טופ מודל הישראלית

pink hit

New member
טופ מודל הישראלית

מישהו יודע מתי מתחיל הטופ מודל הישראלית? אני הייתי לפני חודשיים באודישנים ולא התקבלתי בגלל שאני נמוכה (למרות שאני באותו גובה של ג'נאשיה) אמרו לי שאני עוברת מסך ואני מתאימה והכל אבל.. אין מה לעשות בקשר לגובה...

HONEYsivani

New member
היי

איך היה באודישנים? מוזר שאפילו לא שמעתי עליהם... מה הגובה שלך?אולי תשימי פה תמונה שלך? אני הייתי בתחרות מלכת היופי 2004

pink hit

New member
היי

את השתתפת בתחורת עצמה או שהיית באודישנים ובמיונים?

EvanescencE3

New member
בנות סמתם לב שאתם ...

מדברות כילו אתם באי סי קיו ?חח כילו אני לא מתנפלת או משהו אבל כילו שפתחת את השישור זה לא היה לאי סי קיו אבל אז התחלתם לדבר מה הגובה שלך ולישאול אחד את השנייה שאלות ואז עוד אחד מצטרפת ושואל אותכם שאלה.... למה לעשות את זה בפורום? עם אפשר באי סי קיו וככה היה פחות בלאגן בפורום

pink hit

New member
לסיון

ניסיתי לשים תמונה אבל משום מה אני לא מצליחה... אבל אולי תשימי את באמת... אבל לא תמונה מהתחרות סתם תמונה שיש לך בבית

pink hit

New member
לסיון

אני לא מצליחה לשים תמונה משום מה אבל תשימי תמונה שלך...

איזה גובה את?.....סיוון כנסי בקשה..

ואמרו לי שאני ממש יפה ושאני יכולה להיות דוגמנית ושאני גם יחסית גבוה ואני עדיין גובהת כאילו עוד לא הפסקתי לגדול אני עוד מעט בת 14 ואני מטר 67 משהו כזה..... ואני לא יודעת לאיזה סוכנת ללכת או איך ללכת או מה לעשות.... באיזה סוכנות את? את אני ישמח שתעני לי....

עדידי15

New member
אני יודעת

ראיתי בגיא פינס את האודישנים והמנחה תהיה גלית גוטמן... זה ישודר נרהא לי אחרי שתסתיים הסדרה "עדן לנצח" בערוץ 10 נראה לי יום חמישי... אבל מה שבטוח שזה יהיה בערוץ 10...

למעלה