טורניר אינדיאן וולס ואנה סמאשנובה

oren987

New member
טורניר אינדיאן וולס ואנה סמאשנובה ../images/Emo47.gif

הישראלית החלה להתמודד בסיבוב הראשון בטורניר - וממש מתקשה!!! מערכה ראשונה נגמרה בניצחון - 6 4 לאנה וכרגע מערכה שנייה של 3 3!!! קרב צמוד - אני אתן דיווח מלא בסיום!!

oren987

New member
בינתיים הסיבוב השני!!כולל אנה ../images/Emo47.gif

אנה בסיבוב השני ניצחה 6- 3 במערכה השניה ותתמודד נגד ריטה גראנדה בסיבוב השני. להלן ההתמודדויות בסיבוב השני (בינתיים), ויהיו עוד!! קלייסטרס (1) תתמודד נגד נטלי דסי שניידר נגד מיסקינה (28). מ.סרנה (21) נגד הוסרובה. ניקול פראט (32) נגד פיסניק מוגן נגד מייגן שונסי (6) הנין(3) נגד מאטבזיס שרה זאנאטי (30) נגד דה לוס ריאוס ליסה ריימונד (12) נגד ארייבין פנובה (24) נגד אורמנס אן קרמר (26) נגד מנדולה דוקיץ (5) נגד בובינה פארינה אליה (7) נגד דומיניקוביץ אורסולה נגד קונציטה מרטינז (29) ועוד רבים וטובים - רק שעדיין מחכים לראות את כל אלה שיעלו לסיבוב השני וברכות לאנה על הניצחון!!!

oren987

New member
ולהלן כל ההתמודדויות בסיבוב 2 ../images/Emo47.gif

כל ההתמודדויות בסיבוב השני: (ומצטער שזה כזה ארוך - אבל הרבה שחקניות מתמודדות). קלייסטרס N.DECHY T.SNYDER A.MYSKINA M.SERNA J.HUSAROVA E.GAGLIARDI A.MONTOLIO M.MALEEVA E.DYRBERG A.SMASHNOVA R.GRANDE N.PRATT T.PISNIK M.MULLER M.SHAUGHNESSY J.HENIN M.MATEVZIC R.NEFFA-DE LOS RIOS A.SERRA ZANETTI D.HANTUCHOVA (כנראה סוארז) B.LAMADE B.SCHETT L.RAYMOND M.IRVIN M.OREMANS T.PANOVA A.KREMER P.MANDULA E.BOVINA J.DOKIC S.FARINA ELIA דומיניקוביץ L.OSTERLOH C.MARTINEZ D.BEDANOVA G.ARN K.SREBOTNIK A.SANCHEZ-VICARIO I.TULYAGANOVA J.KOSTANIC E.DANIILIDOU A.SUGIYAMA M.SUCHA J.NEJEDLY M.SHARAPOVA M.SELES E.DEMENTIEVA A.FRAZIER (כנראה קנילובה) A.STEVENSON F.SCHIAVONE M.MARRERO V.RAZZANO A.COETZER T.TANASUGARN J.KANDARR C.BLACK C.TORRENS VALERO E.LIKHOVTSEVA J.HOPKINS S.TALAJA M.HINGIS

hillly377

New member
קלייסטרס בחוץ...

הפתעה בטורניר, קים קלייסטרס המדורגת הראשונה בטורניר הודחה כבר במשחק הראשון שלה שהיה נגד נטלי דישי הצרפתייה (שמציגה לאחרונה יכולת טובה, בטורניר בסקוטסדייל היא הגיעה לחצי הגמר שם הפסידה לקפריאטי), הנין וסלש התקדמו כבר לסיבוב השלישי והיום הינגיס תשחק נגד טאלאג´ה ודוקיץ´ נגד בובינה. אנה שלנו תשחק היום נגד ריטה גרנדה ונקווה שהיא תעבור אותה...

