טוק טוק

לא ליטה

New member
home sweet home

עם רגל אחת (ויד, כמובן) במטבח, עין אחת במחשב ועוד יד ואוזן בטלפון - מרגישה קצת כמו ציור של פיקאסו. מפוזרת בפינות שונות של התמונה. אבל אני כאן. בערך.

כן, מכירה את התנוחה :)

ואני אשמח אם יש לך (ולעוד) במקרה להעניק לי כמה טיפים חביבים על פירנצה. אני הולכת להציק לה שבוע הבא :).

לא ליטה

New member
ככה../images/Emo35.gif ../images/Emo160.gif../images/Emo35.gif

האיש שלך כבר התאושש מהפעם הקודמת? הוא מוכן לעלות איתך שוב על מטוס? באמת גיבור...
לצערי (הרב עד מאוד, אני חייבת להודות) אין לי שום נסיון בכיוון פירנצה ולפיכך גם לא טיפים. רק פרצוף כזה
(לא יכלו לעשות אותו גם ירוק וגם קורץ?) יווווו, איזה כיף לך ואני יכולה רק לנחש כמה זה מגיע במקום ובזמן.

כן, הוא אמר שעברו לו כבר כל הכחולים

ומי היה מאמין שכל זה קורה בנדיבות ליבם של בעלי המקום בו אני עובדת שמכריחים אותי לקחת חופש עכשיו. לא לא, שלא תחשבי שיש איזה ספונסר, העבודה שלי מתחילה ונגמרת על אדמת הקודש, רק מה חסכו לי את השלב הלא נעים לי תמיד (מפגרת) של לבקש, הודיעו לי שאני חייבת לנצל את יתרת ימי החופש עד סוף דצמבר, אז הראתי להם מה זה חופש :). והאתר של למטייל תקוע כבר שעתיים, בדיוק כשהגעתי לפרק על הקניות.

לא ליטה

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

נשבעת לך שבהודעה הקודמת התחלתי לשאול אם עברו לו הסימנים של הציפורניים מהידיים, אבל החלטתי להיות קצת יותר עדינה...
ולגבי קניות אני לא דואגת - כן למטייל או לא למטייל, את כבר תמצאי את הכיוון הנכון!

אין צורך בשום עדינות כשמדובר

בפוטנציאל היסטרי בלתי נשלט :). והכיוון הנכון נראה לי שם בנתיים 360 מעלות.

פּרפרית

New member
כשאת אומרת פירנצה...

האם את מתכוונת לטוסקנה, או שאת מתכוונת להשאר רק בפירנצה? כי אם את מעוניינת בטיול אחר, אני יכולה לתת לך כמה טיפים. את פירנצה מיציתי ביום אחד
אבל, כל האזור שמסביב לה.....חבל"ז- מדהים והייתי חוזרת לסיבוב רביעי שם.

טוסקנה אכן היה שם המשחק המקורי

אבל קוצר הזמן ושינויי מזג האויר הביאו אותי לחשוב... חוץ מזה, אני כבר גמרתי עם ה-7 מדינות ב-3 ימים. אני עכשיו מעדיפה לקחת כל עיר באיזי, לספוג קצת קולטורה, לשבת בנחת בבתי קפה, ולהנות גם מבילויי הלילה. מה שנקרא- חופש. ואם זה יספק אותך, אז יש גם איזה 3/4 יממה ברומא :).

פּרפרית

New member
על זה, על זה אני מדברת...שאנטי.

שאנטי לא נורמלי..... תשכירו רכב שם (יותר זול) אל תתחייבו על מלון אחד. תבחרו דרך צדדית באקראי או שלא ותסעו לכם. בטוסקנה, בדרכים האלה יש המון חוות שאפשר להתארח בהן ולטעום אורח חיים כפרי, האירוח שם מדהים רובן גם מחזיק מטבח (ז"א מסעדונת קטנה ואינטימית). אם את מסיימת את הטיול ברומא, הכי כייף שאפשר זה פשוט ליסוע מפירנצה דרומה ולקחת את הזמן שלכם עד לרומא. אם תרצי אוכל להמליץ לך על כמה עיירות שלא הייתי מפקששת בדרך... מתי את נוסעת? הנה כמה אתרים שיוכלו לעזור לך אולי:

למעלה