טוקבקים ערביים מנתחים את נצחון החמאס

shm490

New member
טוקבקים ערביים מנתחים את נצחון החמאס

אפשר לשקר חלק מהזמן אך לא לכולם כל הזמן כי כנראה שמתחילים להבין גם בעולם הערבי שהחמאס מוביל את הפלסטינים לאסון .

אבל פלסטיני 48 ממשיכים לתמוך בחמאס

בפורומים הערביים אצלנו כמעט שאין מתנגדים כאלה לטרור, ואלה שעושים זאת נחסמים ומסולקים. כמו הגולש הערבי ליון 7 שסולק מקומונת 'קפה יאפא' כי הדברים שהוא כתב לא מצאו חן בעיני הבל"דית הראשית שם רנא 48. טוב, גם אותי סילקו, אבל אני סהיוני וזה לא נחשב.

shm490

New member
אתה יכול להרגע

לא רק אתה וליון עזבו גם אחרים (כמוני ) לא כותבים שם יותר ובמבט די חטוף לא רבים הם המחליפים הקומונה הפכה דלה מאוד . הבעיה השל רנא שלהבדיל ממך אני מכבד את דעותיה (לא מסכים ומתנגד לכל דעותיה הפוליטיות )והנחישות שהיא דבקה בהן אך בתור מנהלת היתה אמורה להתעלות עליהן ולנהוג בתור מנהלת ביתר אוביקטיביות , הערבים בארצות שכנות מבינים את המצב בצורה יותר אוביקטיבית ופחות אמוציונלית מהערבים הישראלים והפלסטינים הם לא ממש בתוך הסיכסוך אלה בשוליים שלו .

גם בימי המנדט הפלסטינים היו הכי קיצוניים

בין ערביי המזה"ת. זה לא מקרה שרובם בחרו מרצונם הטוב במופתי הנאצי להיות מנהיגם. ב-1931, עוד לפני שראאד סלאח נולד, אירגן המופתי 'ועידה איסלאמית' בירושלים וצרח 'אלאקצא בח'טר'. הוא זה שגרר את העולם הערבי והאיסלאמי להתערבות נגד היהוד הכופרים בפלסטין. לייתר הערבים לא היה כ"כ חשק, פלסטין עניינה אותם כשלג דאשתקד ואם זה היה תלוי בהם בלבד היה פה מזמן שלום ע"פ הסכם פיצאל-וייצמן. אבל פלסטין היתה המקום שבו ה'רעיונות' של חסן אלבנא, מייסד האחים המוסלמים במצרים, היכו שורשים יותר מבכל מקום אחר והתחברו עם הנאציזם האנטישמי כאשר המופתי ואנשיו מספקים את הקשר הפיזי. רק בעקבות ההסתה הנאצית של המופתי ואנשיו פרצו במזה"ת פוגרומים נגד היהוד כמו בעיראק ואח"כ בלוב, במצרים, בעדן וכד'. כיום פלסטין היא שוב אחת הזירות החשובות שבהן צומח האיסלאמו-פאשיזם. מה שקורה אצל פלסטיני 48 הוא הד למה שהולך בע'זה. גם פה החמאס הדתי וה'חילוני' השתלטו על מהלך העניינים כמו בימי המופתי כשהם גוררים איתם את ייתר הכוחות הפוליטיים כמו חד"ש שפעם היתה קומוניסטית והיום היא שפחה נרצעת של בל"ד והאיסלאמים.

לפעמים כשאין משהו חכם לומר עדיף לשתוק!!

אם אתה חושב שחמאס ניצח פשוט תסביר מדוע אתה חושב כך ללא ציניות. תודה

למעלה