טוקיו, איסטנבול או מדריד? התשובה מחר

רז 1978

New member
ושכחתי להגיד

אני מקווה שטוקיו לא תזכה באירוח

בגלל השעות הלא הנוחות והפרשי הזמן שיגרמו לכך שהתחרויות ייערכו בזמן שאנשים עובדים כמו שקרה בסין לפני 5 שנים וכמה שקרה בעצם בכל אולימפיאדה שנערכה עד היום במקומות בהם הפרשי הזמן הם כמה שעות קדימה לעיר המארחת על פני אירופה

אולימפיאדה בברזיל היא דבר הרבה פחות נורא כי חלק מהתחרויות נערכות בשעות הערב וחלק בשעות הלילה (תמיד אפשר לקום מוקדם בבוקר ולהשלים את שעות השינה החסרות יום למחרת) אבל אולימפיאדה בטוקיו זה בהחלט בעייה התחרויות ייערכו בזמן שאנשים עובדים

רז 1978

New member
טוקיו זכתה באירוח המשחקים

העיר שהכי לא רציתי מהשלושה היא זאת שתארח את אולימפיאדת 2020

u999

New member
מצד שני באיסטנבול

למרות השעות הנוחות הספורטאים הישראלים היו זוכים לקבלת פנים "חמה". אולי עדיף ככה.

חוטהשני

New member
לי היה מאד מוזר לראות שהיא זכתה באירוח... הרי רק לפני 5 שנים היתה אולימפיאדה במזרח הרחוק...

חוטהשני

New member
אם לא נחשב שבמזרח הרחוק נמצאת רוב אוכלוסיית העולם אז אירופה זה משהו שנמצא באמצע...

תזכיר לי איפה תהיה האולימפיאדה שלפני טוקיו ?

חוטהשני

New member
כלומר שתי אולימפיאדות ברצף בקצוות עולם...

בעבר תמיד אחרי אולימפיאדה שהיתה משודרת בשעות לא הגיוניות התקיימה אולימפיאדה באירופה... (גם צריך לזכור שהרעיון של המשחקים יצא מאירופה
)

חוטהשני

New member
תתיחסי בעיקר להפרשי השעות... אמנם עם עידן הממיר המקליט אפשר לראות אבל זה פחות כיף ופחות מרגש לראות בשידור מוקלט...

nitsansh

New member
דווקא לרוב יש רוטציה בין אירופה אמריקה ואסיה

לונדון 2012 היתה מחוץ לתור... הפעם הקודמת שהיתה אולימפיאדה באירופה אחרי 8 שנים היתה ב1980.

ny22

New member
מנהל
אני דווקא הכי רציתי שמדריד תזכה

לא נורא, שמח בשביל היפנים

למעלה