טוקפין, גסטרופין

estebet

New member
טוקפין, גסטרופין

לאחר כריתת שד שמאלי הוצאת 15 בלוטות נימפה שמתוכן 14 נגועות. לפני כימו - כמו כן מעוניינת לקבל אינפורמציה על תרופות אלה האם מישהו שמע או יודע היכן? תודה ויום נעים - אסתר

rachell

New member
../images/Emo24.gif

אסתר לא עברתי כימו ולפי מה ששמעתי לפניך תקופה לא קלה הרבה חיזוקים חיבוקים ונישוקים חזקי ועמצי יש אתר מצויין של אחת מתשע שם הרבה חומר רפואי, קישורים וגם פורום של אנשי מקצוע חפשי שם ואני כאן בשביל שיתוף ותמיכה

estebet

New member
צמאה למידע

תודה על העידוד, הייתי רוצה לדעת יותר אינפורמציה לגבי שם האתר. למה התכוונת בשם אחת מתשע? ושוב תודה, אסתר

אחשל

New member
מידע, סיוע, תמיכה../images/Emo24.gif

שלום אסתר, אני מצרף לך את כתובת האתר של אחת מתשע (עמותת נשים למען נפגעות סרטן השד). יתכן ותוכלי להעזר גם בעמותת ח.ס.ן, שמפעילה קבוצות תמיכה לסיוע בהתמודדות עם המחלה והטיפולים. צרפתי גם את כתובת האתר, שם תוכלי לקבל עוד מידע, כמו גם בטלפון 600-506-700-1. ניר

יחפנית

New member
אסתר , ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

הגעת אלינו בדיוק בזמן לסמן את פורים שהגיע לסביבה . ראשית מה שלומך ? נשמע שעברת לאחרונה מספר טיפולים משמעותיים ..... מה שלומך ? איך את מרגישה ? כריתה בדרך כלל מלווה בתהליך נפשי עמוק . אני אישית יודעת זאת מאמא שעברה כריתה , מתי עברת את הניתוח ? ובכלל מתי קיבלת את האיבחון , ומה התחושות שלך ? איך את מרגישה בתחושות ? על פי דברייך את עומדת לקראת כימו ....... איך את מרגישה לגבי הטיפול ? כימו יכול להיות מלווה בתופעות המסמלות התנגדויות של הגוף שמנסה לדחות ממנו את התרופה . באופן עקרוני , הרעיון בכוח המוח , לזרום עם הכימיקאלים , ולא נגדם . ככל שתצליחי יותר להיות שלווה בעת קבלת הכימו ..... הגוף יתנגד פחות לתהליך התקיפה . אם את רוצה יותר אינפורמציה , כאן בפורום , ( לא רק ב6 דפים ) אלא גם בארכיון , הצטבר כבר די הרבה חומר בנידון . ראי .... מדורה וירטואלית . את יכולה להכנס דרך החיפוש המתקדם ... ולמצוא את הנושאים שדוברו כאן . לי אישית הצטבר המון המון חומר על הנידון .... ואם תירצי תמיכה בעיניין כולי לרשותך ..... מתי את מתחילה את הטיפול ? לגבי אינפורמציה על תרופות , יש כה הרבה אתרים באינטרנט פה ובעולם . אם את יודעת לחפש ..... את תימצאי הרבה דפים שיוכלו לספק לך את המידע . בפורום של וואללה , יש פורום סרטן המנוהל על ידי רופא אונקולוג , יכול לפעמים לספק שאלות ספציפיות . וקהילה תומכת .... וכאן אנו קהילה מעניינת למדי ..... איך הרופא המטפל שלך ? ואיך יחסיו עימו ? באופן עקרוני ....... כשאנו מרגישים נינוחים , אז בדרך כלל אנו חווים את המציאות מסביב בצורה יותר קלה ....... אז בעוד הרופאים עוזרים לך .... נסי לעזור לעצמך עד כמה שניתן להשאר בנינוחות ורגיעות ......ככל שתהני , גם הגוף יהיה שלו יותר ופחות יתנגד לתהליך , ואז תכירי בצימצום של תופעות הלוואי אם בכלל . יקירה בהצלחה . את כבר צועדת במסע הנקרא התמודדות עם סרטן ..... המסע שבא לחשל אותך לקראת החיים ......

אילת33

New member
אסתר יקרה ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

ברוכה הבאה, וכמו שניר (אחשל) כבר אמר, יש את ח.ס.ן. שם תוכלי לקבל עזרה, יש את אחת מתשע, וגם אנחנו פה, אוחזים ידיים ועוברים את הדרך ביחד, כי לבד הרבה יותר קשה... אז מזמינה אותך להיות איתנו, להכיר, ללמוד ולשתף אותנו... אשמח לעזור בכל עת, שלך, אילת

למעלה