טוק טוק טוק בוקר הגיע

*יערית

New member
טוק טוק טוק בוקר הגיע../images/Emo42.gif../images/Emo96.gif

לא רוצה להעיר אתכם,אבל בשקט פותחת את תריסי הפורום,נותנת ל
להאיר את החדר החשוך, לגעת במקומות שהפשירו{אם בכלל}אנסה לנווט כל קרן שמש לכל אחד ואחת ממכם..שתגיע במקום שזקוק לחימום,אהבה,וסתם לתקווה
בוקר אור ילדים

rolan

New member
אמא בוקר טוב ../images/Emo42.gif

כמו אמא טובה - יערית תודה על השקט והשלווה שהבאת איתך הבוקר
לך ולכולם ליום מקסים ונעים

עלמה 3

New member
היי , בוקר טוב עולם ולכולם ../images/Emo42.gif|לב

יום נפלא וקסום מלא באהבה לכולם
יערית , אני לא מתנגדת... נווטי לי איזה קרן שמש לכיוון שלי.. פותחת את החלונות והדלתות ... הבוקר עוד לא יצאתי מהבית, למה
פשוט לא בא לי

rolan

New member
עלמה'לה לא כדאי לך

קרני השמש היום יהיו חמות מתמיד החזאי הודיע שהיום יהיה חם מהרגיל אז (אם את יכולה) שבי בבית, בצילו של המזגן ושתי הרבה מים יום נעים

עלמה 3

New member
הקרן שמש אור של יערית

אומנם חמה אך לא כמו השמש היוקדת היום... אני לא מאמניה שכוונתה של יערית לצרוב אותי
להיות בבית זה לעבוד יותר קשה, אז במשרד יש לי מזגן והרבה מים וגם אתכם ברקע

*יערית

New member
שימו ../images/Emo23.gifטוב טוב../images/Emo124.gif

עלמה כתבה הודעה שבדיוק שיקפה את מחשבותיי שנכתבו באותה דקה..וראו בעצמכם...אותן מחשבות באותה שנייה! אני אומרת לכם....מחשבות זה כוח אנרגייה עצום! עלמוש

*יערית

New member
קרני ה../images/Emo42.gif שלי

הן במטאפורה...קרני השמש שאני התכוונתי הם אנרגייה חיובית,לגעת במקום הכואב במקום הלוחץ..לעסות מעט עם הידיים ולראות איך זה משתחרר לאט לאט..עד שמצתמק לגמריי
אז כפי שאמרתי...אני תמיד מנווטת בבוקר במחשבותיי לחברים טובים שאני מכירה שנקלעים ל"מצוקה"או מכאוב....לא יודעת איך המחשבות שלי עובדות....אך כולי תקווה שמשהו ישתחרר. {לא לחשב לי את הכסף לשעה בבקשה
זה בחינם}

עלמה 3

New member
יערית, תראי את הקטע , כפול 2 ../images/Emo57.gif

טפו טפו , בלי עין רעה, באמת חם חם היום , היום יום חמישי

*יערית

New member
מאמאמיה..איזה פחד......./images/Emo13.gif

לא מתי
לפעם השנייה, הצטרפות מיקרים? האם זה גורל אחד? האם זה יחבר שתי נשמות מקצוות שונים של העולם? האם יהייה סוף לשטויות שלי? האם אני כבר יספיק את עבודתי בבית לפני שהילדים יבואו? כל זה ועוד....אחרי.... הכוס
שלי

למעלה