טופס I-130

studen2

New member
טופס I-130

שלום לכולם,
הגשנו טופס I-130 על בסיס נישואין לאזרח אמריקאי לתחילת התהליך מהארץ. לבעלי הניסיון פה, כמה זמן לוקח עד שמקבלים הזמנה לתחילת תהליך הראיון?
 

panda121

New member
שלום ובהצלחה

מנסיון אישי..
אתם כרגע בשלב הראשון של התהליך לקבלת הגרין קארד..
שלב הראיון הוא השלב הסופי של התהליך, כל התהליך יכול לקחת מ 8 חודשים לשנה פלוס תלוי בכל מקרה לגופו, ובזמן אחרון מנסיון של אנשים פה בפורום זה גם יכול לקחת יותר.
לנו לקח 5 חודשים עד קיבלנו מהם תשובה בשלב של הI 130..
( כמובן שאת יכולה להכניס לאתר לראות איפה גם התיק עומד) .
לאחר זאת אתם עוברים לשלב השני NCV ,בכל שלב הכל מפורט מה צריך לעשות ואיך צריך לעשות מקבלים מסמך מפורט ( מנסיון אישי כל מסך שאתם מצלמים ושולחים להם, לצלם פעמיים כגון: תעודות לידה, נישאין, irs, כרטיסי טיסה תמונות תצהרים , טופס 807 שחרור מצהל, הוכחות למעבר שלכם כל דבר! כי בזמן הראיון יכול להיות שיבקשו , וזאת על מנת שלא היו עיקובים בעתיד)
לפני כל שלב תחפשי בפורום המלצות איך ולמה ומה כדי זה יכול למנוע הרבה עיקובים לעתיד,
לאחר שהתיק עובר מ usics לNVC הם שולחים הודעה במייל וגם אפשר להתעדכן באתר (לנו לקח עוד בערך 3 חודשים עד שקבלנו תגובה מNCV לאחר ששלחנו להם את מסמכים הנדרשים , המלצה בזמן המתנה לתשובה מהם עדיף לאסוף חומר לשלב השני ובכך לקצר את התהליך כל עוד זה תלוי בך )
אנחנו שכחנו לסמן ריבוע , ובגלל זה זה לקח לנו יותר זמן כי נדרשו לשלוח שוב , לחן תעברי על הטופס שוב ושוב לפני ששולחים ,
לאחר שהתיק הושלם , נשלח מייל שבוא נאמר שנקבע לראיון בקונסוליה בירושלים, לאותו אדם אשר דורש ויזה הגירה, לנו לקח שנה התחלנו באוגוסט שנה שעברה ובאוגוסט השנה היה לי ראיון , מתחילת התהליך ועד לראיון לקח לנו שנה,
שהיה בהצלחה !
 
למעלה