טוק טוק..מישהו בבית

pini430

New member
טוק טוק..מישהו בבית../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

יש עוד 20 דקות "תהרוג אותי וזהו" אם זה בכלל מעניין מישהו

לירונר

New member
../images/Emo93.gif שכחתי לגמרי ../images/Emo70.gif

כל כך התלהבתי מהמצלמת אינטרנט שלי...

h e n y

New member
אבל אבל

לי אין את המסנג'ר שלך... וגם אני רוצה לראות

pini430

New member
לא נורא..לא היה פרק טוב במיוחד..

לחדשה הזו יש השפעה רעה מאוד על הסידרה

h e n y

New member
לירון../images/Emo70.gif../images/Emo7.gif

איפה אתה
הילדים המגעילים
האלה לא מספרים לי מה היה בפירוט פרטים *מחכה שתפרט לי בפרטי פרטים על הפרק*

pini430

New member
טוב אני ינסה..

אליוט קורא בעיתון כתבה שהיתה מחמיאה על העבודה שלו ולכן הוא דורש בהתלהבות מג'ק שיתן לו חופש אומנותי וזה כמובן משום שהוא אומן ולא צלם פשוט (כן בטח..
) ג'ק בטוח שהחופש הזה יחרפן את אליוט לגמרי והוא מתערב עם מאיה שאליוט יתחרפן לגמרי מהחופש הזה ג'ק כמובן צודק אליוט מתחרפן לגמרי מהחופש שניתן לו
בהמשך פינצי מבחין בכך שהחדשה
לא מסתדרת עם נינה ואז הערמומי הזה
אומר לנינה שהחדשה היא לסבית ואילו לחדשה הוא מייעץ להיות יותר חברותית לנינה :להזמין אותה לסרט,לחבק אותה.להחמיא לה.. ואז כמובן שזה מה שהחדשה עושה ובהתחלה נינה מתפוצצת מזה( כי היא חושבת שהחדשה היא לסבית) אבל בהמשך הן קולטות את הטריק של פינצי,מחליטות להתחזות ללסביות ,מתנשקות מול פינץ ואז מזמינות אותו לראות אותן ביחד בלילה,פינץ הערמומי קולט שהן מנסות לעבוד עליו,ומאיה מציעה לו להענות להזמנתן ולהביא איתו נחשים כי זה מה שהכי מפחיד נשים..אבל מאיה הכלבה עובדת על פינצי ומשתפת פעולה עם נינה והחדשה ובמקום זה מזמינה את לוקס,שחקן מ"ממלחמת הכוכבים" שפינצי מאוד מעריץ..בקיצר פינצי עם הנחשים בידיו מחכה שנינה והחדשה יצאו מהמעלית,כדיי שהוא יוכל להפחד אותן.. אבל במקום זה יוצא לוקס רואה את פינץ עם הנחשים ואז תוקע לו בוקס
ואז כמובן רואים את מאיה ונינה צוחקות על פינצי..

h e n y

New member
או סוף סוף

מישהו נורמליייייי{לא ממש...
} אוי.. פינץ...פינץ......

pini430

New member
נו ראית בסוף../images/Emo35.gif

ראיתי רק חלק בעיקר את החלק של מאיה שהימרה ויצאה כרגיל מפגרת..

pini430

New member
טוב...אני ינסה מה שאני זוכר..

מאיה המפגרת
מחליטה לעשות כתבה על הימורים
ולכן היא מהמרת על 5 עשיריות במירוץ סוסים,היא כמובן מפסידה אבל המפגרת הזו לא ידעה ש 5 עשיריות זה לא 50 דולר אלא 5000 דולר
...ולכן בעצם היא מפסידה 5000 דולר(את זה פינצי מסביר לה בהמשך)בקיצר גובת החוב
מגיעה, מאיה מנסה להסביר לה שהיא חשבה בטעות שמדובר ב50 דולר ולא ב5000..היא כמובן לא מצליחה.. בהמשך גילו שהסוס שניצח חולה ולכן מאיה אמורה לזכות ב5000 דולר אבל גובת החוב
שוב פעם מצליחה לעבוד עליה ונותנת לה רק 50 דולר..פינצי החכם בהמשך מסביר לה שדפקו אותה ובעצם מגיע לה 5000 דולר
בהמשך גם רואים את נינה מצוטטת לשיחות של ג'ק עם הפסיכולוג שבהן הוא מתאר את אימו..בהמשך היא מנסה לחקות את האמא היהודית שלו יוצא לה שם לומר כמה מילים ביידיש..

למעלה