טוק טוק רועי

רוייקו

New member
סגור. אני כמעט ולא פותח אותו בגלל

שלא אוכל לעמוד בקצב. אני פשוט לא רוצה להתעכב זמן ממושך ברשת בצהריים. בערב לא יוצא לי להיות כאן הרבה בתקופה האחרונה. מקווה שבקרוב יהיה לי יותר זמן ונוכל לקשקש יותר, גם באיי סי קיו. חוץ, מיזה, אמרת שאתה רוצה בינתיים לנסות אלטרנטיבות אחרות עד שתהיה סגור על הניתוח. ניסית לברר לגבי קבוצות תמיכה בקפלן ? תתקשר לבית החולים ותשאל את הדיאטניות שם לגבי קבוצות התמיכה שלהם. אנ יודע על דיאטנית קלינית בשם שרה קפלן שמעבירה סדנאות לבני נוער ולמבוגרים. תתקשר לשם. למי אתה מחכה ?

לרועי ושאר ירקות ( אנשים ) לא להפגע

אל תתקוף אותי מה המספר שם ואז אני אתקשר ד"א לא חוזרים על תשובה פעמים למה אתה כל כך לחוץ ומתי כבר לא תהיה לחוץ אפילו הפגישה שלנו בצהריים היתה חפוזה חוץ מזה מה קורה עם יום חמישי תודיע לי לסלולרי מה קורה כי אם כן אני אשמח לבוא רק צריך למצוא זמן אתה יודעים ה 2.9 בדרך חוץ מזה אנשים מה איתכם תנו לי רעיונת מה לנסות לפני הניתוח כי אם אני הולך על הניתוח זה יהיה כנראה ביום הראשון של פסח אז עד חנוכה - פורים אני מתכוון לנסות כל מה שאפשר אז תנו ליע רעיונת

קרן_ס

New member
לרועי

רועי, כפי שאני מבינה (ואני לא מכירה אותך) מהשם שלך אתה בן 15 מרחובות? אם כן, רק רציתי שתדע שגם אני מרחובות ואני לא מקוצרת קיבה, חשבתי על זה והחלטתי לנסות עוד כמה דרכים לפני זה, כיום אני בשומרי משקל (זה נמצא באולמי בני ברית ברחובות, במרכז העיר ליד הסופרסל לשעבר) ויש גם קבוצה לילדים בימי רביעי בחמש אחה"צ, אני בעד לבדוק את העיניין (אם לא ניסית בעבר) כי זה לא רק הדיאטה זה גם התמיכה הקבוצתית. אני צריכה לרדת לדעתי איזה 50 קילו והדרך עוד ארוכה (אני שם כמעט 8 שבועות ועדיין לא נשברתי) אבל יש איזה משהו שאני לא יכולה להסביר שממש ממש מושך אותי לשם וממש מושך אותי לעמוד בדיאטה. הניתוח קצת מפחיד אותי לא רק כי זה ניתוח, גם כי זה נראה לי התחייבות לכל החיים ואני מרגישה שברגעי משבר אולי אני לא אעמוד במגבלות ואעשה שטויות שמהם אני עלולה לסבול עוד יותר. לדעתי אם אתה אכן כ"כ צעיר (ואני יועדת שזה גיל שקשה להיות בו שמן, בעיקר מבחינה חברתית) תנסה דברים פחות קיצוניים קודם. אם אתה רוצה לדבר או לשאול משהו אתה מוזמן לכתוב, אני אשלח לך את מספר הטלפון שלי. יהיה בסדר
קרן