oren987

New member
התוצאות בינתיים בסיבוב השני ../images/Emo47.gif

תוצאות אתמול בטורניר: ולא רק קלייסטרס היא המדורגת היחידה שבחוץ, אלא גם כריסטינה טורנס וולרו, וקונציטה מרטינז. M. Sucha d. J. Nejedly 63 60 A. Myskina d. T. Snyder 62 63 T. Panova d. M. Oremans 62 63 E. Likhovtseva d. J. Hopkins 75 60 E. Dementieva d. A. Frazier 63 16 63 A. Serra Zanetti d. R. Neffa-De Los Rios 63 63 C. Black d. C. Torrens Valero 64 61 N. Pratt d. T. Pisnik 26 64 63 A. Kremer d. P. Mandula 46 63 63 J. Henin d. M. Matevzic 57 64 64 T. Tanasugarn d. J. Kandarr 62 63 S. Farina Elia d. E. Dominikovic 64 36 64 L. Osterloh d. C. Martinez 62 67(6) 75 L. Raymond d. M. Irvin 63 36 63 A. Stevenson d. S. Kleinova 62 62 N. Dechy d. K. Clijsters 62 75

oren987

New member
סמאשנובה בסיבוב השלישי!!!!! ../images/Emo47.gif

ניצחון פנטסטי של אנה על ריטה גראנדה מאיטליה - וזה היה ממש מותח, בעיקר במערכה השנייה (ראיתי בשידור ישיר!!!!) - בשתי מערכות!! ברכות לאנה סמאשנובה!!! - הישג נפלא! (וככל הנראה תתמודד שם נגד מגדלנה מלייבה (11 בטורניר). יום מעניין בטורניר שלנו- כמה מדורגות עפו, ויילנה דוקיץ היתה צריכה מאוד להתאמץ בשביל לעבור לסיבוב השלישי. ולהלן התוצאות העיקריות: J. Husarova d. M. Serna 63 63 A. Sugiyama d. E. Daniilidou 64 36 61 D. Bedanova d. G. Arn 64 75 J. Dokic d. E. Bovina 46 63 62 E. Gagliardi d. A. Montolio 61 64 I. Tulyaganova d. J. Kostanic 63 63 M. Hingis d. S. Talaja 60 61 E. Dyrberg d. M. Maleeva 62 63 A. Coetzer d. V. Razzano 64 64 M. Marrero d. F. Schiavone 64 63 כרגע גם סרבוטניק משחקת, והיא בפיגור של מערכה נגד סאנג´ז ויקאריו. הינגיס ניצחה בקלילות 6-0, 6-1, ועלתה גם היא לסיבוב 3

hadar_ak

New member
איפה?!

אורן, איפה ראית את המשחק? יש שידור של הטורניר איפשהוא?

אלון222

New member
יש!!!!!!!

אני עקבתי באתר עד שהיה 5-5 מערכה שניה ולא יכולתי יותר להמשיך,כי הייתי חייב להיתנתק.היריבה הבאה דנית בשם איידברג? שהביסה את מאלייבה.יש סיכוי לשמינית הגמר!!!!!!!

oren987

New member
כן - רק שלא יחזור מקרה אוקון! ../images/Emo47.gif

אחרי שהדיח מדורגים טובים ממנו, נאלץ להכנע למישהו שמדורג מתחתיו - ולהפסיד מקום בחצי גמר!! נקווה שאצל אנה, שלה יש יותר נסיון, יהיה יותר קל להגיע לשמינית הגמר. דרך אגב, רוב הסיכויים שהיא תפגוש (במידה והיא תעבור את הדנית), את מייגן שונסי, שמדורגת 6 בטורניר. ולהדר - באיזה ערוץ איטלקי מקומי, שמשדר גם דרך האינטרנט - אבל זה היה בעקבות ההשתתפות של ריטה גראנדה, מעבר לזה אני לא ממש יודע אם הוא עוד ישדר, אולי משחקים של זאנאטי!! בכל מקרה את יכולה כמובן לראות את התוצאות של המשחק בשידור חי באתר של הטורניר!! ודרך אגב - עכשיו אחרי 12 בלילה, אז מגיע לי מזל טוב כי היום אני בן 24!! ה- 10/3.

hillly377

New member
אורן יקר

פעם הבאה שידוע לך על משחק כלשהו שמשודר איפה שהוא או משהו כזה אנא תשה טובה ושתף אותנו, גם אנחנו רוצים להנות...

hadar_ak

New member
מזל טוב ../images/Emo24.gif

א. מזל טוב ב. אם תוכל לעדכן פה על כל שידור של כל משחק בכל צורה ( אינטרנט, לוויין, אתר... ) אני וגם הילי - נודה לך מקרב לב!

למעלה