טוק טוק טוק

*יערית

New member
טוק טוק טוק../images/Emo42.gif

תריסי הבית פתוחים
הידעתם, החורף ממש בפתח,אין לחות של קיץ בבוקר, העננים מברכים אותנו בצל נעים , הציפורים משגעו אותנו בציוצם, הפרחים...הפרחים נותנים אותותם לתחילת שנה פורחת ופוריה|שלנית|
עכשיו אחרי הנאום הקצקצר הזה....... קומו כבר
טוב טוב לא להיבהל חמודים שלי...זו יהתה דוגמא למכשפה שבי.. וזה
הפיה שבי
יום ניפלא לכוללללללללללללללללללללם

בוקר אור יערונת../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

היום בדיוק באופן רשמי מתחיל הסתיו,היום והלילה שווים באורכם,אז תהנו ממזג האויר לפני בואו של הגשם הראשון...שני...אצלכם.

rolan

New member
יפה! יונצ'יק

אבל.... התשובה
מכשפה זו פייה שהתחתנה

../images/Emo6.gifחחחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif

רולנית ,מה מיהרת לתת את התשובה? עכשיו חידה חדשה.......בבקשה

מעולם

לא ישבתי וכתבתי בפורום מפני שמשעמם לי,אבל הייתי באה בכיף כי אני אוהבת מאד אתכם . אבל האמת היא שאני בלי סגריות מאתמול ויש לי עצבים בשיניים אז אני מוציאה אותם כאן על גבי הפורום,מקווה שזה לא פוגע באף אחד. וחידות היו תמיד הצד החזק שלי כי מעולם לא הצלחתי לענות נכונה וגם לא זכיתי בפרס

rolan

New member
יונצ'........ ../images/Emo2.gif

מה קורה?.... סתם צחקתי... אני בטוחה שאת לא כותבת כאן משעמום... ווי ווי איך התפרשתי.... והנה עוד סיבה לבוא לבקרינו, הסיגריות...

rolan

New member
חידה ../images/Emo3.gif

מה ההבדל בין חתלתולה לבין כלבה?

מורכב

New member
אתם יודעים מה אני אוהב ../images/Emo23.gif

אצל יערונת אתם בטח יודעים שיערית זה מהשורש יער היער כאשר הרוח נושבת כל הענפים זזים ואז יש רעש גדול גדול גדול גדול ואז פתאום הרוח הפסיקה לנשוב וביער משתרר שקט שקט שקט וככה יערונת שלנו קמה בבוקר עושה לנו הרבה רוח עושה לנו הרבה רעש מפריעה לנו לישון ואז הרוח מפסיקה ויערונת נעלמת איפפפפפפפפפפה את יערונת תתעורריייייייייי עודדדדדדדד מוקדםםםםםםםםםםם מזלך קראו לי דחוף בייייייייייייייייייי

*יערית

New member
הלו...פולין../images/Emo124.gif

אי אפשר לעבוד בבית הזה תגיד לי
רק לשנייה עלמה...את סולחת לי...
מגיע לך על הפירוש של יערית, עד היום לא ידעתי מדוע בחרתי ביערית... ואתה פשוט באת כמו
והדלקת
עכשיו בישקט בישקט ....אל תציצו
הבירות עדיין קרות
יופי... שיחכו לנו עד שנה הבאה
ז"א לאחר השנה העיברית שמתחדשת
ריגשת אותי....אהה עכשיו כל המציצנים יכולים לקרוא{אייקון של לשון בחוץ}

מורכב

New member
יש לי חדשות בשבילך ובשביל הזה שניתק

מגעעעעעעע אני לא מתכוון לקרר את ה ב י ר ו ת עד לשנה הבאה אני מתכוון שזה יקרה עוד במהלך החג לתשומת ליבכם יקירי

מורכב

New member
עלמתי היקרה האם באיזו שהיא

דרך אולי במקרה הראת ליונתנו הצחורה את הלוגו שלנו או אולי סתם במקרה לילה טוב אהובתי

למעלה