נחמד שהתחילו בסוג של הופעה קבוצתית למרות שזה היה קצר מידי.
הופתעתי מחלק מהבחירות של המתמודדים, אני רק שמחה שלפחות לא כל השירים היו שירים שחרשו עליהם למוות בתוכנית כבר
אז היה פה סוג של שיפור.
1) Adanna Duru - Love You I Do
מצד אחד שמחתי שהיא לא בחרה את השירים הידועים מהסרט, מצד שני השיר הזה לא היה משהו,
היא נשמעה די טוב מבחינה קולית, לא צרחה גם שזה היה טוב, אבל לא היה משהו מיוחד בהופעה זה היה רק נחמד.
2) Daniel Seavey - Lost Stars
הוא נשמע חולה, שזה מוסיף לזה שהוא זייף חצי מהשיר. האמת שגם אדם לוין לא הצליח לשיר את השיר
כמו שצריך בטקס האוסקר , זה שיר מאוד קשה אז הפלוס היחיד שאני אתן לו זה שהוא לא ניסה לשיר
את החלק הגבוה בשיר כי אחרת זה היה נשמע עוד יותר נוראי.
3) Rayvon Owen - Stayin' Alive
אני בערך כמו נדב נהניתי וסבלתי באותה מידה חחח, יש קטעים שממש אהבתי במיוחד הפזמון עם הזמרי רקע, יש קטעים שזה היה צווחני
ולא התחברתי והוא הוציא את הכיף מהשיר, לא הייתי בוחרת לו את השיר הזה ואני די חוששת לו בשבוע הבא לצערי.
4) Nick Fradiani - Danger Zone
וואו לרגע זה היה נשמע לי ממש כמו דוהטרי לייט, הקול שלו נשמע ממש דומה לו לפעמים.
הביצוע קולי היה טוב, שוב לא חשבתי שזה היה וואו, הוא לא מספיק כריזמטי וההופעות שלו קצת משעממות בגלל זה.
הקטע עם הגלידה
5) Joey Cook - Mad World
למרות שאני לא מתחברת לקול שלה אני חייבת להודות שהיא משתפרת משבוע לשבוע, גם אני חשבתי שהיא נשמעה ממש דומה לסיה.
זה היה ביצוע אחד הטובים שלה עד עכשיו, ביצוע פשוט ונקי מה שצריך לשיר הזה.
6) Tyanna Jones - Circle of Life
אני בעדה אבל זה היה הביצוע הכי גרוע שלה עד עכשיו לדעתי. עד עכשיו החמאתי לה שהיא ממש מדויקת
אבל בביצוע הזה חוץ מהתו האחרון שהיה מעולה היא זייפה ולא הייתה בקצב של השיר, מקווה אבל שהיא תשאר.
השיר של ג'ניפר, הבנתי שזה לסרט דיסני כזה אבל לא יודעת לא מתחבר לי עם הסגנון שירה שלה,
היא נשמעה בסדר, ברור שהיה שם גם פלייבק, ההופעה עצמה אבל הייתה מהממת, השמלה עם
האפקטים זה היה ממש יפה.
7)Quentin Alexander - You're the One That I Want
הנה בן אדם אמיץ שלוקח שיר מאוד ישן ופופולארי ומשנה אותו לגמרי, לא אכפת לי אם זה הרעיון שלו או לא,
עדיין ממש אהבתי , זה גם התאים לו מבחינה קולית ונתן משמעות אחרת לשיר,
אחד הטובים של הערב בלי ספק, הארי ממש עיצבן אותי שנכנס בו בקטנות במקום קצת לפרגן
8) Maddie Walker - Let's Hear It for the Boy
עדיף שתתמקד בשירי קאנטרי, היא די הוציאה את הכיף מהשיר, מבחינת ביצוע קולי היה סביר
אבל שוב שום רגש ושום דבר מיוחד, כמו שכבר אמרו פה היא הייתה צריכה להגיע לתוכנית בעוד כמה שנים
היא לא מספיק טובה.
9) Clark Beckham - Sunday Morning
סוף כל סוף קלארק הראה לנו שהוא מסוגל לשיר גם משהו מהמאה הזאת, בחירה מעניינת של שיר,
אהבתי שהוא שר רק הוא והגיטרה, זה ממש הראה את היכולות הקוליות שלו, ביצוע מעולה אחד הטובים שלו
ואחד הטובים של הערב.
10) Jax - Grow Old with You
בחירת שיר מעניינת, זה היה ממש חמוד, היא נשמעה טוב, לא הכי טוב שלה אבל עדיין נהניתי.
ואז נשארנו עם קאסים והשופטים מחליטים להציל אותו??
מעצבן אותי שהם מסתכלים רק על ההופעות שלו ולא על הקול שלו
שהוא לפי דעתי בין הכי חלשים שם. ועכשיו הוא עוד ישאר עוד כמה שבועות ואחרים טובים ממנו ילכו
אז שבוע הבא שניים הולכים , שירי שנות ה80, כלומר שירים שיצאו לפני שכל המתמודדים חוץ מניק נולדו
ובוי ג'ורג' מנטור,
נקווה שיבחרו שירים מעניינים.