טופ אני רוצה לספר לכם

טופ אני רוצה לספר לכם

משהו מה זה מפחיד שקרה לי בחופש הגדול לפני שנתיים כשעליתי לח´ השנה אני עולה ל-י´. בקיצור חזרתי הביתה ב3 בלילה בערך נכנסתי לחדר והדלקתי תמערכת היה תשיר זומבי ניישן אם הוא זכור למישהו... והוא היה חרוש סוף וגם שמעתי אותו איזה שלוש פעמים באותו ערב וכבר הכרתי אותו מספיק טוב טוב התחלתי להחליף בגדים ונכנסתי לאמבטיה שהיא בדיוק מול החדר שלי ופתאום שמעתי צחוק אבל אחד המפחידים כזה צחוק של גבר מטורף כזה..........נבהלתי חבל על הזמן כי לא היה אף אחד בבית והבית גדול ויכול לצוץ מישהו מכל מקום אז בישביל לנחם את עצמי אמרתי לעצמי שזה בא מהמערכת אבל ז נזכרתי שבזומבי ניישן אין כזה צחוק, אבל עדיין מתתי מפחד אז נכנסתי לחדר וחיכתי עד איזה ארבע וחצי שיהיה תצחוק עוד אפילו שעברו כבר איזה 15 שירים חיכיתי וחיכיתי וכל השעה וחצי הזאת שמעתי רעשים חבל על הזמן, ובדיוק בארבע וחצי ההורים שלי חזרו ופתאום נגמרו הרעשים........... לא ישנתי כל הלילה אחר כך....

Idan91

New member
אמאלהההההה!!!

הייתי יוצאת מהחלון.... הממ.. רגע.. שלוש בלילה? לא, לא הייתי יוצאת... הייתי מתעלפת!

ממממ

קפיצהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה

lighter

New member
למה לא יצאת החוצה?????

לא הגיוני שבחוץ הרבה יותר מפחיד ממה שקרה לך...

למעלה