טורניר דובאי יוצא לדרך

oren987

New member
טורניר דובאי יוצא לדרך ../images/Emo47.gif

וכולל כמה מהשמות הטובים בעולם ובינהם: קפלניקוב, פררו, גרוסיאן, יוהנסון (האלוף הטרי), הנמן, פדרר, קלמנט, איבניסביץ ועוד רבים וטובים!! אצל הנשים: נפגוש את ונוס ווילאמס (שזכתה היום בבלגיה - פרטים למטה), ואת מוניקה סלש (שזכתה היום בדוחא - פרטים למטה), קורניקובה האהובה, אמילי מורזמו שעדיין לא זכתה השנה בשום טורניר, טסטוד ועוד רבות וטובות. צפוי טורניר מעניין - וכבר נשמח לשמוע הימורים לגבי הזוכים!!

אלון222

New member
וויליאמס שגם תעלה למקום הראשון

כשסרינה ,הינגיס דבנפורט וקפריאטי לא משחקות בחודש האחרון דרכה של וויליאמס לזכות בכל טורניר סלולה.בשנים האחרונות היא כמעט לא שיחקה בטורנירים ולכן נשארה במקומות 2-5 .השנה היא משחקת כל שבוע ואין לה מתחרות.הנין,מאורסמו וסלש יכולות לתת לה פייט קרוב אבל תנצחנה רק במקרה.אגב גם את טסטוד אני אוהב.

hillly377

New member
הלוואי שסלש../images/Emo9.gif

אין לי הימור בטוח על מי תיקח את הטורניר... השאיפה שלי היא שסלש תיקח אותו ולא תיתן לוויליאמס להמשיך במסע הניצחונות שלה. אין ספק שסלש מסוגלת לכך, כולנו ראינו את ההופעה המדהימה שהיא הציגה נגד ויליאמס ברבע גמר אליפות אוסטרליה הפתוחה לפני פחות מחודש ואין ספק שהיא מסוגלת לשחזר את ההופעה הזו, לדעתי, היא שחקנית מעולה והיא מסוגלת לעשות את זה. וד"א מישהו מוכן להסביר לי למה קורניקובה כל כך אהובה? היא ממש לא שחקנית ברמה... וד"א עכשיו היא התחילה ברומן מתוקשר עם הזמר הלטיני אנריקה אינגלסיאס

oren987

New member
עדכון+ דעה אישית!!../images/Emo47.gif

התוצאות עד עכשיו: Pisnik, Tina (SLO) 6 6 Mcquillan, Racheal (AUS) 2 4 GRANDE 0 6 7 - ריטה גראנדה מאיטליה GERSI 6 4 5 ומשחק שמתקיים ברגע זה ממש: MYSKINA,Anastasia (RUS) 6 2 NAGYOVA,Henrieta (SVK) 3 0 אנה קורניקובה - מתחילה לחזור לעצמה - ואני לא חושב שתצריך לזלזל בה, חוץ מזה שהיא פצצה מהלכת!!

oren987

New member
עדכון תוצאות סיבובים ראשונים../images/Emo47.gif

תוצאות עד עכשיו: סיבוב ראשון: MOLIK, Alicia (AUS) 0 7 4 PANOVA, Tatiana (RUS) 6 5 6 TULYAGANOVA, Iroda (UZB) 2 2 RITTNER, Barbara (GER) 6 6 MSKINA, Anastasia (RUS) 6 6 NAGYOVA, Henrieta (SVK) 3 3 PISNIK, Tina (SLO) 6 6 MCQUILLAN, Rachel (AUS) 2 4 KOSTANIC, Jelena (CRO) 7 6 MANDULA, Petra (HUN) 6 1 MONTOLIO, Angeles (ESP) 6 2 6 PIN, Camille (FRA) 3 6 2 POUTCHEK, Tatiana (BLR) 2 6 4 GARBIN, Tathiana (ITA) 6 3 6 HUSAROVA, Janette (SVK) 6 6 WIDJAJA, Angelique (INA) 1 4 GAGLIARDI, Emmanuel (SUI) 6 6 PRATT, Nicole (AUS) 4 3 סיבוב שני: TESTUD, Sandrine (FRA) 4 7 6 GRANDE, Rita (ITA) 6 5 2

