טוקרה והסיכויים
או

moranush5

New member
טוקרה והסיכויים ../images/Emo45.gif או ../images/Emo31.gif

מצטערת שאני פותחת שרשור על הנושא הזה, אבל זה באמת נורא מעניין אותי!
מה אתם חושבים הסיכויים של טוקרה לזכות ב"הטופ מודל הבאה" (ואל תגידו לי 1 ל-6)
ואם אתם בכל זאת חושבים שהיא לא תנצח, מתי ניראה אותה בפעם האחרונה (חדעתכם), בשלישייה האחרונה, ברביעייה החארונה......(לדוגמא)
ושאלה אחרונה..... נכון גם אחרי התחרות, יש עדיין את אלה שנופו ומצליחות מאוד גם אחרי התוכנית, ניראה לכם שגם טוקרה תצליח!? כל אחת תכתוב מה תשובות לכל השאלות האלה, אני אקרא את כל התשובות של כולכם, ובסוף אני אתן סיכום של כל הדברים שכתבתם!
אני מקווה שתשתפו פעולה, כדי שיהיה לי מספיק מידע לסיכום
ו....... את הסיכום אני אעלה מחר לשרשור הזה!
מורן (המצטרפת הטרייה שמקווה להשתלב
)

עונה../images/Emo29.gif../images/Emo42.gif

מה אתם חושבים הסיכויים של טוקרה לזכות ב"הטופ מודל הבאה" (ואל תגידו לי 1 ל-6)? אני חושבת שממש מעטים,בגלל המשקל כמובן ובגלל שגם אם היא הייתה רזה אני לא רואה משו ממש מדהים בפנים שלה,היא יפה אבל לא הכי מיוחדת שיש..
ואם אתם בכל זאת חושבים שהיא לא תנצח, מתי ניראה אותה בפעם האחרונה (חדעתכם), בשלישייה האחרונה, ברביעייה החארונה......(לדוגמא)?לדעתי אפילו בשלישייה הבאה ושאלה אחרונה.....
נכון גם אחרי התחרות, יש עדיין את אלה שנופו ומצליחות מאוד גם אחרי התוכנית, ניראה לכם שגם טוקרה תצליח!? היא תצליח בגלל שיש לה אישיות שכמו שאתמול ראו בפרק הסוכנים מאוד אהבו אותה..אני חושבת שהיא תצליח בכמה דברים גם בגלל הפרסום..שיהיה לה בהצלחה חיחי

OhBaby

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif

אין סיכוי בכלל
נראה לי שבפרק הבא היא תעוף.
רוב הסיכויים שטוקרה לא תצליח בהמשך.

דעתי היא ../images/Emo26.gif

מה אתם חושבים הסיכויים של טוקרה לזכות ב"הטופ מודל הבאה" (ואל תגידו לי 1 ל-6):אין לה סיכוי. כמה שאני אוהבת אותה ובאמת שאני אוהבת אותה ואת כל השומנים שבה, זה לא מציאותי. ואני טיפוס מציאותי. טוקרה היא בחורה גדולה, בואו לא נתכחש. הטופ מודל הבאה תהיה בחורה קטנה כוסית ושנכנסת לכל בגד של כל מעצב. וגם... שיש שם הרבההה יותר יפות ממנה. ואם אתם בכל זאת חושבים שהיא לא תנצח, מתי ניראה אותה בפעם האחרונה (חדעתכם), בשלישייה האחרונה, ברביעייה החארונה......(לדוגמא): אם היא לא עפה יום שישי הזה, היא עפה יום שישי הבא. בדוק. נכון גם אחרי התחרות, יש עדיין את אלה שנופו ומצליחות מאוד גם אחרי התוכנית, ניראה לכם שגם טוקרה תצליח!? לא.

purple rain2

New member
למה להצטער?../images/Emo8.gif

מה אתם חושבים הסיכויים של טוקרה לזכות ב"הטופ מודל הבאה" (ואל תגידו לי 1 ל-6)
שואפים לאפס. ואם אתם בכל זאת חושבים שהיא לא תנצח, מתי ניראה אותה בפעם האחרונה (חדעתכם), בשלישייה האחרונה, ברביעייה החארונה......(לדוגמא)
באחד הפרקים הקרובים. ושאלה אחרונה..... נכון גם אחרי התחרות, יש עדיין את אלה שנופו ומצליחות מאוד גם אחרי התוכנית, ניראה לכם שגם טוקרה תצליח!?
יש מצב, אבל מן הסתם רק לאופנה למידות גדולות.

moranush5

New member
מקפיייייצה!

