טורמלין שחורה...מוזר

טורמלין שחורה...מוזר

לפני כארבעה ימים רכשתי טורמלין שחורה (חלוק) והנחתי אותה על שולחן בקרבת המחשב (סביבת העבודה). היום עברתי ליד השולחן וגיליתי שהאבן חצויה לשניים
אני בטוחה שהיא לא נפלה וגם אין אור שמש ישיר באיזור, שיכל לחמם אותה ולגרום לסדק הזה ולשבירה... האבן הזאת פשוט שבירה ורגישה? אני לא אחזור על הטעות ואקנה עוד אחת אם כך...חבל לי. בנוסף, כשהייתי בחנות וראיתי את אבני הטורמלין, רובן סדוקות...מן קווי שבירה לאורכן. יכול להיות שזו הסיבה? הן פשוט מתפרקות בעצמן לאט?

Jusmine

New member
גם לי זה קרה!!

בעבר גם לי קרה מקרה דומה, בערב הנחתי את האבן ובבוקר שמתי לב שהיא חצויה לשניים ומפוררת, וזאת בלי שנפלה לפני כן, מוזר ביותר...
אחרי שבדקתי בפורום גיליתי שזה כלל לא מוזר: אבן הטורמלין השחורה ידועה כבעלת אנרגיות הגנה חזקות ביותר נגד עין הרע ונגד אנרגיות שליליות בכלל, כך שרוב הסיכויים שהאבן שלך ספגה אנרגיות שליליות ולא יכלה לשאת בהן יותר והתפוצצה. אבל שני תענה לך תשובה הרבה יותר מפורטת

Jusmine

New member
אם כבר מדברים על אבנים שנשברו...

אתמול בלילה המונסטון נשבר

שמעתי על תכונות האבן

וקראתי ששילוב החומרים מהם נוצרה האבן הוא מקור חשמל סטטי שבעצם שומר על פעילות מוגברת של מבנה האבן. יכול מאוד להיות שבגלל הסיבה הזאת הטורמלין נוטה להשבר במסתוריות.

stoneage

New member
היי. הטורמלין השחורה היא האבן ה

העוצמתית ביותר להגנה מספיגת אנרגיות שליליות. כמו כן יש לה גם תכונות הגנה ממכשירים חשמליים. אין מידע מדעי אמפירי אבל מנסיון של עשרות אנשים - הטורמלין נשברת תוך מתן הגנה. ייתכן שהאבן ספגה משהו שלילי במקומך ולכן נשברה וייתכן שספגה את פליטת האנרגיה הלא טובה מהמחשב "טיהרה " את הסביבה ונשברה. אין שום קשר לחום.....חום השמש נמוך מכדי לפגוע באבן. האבנים נוצרו בטמפרטורות גבוהות מאלו שאנו יכולים להגיע אליהם. טורמלין שחורה בצורתה הגולמית לעיתים מתפוררת אבל שבירה כזו של חלוק - לא מקרית. בד"כ צריך פשוט לומר תודה. לגבי החלפת האבן באחרת - חשוב להקשיב לאינטואיציה. כנל לגבי "עתיד" האבן השבורה. ניתן להמשיך להניח את שני החלקים לצידי המחשב, לתת אחד מהשנים לאדם קרוב - כך שלשני אנשים קרובים חלק מאותה האבן או אם חשים שהשבר מפריע - לקבור באדמה. בהצלחה

Jusmine

New member
האם לשמור מונסטון שנישבר?

או שעדיף להפרד ממנו? ובאיזו דרך לעשות זאת, האם לקבור?

stoneage

New member
אין כללים לגבי עתידה של אבן אשר

נשברה. חשוב להקשיב לאינטואיציה. במידה והשבר לא מפריע - אפשר להמשיך לאחוז באבן או להניחה באיזה מקום קרוב. יש החשים צורך לתת חלק אחד לאדם אחר כך שלשני אנשים קרובים חלקים מאותה האבן. במידה והשבר מפריע - יש להפרד מהאבן ולקבור באדמה - בגינה או בעציץ ההחלטה - שלך

למעלה