טורניר איסטבורן שמתחיל היום:

oren987

New member
טורניר איסטבורן שמתחיל היום: ../images/Emo47.gif

כולל כמה טניסאיות מהטובות בעולם, וכבר בסיבובים הראשונים צפויים לנו קרבות מדהימים. להלן הטניסאיות שמשתתפות (בעיקר לאלה שרלוונטים לכם בנבחרת): דוקיץ תתמודד עם המנצחת בין באדנובה למישהי מהמוקדמות. גראנדה נגד קורניקובה שונסי מול מישהי מהמוקדמות. פארינה אליה (שלי) תתמודד מול המנצחת בין סהיבונה השנואה לקוצ´ר. שאנדה רובין מול טאסנג´ורן טוליאגנובה כאמור מול סמאשנובה כשהמנצחת מול סטיבנסון או מישהי מהמוקדמות. נברטילובה פותחת את הופעתה המחודשת מול פאנובה, כשהמנצחת מול הנטוצ´ובה. שניידר מול מיסקינה סוגיאמה מול פירס קרמר נגד דסי (והמנצחת מול טסטוד). בהצלחה לאנה שלנו!!!

oren987

New member
תוצאות היום בטורניר+הולנד!! ../images/Emo47.gif

כאמור שני טורנירי נשים בשלב זה להלן תוצאות עיקריות: איסטבורן - סיבוב ראשון: סוגיאמה מדיחה את פירס אן קרמר (מהנבחרת שלי) מנצחת את דסי ליקהוטסבה את גרטה ארן ונסה ווב את מוליק פרייזר את בלאק סחרטנבוס בהולנד: דמנטייבה מנצחת את מוררו סרבוטניק עולה, כנ"ל בובינה, ולאמאדה. נאפה דה לוס ריאוס בחוץ, כנ"ל ריטנר ווינגרדנר. אנה מחר כאמור מול טוליאגנובה

oren987

New member
מיסקינה מנצחת את שניידר-ועוד..../images/Emo47.gif

זאנאטי ומיילבה עולות בהולנד

delvecchio

New member
נברטילובה!!!

הישישה ניצחה בסיבוב הראשון את פאנובה בשלוש מערכות.

hillly377

New member
ההימור שלי...

נכון שאמרתי שנברטילובה היא ההימור שלי? אני לא חוזרת בי אבל רק עכשיו גיליתי עד כמה יהיה לה קשה, כבר בסיבוב הבא היא תפגוש את הנטוצובה הצעירה בעלת האנרגיה והגובה וגם דוקיץ´ פה ואנה שלנו ועוד רבות וטובות. עדיין, אני בעד נברטילובה בטורניר הזה, מגיע לה!

delvecchio

New member
אנה בחוץ ../images/Emo10.gif

עכשיו אמרו בחדשות הספורט שהיא הפסידה לטולגיאנובה 2-1 במערכות

אלון222

New member
לא נורא

כמעט לא היה מצב שאנה היתה עוברת שוב את טוליגנובה. הסיבות:טוליגנובה רצתה לנקום טוליגנובה בל נשכח,כבר שנה בין 20 הראשונות בעולם,היא לא סתם פריארית פשוט מרוב ההישגים של אנה כבר כל נצחון נראה ברור ואפשרי ואיך לא חשבנו על זה קודם.. אנה בסערת רגשות.לא כל יום זוכים בטורניר כזה,עולים למקום כזה וכו.. ואגב נוסף.מבחינתי אנה ענתה כבר על כל הציפיות מזמן.בתחילת השנה רציתי רק שתחזור ל-50 ותכנס לטורנירים ופשוט תהיה בשטח. עם האוכל בא התיאבון.אבל ברגע שנופץ השיא של מנסדורף והוא עוד ינופץ.אנה בטוח תגיע לפחות ל-15 השנה, אז זהו.אפילו אם תפסיד מעכשיו כל הזמן היא,היא הטניסאית הישראלית הטובה בכל הזמנים.

למעלה