oren987

New member
עליה לרבע גמר- מי הגיע ../images/Emo47.gif

עלו לרבע הגמר:ונוס ווילאמס, אנסטסיה מיסקינה, סנדרין טסטוד, טמארין התאילנדית, טינה פיסניק, אמילי מורזמו, אנג´לס מונטוליו, ומוניקה סלש!! יש הימורים לגבי הזוכה???? תוצאות: 6 6 MONTOLIO, Angeles (ESP) HUSAROVA, Janette (SVK) 3 2 3 2 KOSTANIC, Jelena (CRO) MYSKINA, Anastasia (RUS) 6 6 2 3 PANOVA, Tatiana (RUS) TANASUGARN, Tamarine (THA) 6 6 5 4 RITTNER, Barbara (GER) PISNIK,Tina (SLO) 7 6 2 3 GARBIN, Tathiana (ITA) SELES, Monica (USA) 6 6 6 7 WILLIAMS, Venus (USA) ANNA, Kournikova (RUS) 2 6 - קורניקובה עפה!! GAGLIARDI, Emmanuel (SUI) 3 2 MAURESMO, Amelie (FRA) 6 6

oren987

New member
חצי גמר!! - דובאי!! אין הפתעה ../images/Emo47.gif

בחצי גמר - ונוס נגד טסטוד, וסלש נגד מורזמו!!! תוצאות רבע הגמר שנערכו היום: TESTUD, Sandrine (FRA) 6 6 TANASUGARN, Tamarine (THA) 2 0 0 2 MONTOLIO, Angeles (ESP) SELES, Monica (USA) 6 6 6 3 6 WILLIAMS, Venus (USA) MSKINA, Anastasia (RUS) 0 6 4 1 2 PISNIK, Tina (SLO) MAURESMO, Amelie (FRA) 6 6

hillly377

New member
גמר דובאי, הפתעה גדולה!

מי אמר שהוא אוהב את טסטוד? בקיצור כנראה שזה עזר לה, סנדרין טסטוד הצרפתייה ניצחה את ונוס ויליאמס בחצי גמר כנגד כל הציפיות והיא תתמודד בגמר נגד אמילי מאורסמו שניצחה בחצי גמר השני את מוניקה סלש בשתי מערכות בלבד. בקיצור, גמר צרפתי יהיה לנו

אלון222

New member
אני באמת שמח

טסטוד ניצחה את וויליאמס ואני מבסוט.נכון שוונוס מפסידה רק כשהיא קצת פצועה אבל זה עדיין הישג ענק.הייתי רוצה שטסטוד גם תנצח בטורניר אבל מאורסמו טובה יותר ,לצערי.

oren987

New member
מורזמו אלופת דובאי - ותגובה!!../images/Emo47.gif

קודם כל - ברכות למורזמו על התואר הראשון שלה העונה!! (ושביעי בקריירה). וגם כמובן ברכות לטסטוד על הניצחון על ווילאמס!! ולגבי העידכונים שלי - אני נותן אותם למי שרוצה!! לא כולם נכנסים ובודקים תוצאות כל הזמן - ותתפלאו שגם הרבה מאוד פעמים אני מקדים את האתר של ה - wta. כמו שאתם רואים - יש אנשים שנהנים מעידכוני. אז בסה"כ, אני מכניס מידע חדש, ולפעמים גם תגובות - או הערות אישיות שלי לדיון!! אתם רוצים להגיב על התוצאות - אחלה, אתם לא רוצים - גם אחלה!! העיקר שאתם אוהבים טניס!!

למעלה