טוקיו הוטל לעומת קאלצ'ר קלאב

Drowned World

New member
טוקיו הוטל לעומת קאלצ'ר קלאב

היי לכם
אני לא מעריץ ת'להקה אפילו לא שמעתי אותם פעם אולי ואל ידעתי בכל מקרה... ראיתי תמונות של הסולן וזה גרם לי לחשוב על להקה אחרת הרבה יותר ותיקה מתחום אחר של מוזיקה רגאיי פופ לעומת טוקיו שעושים רוק ולהראות לכם תמונות של סולן הלהקה ההיא בוי ג'ורג' שנחשב בשנות ה-80 לזמר מאוד מצליח ומפורסם עם הערצה היסטרית של אנשים ואני חייב לציין שיש דימיון מטורף בסטייל שלו ובסטייל של הסולן של טוקיו הוטל תראו בעצמכם ואל תגידו שלא !

Drowned World

New member
לא התכוונתי דימיון אישי

התכוונתי לדימיון בסטייל כל הקטע הזה של לשחק עם המגדר האיפור הכבד וכל הקטע הזה

0rin

New member
../images/Emo210.gifבוא נתחיל מ'זה שהוא קצת מפחיד

אמממ.. חדעתי הוא לא מזכיר אותו.. האיפור שונה, שיער, כובע (ביל בלי), גבות, צבע השיער בקיצור לא..חח

הממ

אני מכירה את קלצ'ר קלאב הם די טובים למעשה, ואם הוא וביל דומים במשהו זה רק בזה ששניהם אוהבים להתאפר. אני עדיין יותר אוהבת את ביל D: יש לו ייצוג יחודי של עצמו, ואני לא יודעת את המניעים של בוי ג'ורג' . אולי המניעים שלהם דומים. אבל יפה ששמת לב לזה :)

Rukia nik

New member
../images/Emo6.gif

נוסטלגיה! אמא שלי הייתה מעריצה שרופה שלהם, והיא אפילו פגשה אותם! אז לראות את בוי ג'ורג' זה חלק מהיום יום שלי!
ואני לא חושבת שהם דומים, אבל כמה ממשפחתי סבורים שכן, לא רק מבחינת הסטייל אלה גם מבחינת המשיכה המינית ~.~ הו וואל! (למי שלא יודע בוי ג'ורג' הוא הומו!)

keren eckshtein

New member
האמת היא אני חושבת שהם לא דומים בכלל ../images/Emo11.gif כאיל

כאילו * תראו את הפנים של בוי ג'ורג' הזה הוא באמת נראה כמו בת באמת באמת . אני חושבת שמסתכלים פעם ראשונה על ביל אולי חושבים שהוא בת . אבל רואים אחר"כ שהוא לא ובוי ג'ורג' הזה יש לו ממש פנים של בת אני מצטערת . ובוי ג'ורג' הומו וביל לא . וגם אולי יש להם בערך אותו סיגנון אבל לפי דעתי הסיגנון של בוי ג'ורג' יותר מופרח . בקיצור לפי דעתי הם שונים . אבל לפחות פעם אחת מישהו שהוא לא שומע את טוקיו הוטל נכנס לפורום ולא אמר שהוא שונא אותם .
ורק כדי להראות לכם שהם לא דומים בכלל הנה תמונה של ביל . אע ? הם דומים ? ממש לא !

אם כבר משווים.. לאחרונה אני רואה בכמה תמונות

של ביל שהוא די דומה למייקל ג'קסון.. מוזר :/ אני יחפש תמונה אחת כזאת

למעלה