התרופה ניגמר לא משנה איזה תרופה טופס 29ג זה לא קשור ולא צריך להיות טופס29ג מיועד ליבוא תרופות מחוייל אבל עזבי לי כבר אין כוח להסביר כול מה שאני מסבירה פה הכול לשווא

טלייי1988

New member
וכול הסיפור הזה ביגלל מירשם לאסטרופם

זה ממש לא הגיוני ואבסורדי ולא צריך להיות ככה להצריך טופס29ג ממש ממש לא

צופה121

New member
אוקיי טלי.. תודה על הדאגה!
..

אבל תראי זה מה יש.. = הרבה בירוקרטיה מיותרת!
ואת צריכה רק להבין שכל אלו שנתקלו בבעיות (וגם אני נכנסתי ל"מועדון" הזה..) לא הביאו את זה על עצמם.. ואין לך מה לכעוס עליהם.. אלו הרוקחים שמסרבים לספק! וכי מה יעזור לי אם אני אגיד "למה אתם עושים לי בעיות"? זה ההוראות שהם קיבלו!
ונכון שאת טוענת שצריכים את הטופס הזה רק ליבוא, אבל גם אם אולי נניח שפעם זה היה כמו שאת אומרת, אבל מסתבר שכיום ההוראות אחרות, והם דורשים טופס 29 לא רק ליבוא, אלא גם לרכישת כל תרופה שאינה לשם ההתוויה הרשמית שלה.

שבת שלום
!!

בכל מקרה בסופר פארם נתתי את המרשם של רופאת המשפחה ממכבי, כך שיקבלתי את זה במחיר של קופת-חולים (אם כי אני מקווה שמכבי לא יגיעו אליהם אח"כ בטענות מדוע נתנו מרשם ללא טופס... ואז בפעם הבאה הם כבר לא יתנו...)
איך שלא יהיה, אני אמורה להיות שבוע הבא אצל האנדו', ואבקש ממנה טופס "למהדרין" עם שלל חתימות רופאים.. שיספק גם את מכבי...

Ellianne

New member
זה עולה אותם 15 שקלים

גם במכבי וגם בבתי מרקחת פרטיים שעובדים עם מכבי....

טלייי1988

New member
יש לי שאלה בקשר לאסטרופם לאלו שלוקחות אותו

אתם מרגישות שהוא עוזר לכן תורם לכן? יש לך מימנו תופעות לוואי?

למעלה