שלגיה**

New member
לרועי ../images/Emo42.gif בוקר טוב

אני בדעה של קרן. אני חושבת שגיל 15 הוא גיל צעיר בשביל ניתוח כזה.ולא בגלל הניתוח מבחינה רפואית כי זה ממש קל,אלא מבחינה נפשית.לניתוח מגיעים לאחר שניסית את הכל אבל באמת את הכל.אתה צריך לשאול את השאלות הבאות: האם היית במעקב אצל דיאטנית יותר מחצי שנה,מעקב מעקב לא סתם ללכת ולא לעשות מה שהיא אומרת.. האם הלכת לקבוצת תמיכה של נוער כדוגמת מירי בלקין,שומרי משקל?? האם ניסית רפואה אלטרנטיבית ? האם רופא ראה אותך והמליץ על משהו אחר מעבר לדיאטה? האם עשית בדיקת בלוטות? ההחלטה לעשות ניתוח צריכה להיות סוף הדרך,ואני חושבת שבגילך הצעיר יש עוד כמה דברים שאתה צריך לעשות לפני כן כי אחרי הניתוח תצטרך להמנע מהמון דברים ,זה לא "עוד דיאטה" זה משהו אחר לגמרי. כשהייתי מאושפזת פגשתי מישהי שעשתה בגיל 15 ניתוח בפעם הראשונה אצל חרוזי,הניתוח היה בסדר אבל כיום כשהיא מבוגרת יותר (בת 27) היא הצטערה שהיא עשתה בגיל כל כך מוקדם למרות כל ההכנות שהיא עשתה לפני כן (הסברים מדויקים על הניתוח,הכנות נפשיות וכו´). גל שאלה כאן אתמול שאלה חשובה ,ממתי אנחנו זוכרים את עצמנו שמנים? כולם פחות או יותר ענו שמאז ומתמיד..אם היו שואלים אותי אם לעשות את הניתוח בגיל 15 וחצי,הייתי עונה היום שלא !!! יש עוד דרכים לנסות לפתור את בעיית ההשמנה,אל תשכח שאתה עדיין בתהליך התבגרות וגדילה ואולי ניתוח יעשה נזקים ?.צריך לבדוק את זה לא? הניתוח הוא אלקטיבי (מרצון המנותח ולא חירום) ועדיף לנסות עוד כמה שנים את האופציה הניתוחית,שהיא כאמור סוף הדרך. אנשים מבוגרים עושים את הניתוח ומצטערים שלא עשו אותו קודם אבל אצלך לדעתי זה מוקדם מדיי . לא סתם מפני אנשים בוגרים לפסיכיאטר לפני הניתוח (לא משנה שהוא מהווה בסופו של דבר חותמת גומי..) כי לניתוח יש השפעות נפשיות. אני מציעה לך לנסות הההההההככככככככככללללללל ובסוף במידה ולא תצליח ואני מחזיקה לך אצבעות שכן תצליח רק אז תפנה לייעוץ אצל רופא מנתח (סובחי או מישהו מוולפסון). עוד מעט מתחילה שנת הלימודים וזו הזדמנות להתחיל בדרך חדשה של חיים ולא לחכות לחופש חנוכה כדי לעשות ניתוח אלא להתחיל מהיום לברר איזו דרך הכי טובה בשבילך. יש גם בוואלה פורום השמנה והרזייה שמאד תומך (יש שם אפילו נער בן 14 מאד חכם שעושה דיאטה -דיאטת הלחם של אולגה רז),כל האנשים כאן בפורום יכולים לתמוך בך לקראת ההרזייה וזה לא משנה אם עשית ניתוח או לא. הכי חשוב שתדע באמת ותהיה שלם לקראת מה שאתה הולך לעשות וחשוב שההורים יהיו מעורבים בכל פרט ופרט שיהיה רק טוב ובהצלחה... שלגיה

שלגיה**

New member
רועי

אולי תפרט לנו קצת מה זה ההככלל תפרט איך היה בקבוצת תמיכה ולמה זה לא הסתדר,תפרט מה הרופא אמר ואם לחבר שלך לא יצא כלום מיאטנית זה לא אומר שג לך לא יצא כלום. יש מיליוני אנשים בעולם עושים מיליוני סוגים של דיאטות,מה שמתאים לאחד לא מתאים לאחר ולהפך. צריך לקחת הרבה דברים בחשבון לפני שעושים ניתוח. כולי תקווה שתעשה ניתוח אבל רק בעוד כמה שנים כשתתבגר. בכל אופן בהצלחה.

רפואה אלנטרנטיבית

קבוצת תמיכה קבוצת תמיכה החופש מאוכל ( שזה משהו כמו פסיכולגי ) עשיתי בדיקת בלוטות התריס יצא מאה אחוז תיפקוד רופאה שלח אותי לדיאטנית בקיצור הכל

gal33

New member
רועי, 15 זה צעיר מדי!!

אני מצטרפת בכל כובד משקלי לכל מילה ששלגיה רשמה לך, וזה הרבה!!
בצו ראשון שהלכתי לצבא, לא רצו לגייס אותי בשל עודף משקל מעל המשקל המותר, זה היה אז השוק של חיי. רק מהבושה הורדתי 30 קילו תוך 5 חודשים, שכמובן עלו אח"כ עם ריבית דריבית. תוך חודשיים של קורס עליתי ממידה 42 ל- 52, ואחרי עוד 4 חודשים של קורס הלכתי כבר לתפור מדים באופן מיוחד. ולמרות זאת, אני חושבת שאז לא הייתי בשלה לניתוח. רועי, 15 זה צעיר מדי להתמודד עם הניתוח. תאמין לי שגם בגיל 30 זה לא קל. אני חייבת לרוץ, אנסה בהמשך היום להיכנס ולחשוב על עוד פתרונות יצירתיים בשבילך. ביי בינתייים.

למעלה