כדי שיהיו לי יותר תשובות לסיכום! אז קדימה....מזה חוסר שיתוף הפעולה הזה!?

tOmMy GiRl 1

New member
../images/Emo27.gif../images/Emo27.gif

בעיקרון, אני מאוד רוצה להאמין שהיא תנצח, אבל לא נראה לי דווקא מהסיבה שנתנו לה להשתתף על מנת ליצור ריזה שהוא שיוויון, כביכול על מנת לשבור את המיתוס שדוגמניות צריכות להיות אנורקסיות.....
אני מקווה לראות אותה עוד כמה פרקים ואז שתעוף....
אני בניגוד לכלוםף מאוד מקווה לראות אותה, זה שהיא שמנה לא אומר שהיא לא יכולה להצליח, זה נכון שדוגמניות צריכות להיות פחות או יותר רזות, אבל רזון מוגזם לדעתי הוא מאוד מחליא, ומגעיל, בכל מקרה, אני חושבת שאם היא באמת רוצה להיות משהו מיוחד, אז היא תהיה, צריך הרבה כוח רצון, כי אחרי הכל, הרבה יידחו אותה, אבל אם היא תצליח אני אהיה מאושרת!

niranat

New member
../images/Emo110.gif התשובות שלי ../images/Emo110.gif

לדעתי, אין לטוקרה שום סיכוי לזכות בטופ מודל.
ממ אני מתארת לעצמי שהיא תעוף בפרק הבא או אחריו, כלומר שהיא תישאר בשביעיה/שישיה האחרונה. 100% שלא אחרי זה, כי - באמת, מה יש להשוות אותה לבנות כמו אמנדה, יה-יה, אווה, אן?... אני מהמרת שהשלוש הבאות שיעופו יהיו קודם טוקרה ואחריה נורל וניקול, לא יודעת להגיד מי תעוף קודם כי לניקול יש פנים יותר יפות משל נורל, מצטלמת יותר יפה, הולכת יותר יפה אבל דבר אחד שהוא MUST אין לה - היא לא מתבלטת והיא לא עושה רושם.
אני לא מצפה לראות את טוקרה אחרי התכנית, כי ת'אמת - גם יחסית לדוגמניות מידות גדולות אין לה גוף כל כך יפה, ופנים - לדעתי בכלל אין לה. מה שכן, יש לה אופי שיכול לדחוף אותה קדימה, אבל זה לא מספיק ואני די סגורה על זה שלא נראה אותה בשומקום.

moranush5

New member
אני רואה שקצת משתפים פעולה אז אני א

אכתוב את הסיכום כשיהיו לפחות עוד עשר תגובות!

A N I g M A

New member
אמ

אני חושבת שאין לה הרבה סיכוי. לא בגלל שהיא לא יפה חס וחלילה. היא מאד יפה, יש לה אישיות שמוסיפה המון ליופי שלה. אבל היא שמנה (בואו נקרא לילד בשמו) והשופטים לא בעדה - פתאום. חוצמזה, עד שלא יבינו שיש מקום גם לדוגמניות במידה שלה - אין הרבה מה לעשות.
בטח נראה אותה ברביעייה האחרונה.
טוקרה בטוח תצליח גם בלי התוכנית הזאת. מספיק מעצבים בטח ראו והתלהבו ממנה. יש לה את זה, ללא ספק.

moranush5

New member
למה תם לא משתפים פעולה!?

אוווווווווווווווווווווווווווווף

JULI4561

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo27.gif../images/Emo26.gif../images/Emo27.gif../images/Emo26.gif

הסיכוים של טוקרה לזכות הם .. אפסיים ... אין לה תמונות מי יודע מה וגם אי אפשר להשוות אותה לבנות האחרות היא תצא בערך .. נראה לי שבשבועות הקרובים ... עם היא תצליח.. לא יודעצ יש הרבה יותר טובות ממנה ...

למעלה