טורנטו

liat1271

New member
טורנטו

באיזה איזור כדאי ללון, לא מחפשת משהו מאד יקר, והאם כדאי לשכור רכב כבר משדה התעופה,אנחנו מתכננים לנהוג מטורנטו למונטריאל. או לשכור רכב ביום ברגע שעוזבים את טורנטו. תודה

placid1

New member
התחבורה הציבורית (סאבוויי, חשמליות ואוטובוסים) כמו

גם אובר וליפט והליכה ברגל נותנים פתרון מצוין להסתובבות בעיר, במיוחד שהחניה לא זולה במיוחד.
יש סוכנויות להשכרת רכב בתור העיר, במקומות נגישים ואני באופן אישי הייתי שוכרת את האוטו רק לפני הנסיעה למונטריאול. אגב, אם אתם נשארים בתוך מונטריאול, לא בטוח שאתם צריכים רכב. הרכבת בין טורונטו למונטריאול מאד נוחה ומגיעה ממרכז העיר למרכז העיר.
משדה התעופה יש כל רבע שעה רכבת שנקראת UP, ומגיעה לשלושה אזורים של העיר.

לגבי מלונות, בדאון טאון יהיה לכם הכי נח ונגיש. Airbnb חוקי (נכון לעכשיו) ומשגשג בטורונטו ואז הייתי ממליצה, בנוסף לדאון טאון, לבדוק באזור של Queen West, Summerhill, Davisville, Greek town/Riverdale, ובעצם כל מה שעל הסאבוויי ליין. הייתי מתרחקת ממלונות על אגלינטון כי הרחוב סתום ורועש כבר כמה שנים בגלל עבודות להוספת קו סאבוויי. אם יהיה לך מלון ספציפי שתרצי לברר על המיקום שלו, אשמח לייעץ.

liat1271

New member
תודה, לגבי הנסיעה למונטריאול

חשבתי שאולי כדאי לעשות משהו בדרך

placid1

New member

נחמנית

New member
+1 ללקחת רכב רק אחרי טורונטו

בהוטוויר ופרייסליין יש הרבה פעמים מבצעים שווים ביותר על מלונות בטורונטו. לפעמים אפשר להשיג משהו מאוד זול על בלור/אנקס וזה לדעתי האזור המועדף להיות בו.

בדרך הישירה מטורונטו למונטריאל יש את קינגסטון, עיירה חמודה ונעימה לעצירה לאכול ולנוח. אנחנו נהגנו לטייל במקומות שהם טיפה מאריכים את הדרך. נגיד, באזור וורשה-אונטריו יש מערות שקפואות כל השנה (עם קרח ודורש לבוש חם) יש גם אתר היסטורי Petroglyphs Visitor Centre - The Learning Place. בכל מקרה, אלה דברים שמאריכים את הדרך ולאו דווקא משתלבים בתוכנית שלכם.

למעלה