טופ קצת חדשות ברקע
L lizard New member 3/2/04 #3 ../images/Emo2.gif ../images/Emo2.gif ../images/Emo2.gif ../images/Emo2.gif ../images/Emo2.gif ../images/Emo2.gif ../images/Emo2.gif ../images/Emo2.gif הסתפרת???????????????????????????????????? אתה נראה יותר טוב עכשיו
../images/Emo2.gif ../images/Emo2.gif ../images/Emo2.gif ../images/Emo2.gif ../images/Emo2.gif ../images/Emo2.gif ../images/Emo2.gif ../images/Emo2.gif הסתפרת???????????????????????????????????? אתה נראה יותר טוב עכשיו
ב בארי הברבארי New member 3/2/04 #4 כן אח שלי ביקש הפתעה לחתונה שלו... אז הסתפרתי... אחרי 6 שנים,הגיע הזמן לשינוי...
L lizard New member 3/2/04 #5 כמו שאמרתי, אתה נראה טוב. איך חברותיך הרבות קבלו את זה? אגב, ידעת יכולת למכור את השיער ולקבל ים של כסף?
כמו שאמרתי, אתה נראה טוב. איך חברותיך הרבות קבלו את זה? אגב, ידעת יכולת למכור את השיער ולקבל ים של כסף?
ב בארי הברבארי New member 3/2/04 #6 הממממ... חברותיי הרבות ?! טוב נו כולן קיבלו את זה אחת אחת... (לפעמים בזוגות ויותר ) לגבי מכירת השיער...הממממ...לא לא חשבתי על זה...זה היה החלטה ריגעית ומיידית באותו יום !!! לא חשבתי יותר מידי !!! פשוט כיסחתי
הממממ... חברותיי הרבות ?! טוב נו כולן קיבלו את זה אחת אחת... (לפעמים בזוגות ויותר ) לגבי מכירת השיער...הממממ...לא לא חשבתי על זה...זה היה החלטה ריגעית ומיידית באותו יום !!! לא חשבתי יותר מידי !!! פשוט כיסחתי
ב בארי הברבארי New member 3/2/04 #8 לע... כי בהתחלה קיצרנו אותו לבדוק אולי יפה קצת קצר...עם קוקו קטן כזה... ואחר כך אמרתי לו להוריד הכל. אז לא,לא נשאר ארוך ממש !!! סתם שאלה,כמה הייתי יכול להרוויח ?
לע... כי בהתחלה קיצרנו אותו לבדוק אולי יפה קצת קצר...עם קוקו קטן כזה... ואחר כך אמרתי לו להוריד הכל. אז לא,לא נשאר ארוך ממש !!! סתם שאלה,כמה הייתי יכול להרוויח ?
L lizard New member 3/2/04 #9 לא יודע בדיוק אבל שמעתי פעם שמשלמים הרבה על זה. אתה יכול לברר במקומות שעושים בהם פאות