טופ 5-סיפור מכור

טופ 5-סיפור מכור

אוקיי אז אחרי שרובנו חרשנו על הדיסק "סיפור מכור" ושמענו את כל השירים אינסוף....מהם 5 השירים הכי יפים לדעתכם באלבום של מאיה??? הנה הטופ 5 שלי: 1.הדלקת כוכב 2.נשמה שלי 3.הלב 4.סיפור מכור 5.זה רק בינינו מה איתכם?

BravE NeW BoY

New member
../images/Emo26.gifשלי../images/Emo36.gif

1. זה רק בנינו 2. באהבה 3. סיפור מכור 4. איתך 5. הלב, הדלקת כוכב, כשאתה נשבר, יש בליבי כינור קשה לי להחליט לגבי המקום החמישי
זה ייקח לי זמן

תורי .....

בכלליות אני אהבתי את כל השירים האלבום.. אבל ה5 שהכי אהבתי (קשה..): 1. יש בליבי כינור 2. באהבה 3. איתך 4. זה רק בינינו 5. סיפור מכור וכשאתה נשבר (הייתי חייב)

hero D

New member
שלי:

1. סיפור מכור 2. באהבה 3. הדלקת כוכב 4. הלב 5. זה רק בינינו

i D a N 16

New member
שלי......

1."הלב"-בין השירים שאני הכי אוהב... 2."זה רק בנינו" ו"כשאתה נשבר"-שני השירים מעולים כאחד... 3."הגלקת כוכב" 4."סיפור מכור" ו"יש בלבי כינור"-שני להיטים,שאי אפשר להישאר אדיש אליהם... 5."איתך"

shiroosh999

New member
אממ.... ../images/Emo85.gif

בורה שכמוני! לא מכירה חצי מהשירימ שציינתמ שמ!

../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif

1."סיפור מכור" 2."יש בליבי כינור" 3."הלב" 4."זה רק בינינו" 5."הדלקת כוכב"
הסתייגות : קשה לי לדרג שירים כי לפעמים בא לי לשמוע שיר אחד ולפעמים שיר אחר , זה דירוג מאוד כללי ולא מחייב

טוב...אז הנה שלי.....

1. הדלקת כוכב...[אני יכולה לבכות מהשיר הזה.....לוידעת למה...] 2. זה רק בנינו 3. באהבה... 4. הלב 5. כשאתה נשבר ובסה"כ אני מתה על כל השירים שלה....

קשה קשה לדרג הכל טוב

1.סיפור מכור 2.זה רק ביננו 3.הלב 4.איתך 5.כשאתה נשבר אוהב את כל השירים גם את נשמה שלי.

למעלה