טוק טוק.... מי שם? אף אחד! למה אף אחד? כי זה פורום נטוש!!!!! אה אז......... ג'אנה!
T The Girl Of Lordi New member 4/7/07 #1 טוק טוק.... מי שם? אף אחד! למה אף אחד? כי זה פורום נטוש!!!!! אה אז......... ג'אנה!
T TillsWIFE New member 6/7/07 #4 מה זה ג'אנה? U_U; לפחות אנחנו יודעים שקיים מקום כזה פורום לורדי, מה זה לא מספק? *=*
M MONSTERMAN New member 7/7/07 #6 חלאס כבר ליכתוב שטויות !!! ../images/Emo46.gif כל פעם שאני ניכנס לפורום אני רואה את השטויות שלך זה מעצבן חלאס עם זה !!! זה לא תורם כלום
חלאס כבר ליכתוב שטויות !!! ../images/Emo46.gif כל פעם שאני ניכנס לפורום אני רואה את השטויות שלך זה מעצבן חלאס עם זה !!! זה לא תורם כלום
T The Girl Of Lordi New member 8/7/07 #7 אין משהו אחר... לעשות... אין מה להגיד על לורדי... אולי תיהיה אתה קצת מועיל ובמקום להתלונן... תחפש קצת חומר!!!
אין משהו אחר... לעשות... אין מה להגיד על לורדי... אולי תיהיה אתה קצת מועיל ובמקום להתלונן... תחפש קצת חומר!!!
M MONSTERMAN New member 8/7/07 #8 מועיל?מתלונן? ../images/Emo4.gif אין בכלל חומר על לורדי- אין חדשות כשיהיה אז כולנו נדע גם לי יש הרבה מה להגיד בכללי- אבל אני לא מוציא על זה הודעות בפורום תעשי מה שאת רוצה- אבל לא צריך ליכתוב כל יום כל יום דברים שלא מעניינים אף אחד לא חייבים לשתף את הפורום בדברים אישיים
מועיל?מתלונן? ../images/Emo4.gif אין בכלל חומר על לורדי- אין חדשות כשיהיה אז כולנו נדע גם לי יש הרבה מה להגיד בכללי- אבל אני לא מוציא על זה הודעות בפורום תעשי מה שאת רוצה- אבל לא צריך ליכתוב כל יום כל יום דברים שלא מעניינים אף אחד לא חייבים לשתף את הפורום בדברים אישיים