טוק-טוק! מי שם? התקציר היומי!!!!!!!

Nokia Fan

New member
טוק-טוק! מי שם? התקציר היומי!!!!!!!

(4/4/2002) טוב, הבה ונראה מה היה לנו היום: 1. יניב, הידוע לשמצה בכך שיש לו כל דבר יקר שאנחנו יכולים רק לחלום עליו (והוא עוד שומר אותם במחסן!!!), הציג בפנינו היום מבחר גאדג´טס נחמדים שלא היו מזיקים לאיש מאיתנו (למרות שכשזה מגיע לצד הפיננסי, אני לא בטוח ש"לא מזיק" הוא הביטוי הנכון...). אני פונה אליו בשם כולנו (מי שרוצה להוציא את עצמו מהרשימה שיגיד "אני") - יניב, אולי תסדר גם לנו כמה "הפתעות" מטיוואן? 2. פרצה בפורומנו מלחמה. לא, אריאלה ומאיר זה סתם ויכוח. אני ואלכס? בסך-הכל דיון דיפלומטי... "אז מה" אתם שואלים??? מהי הדרך הכי טובה לכתוב "הקפצה" בעזרת אמוטיקונים! והנה המועמדים: - מבית היוצר של יניב... הק
- מבית היוצר של עידן - הק
- ועוד אחד מבית היוצר של עידן (הטעם שלך בבנות... אה... מצויין... כן, מצויין.) - הק
מי ינצח - אתם תבחרו... 3. לכל אלו מכם שעדיין סובלים במתקן העינויים הקרוי "בית-ספר" - לא נמאס לכם לשמוע את הקשקושים של היועצת על "לא להיכנע ללחץ חברתי"? טוב, נראה שלאנדריי בהחלט נמאס, כי עקב השימוש המוגזם במוטציה "אשומר" הוא החליף כינוי ל-AndreyS... לפחות זה לא גרוע כמו עישון... 4. ושירשור אמיגו מסרב להיעלם מעל גבי העמוד הראשון - עכשיו הוא כבר מונה 81 הודעות! אומנם השיא כרגע שייך לשירשור מאה ושלושים ההודעות, אבל נראה לי שזה השירשור הטבעי הארוך ביותר בפורומנו כיום (למי ששכח - שירשורפלצת הוא תוצאה של משחקיו של דור...). ובזאת נגמר תקציר היום... THE END ועכשיו, למען הסר הספק, מה שכתבתי למעלה על הק
לא מכוון, חס וחלילה, לבלונדיניות, אלא יותר לתפוזות מאופרות בכבדות...
חוצמזה, דור, אני מציע שתפתח לוח אייקונים שבו נוכל לפרסם אייקונים שהכנו (מס´ ברשת אורנג´, וגם סלקום כשהם יפעילו GSM). ועכשיו, ל"ט ו... ביי ירון

Nokia Fan

New member
הק../images/Emo59.gif/הק../images/Emo78.gif/הק../images/Emo68.gif

אני לא אתן לזה לצאת מהעמוד לפני שמישהו יקרא את זה!

אני קראתי

יפה מאוד, היה היום יום חלש קצת אה? יפה שאתה מתמיד בניתוח הימים.
רי.

MaD-d0g

New member
נכון נכון...

תמשיך ככה ! אוף, השרשור על הבמצע של החיילים מעצבן אותי, אני לא עוקב אחריו והוא כל הזמן קופץ לי ! שו שו !! חחח ה ק פ צ ה !!

m e i r

New member
היום הרייטינג נמוך

אבל תמשיך כך, זה מאוד נחמד. הבעיה היא שהיום לא היה הרבה מה לסכם וגם ההומור שלך לא היה מספיק חד (בשונה מאתמול ששפכת אותי)

idan3k

New member
מה אני אגיד, יש לי סטיה לפירות...../images/Emo94.gif

ולהדרים במיוחד...

מ ס ט י ק

New member
../images/Emo41.gif ../images/Emo41.gif ../images/Emo41.gifהי!!!../images/Emo41.gif ../images/Emo41.gif ../images/Emo41.gif

אני התחלתי עם ה- מק
לא יפה ככה להעתיק!!! נכון אני לא רשמתי הק
אבל אני התחלתי עם זה!!!!

Nokia Fan

New member
שינוי במתכונת

אוקיי, עקב העובדה שלא כל יום מסעיר, ואי אפשר להפוך כל יום לפרק בסיינפלד, החלטתי לעבור למתכונת שבועית שתאפשר להכניס חומר יותר טוב לסיכום (ולא תתפוס אותי בדיוק בין 12:00 ל-12:30
). אני אקח היום ומחר הפסקה קטנה (אלא אם יהיה משהו ממש מעניין), ובמוצ"ש בשבוע הבא אני אכתוב סיכום שבועי. נ.ב. סליחה, מורן, על הטעות. בואי נעשה שולם: שולם-שולם לעולם, ברוגז-ברוגז אף-פעם!
ירון

d@r121

New member
ככה../images/Emo35.gif ככה לוקחים את העבודה

טוב מה לעשות השנינות לפעמים מנמנמת בכל אופן אני עדיין בדילמה האם לכתוב את העדכון במוצ"ש או שמה ביום שישי כאילו היום
בכל אופן שישי יותר נראה לי... תוריד MSN (מהיום MM) אני אעביר לך עידכונים שתעלה אותם או לחילופין במסרים אפילו שזה יותר מעיק מסרים
נגיד... צפה לקבלת עידכון סוער

למעלה