טוק, טוק, טוק, ...מישהו בבית?

• פותח הנושא magy
  • פורסם בתאריך

magy

New member
טוק, טוק, טוק, ...מישהו בבית?

מקבלים גם גילאי חמישים פלוס......(ויש פלוס)
בהודעת המנהל/ת רשום 20-30-40 ואני בעוונותיי, עברתי את ה-50 יש לי כרטיס אישי מלא, כמו "פלפל ממולא"...... שם אני מציגה את עצמי...ואת כישוריי..... לא יודעת מהם כללי הפורום הזה.... אם אטעה....נא להעיר לי בעדינות....... שלא אעלב.....
PPP אז, אני פה.....ולמדו אותי את הדינמיקה פה..... עוגה עם קצפת........בכניסה.......גם הולך........ מוכנה לתרום שיר על כל עוגה.......

blaumark

New member
ההי מאגי - ברוכה הבאה

אני בטוח שמנהלת הפורום תעביר לך סבב הכירות ונוהלים בכל מקרה Welcome ותהני

citizen dildo

New member
שלום מאגי ../images/Emo39.gif

ברוכה הבאה! אני גם חדש פה, אבל עד כמה שידוע לי מאד נחמד פה. (היי מארק)

ליאן.

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

הדימיקה הינה תהליך בהוויה בתקופה זו. תרגישי חופשי להעלות כל נושא שהוא ולהגיב לשרשורי הפורום. מוזמנת להתחיל כאן ולהביע דעתך בתגובה לשאלה הזו

magy

New member
אוי החגים , החגים.........

אני לא מכירה קללה גדולה יותר מהחגים הדביקים והמשפחתולוגיים שיש ליהודים. מאז שאני לא במסגרת נישואין, החגים הפכו ממש לאיחס........ אבל ט"ו באב, נשמע כל כך רומנטי........ לובשים לבן, הולכים אל השדה, מחכים שהשמש תשקע......ואז.......אודרוב...... חטוף ואכול.......מכל הבא ליד....... ידעו לכייף בני ישראל פעם , לפני שלושת אלפים שנה........ לכו תדעו מה הלך במדבר.......כשאף אחד לא ראה.......... אני מציעה חג ללבדניקים...... מתיישהו באביב, עם הפריחה.....(לא על הגוף
) , פריחת הטבע.... לצאת לאיזה אחו, או איזה "אחול מנ..ק".......אחר....... עם סלסילות קש, עטורות שיבולים.....עם ציידנית מלאה כל טוב.....הארץ החל מסטייקים לבנים, עד לחם שחור ....... ושם, באחו, לרקוד עד עלות החמה, ועד צאת הנשמה....... ואם יש גורן בסביבה..........שמישהו ישמור על הדלת....... איזה מאבטח......שהחוגגים יוכלו להתרכז במלאכת הקודש..... חג.........לא???????????
PPP

dudusch

New member
ואולי...;-P

נצא עם הפרות לאחו, ונחזור עם הסטייקים? וזה נכון, החגים יכולים להיות מעיקים. אינני 1.90 (מי שמכיר יודע), אבל במקומות הנכונים אני די יודע... (מה לא?!?). ברוכה הבאה לשורותינו, מקווים אנו שתמצאי את מקומך עימנו. לפי מה שכתבת, נראה שאהבת, וגם אנחנו, את הראש ואת מה שגרמת לנו, לחשוב, לחשו ולדמיין, וגם "למיין", באחו ובגורן, עם נעה ועם אורן (אורגיה?!). ברוכה הבאה ושמחים על בואך!

night mistress

New member
את קרועה! ברוכה הבאה עם ../images/Emo24.gif

יאללה..את תשמרי על האחו אני אשמור על המאבטח (בתנאי שהוא בנויי טוב ויש לו 190..(בכל מובן..חחח...)

blaumark

New member
בנות מה קורה לכם ???

היי יקירתי מיה וגם לך מאגי אני חייב לציין מאגי שבזמן שקראתי את שדה הגורן הצידנית עם כל טוב לרגע שקעתי מהעבודה למקום פסטורלי רומנטי ומרגש גרמתי לי לרגע אושר של מין חלום בהקיץ כנראה שזה נכון שאישה זה כמו יין משטבח עם הזמן הסגנון כתיבה שלך פשוט גורם לי משיכה לקרוא עוד ועוד ואני בדרך כלל מעבד עניין מהר מאד תמשיכי לכתוב אני מקווה שכולם נהנים מהכתיבה שלך בדיוק כמוני

night mistress

New member
מארק..בטח שלא יהיה לך זמן לבוא

איתי אם אתה כל הזמן גולש בנט..וככה לא מאייתים את השם שלי..

dudusch

New member
שלום נשמתי!

מה המצב אחותי? לא יפה, ככה שכחת אותי...
סתאאאם, הלימודים האלו מוציאים מהדעת, נפשי, הוי נפשי, כה ניוזעת... צריך איזה חופש קצר, שכמותו עדיין לא נוצר, ואולי רק לישון, לישון, לישון, זה עומד די במקום הראשון... תהני בשוק האוכל וכל מי שהולך, יש שם כנפיים, וסטייק, והיין מולך...

night mistress

New member
אני נשארת בבית אחי..

התגעגעתי אליך גם..ואתה מכיר את סדר היום שלי ככה שאתה יודע שהכל בכוונה חחח חולה עליך..עוד מעט סוף שבוע (שגם בו אני עובדת..)ואז אני יוכל לנוח..כי בשבת קל יחסית..(או שלא...?)

magy

New member
צ´מעו....אני בדרך כלל כותבת שירים

אבל לאחרונה, השתבש לי איזה בורג.....ויוצאים לי סיפורים.... לא ארוכים.....אבל......לא שירים.... רוצים איזה משהו שנוגע לאהבה, רומנטיקה, ארוטיקה????. עדין עדין.............. אם כן..........נא לשרוק........

citizen dildo

New member
../images/Emo2.gif......./images/Emo2.gif......../images/Emo2.gif.....

לא יוצא לי.... זה נראה כאילו אני מנסה לרדת לפיל....

למעלה