טורניר הפוקר הראשון לסטודנטים

פידרוס86

New member
טורניר הפוקר הראשון לסטודנטים

כולנו כבר יודעים שפוקר מבוסס על ניהול סיכונים, קבלת החלטות מהירה, משמעת וזיכרון חד - כישורים חיוניים גם בתעשיית העסקים. לכן אנחנו מקימים בימים אלה בהשראת הטורניר האמריקאי (http://www.calcalist.co.il/sport/articles/0,7340,L-3393134,00.html) את הגירסא המקומית שלנו לעניין, טורניר פוקר סטודנטיאלי.. לא עוד מפגש מצומצם בפאב, לא עוד שולחן ירוק קטן במרתף אלא הטובים ביותר מהחוג למתמטיקה מול הסטטיסטיקאים והכלכלנים, מהנדסים ומנהל עסקים... כולם נגד כולם והמנצח לוקח הכל.... http://www.facebook.com/group.php?gid=368075253503&ref=nf אם אתם רוצים להוסיף,לשפר, להציע (עדיף בפייסבוק) הבמה פתוחה

2המרפא

New member
איפה מתי כמה ולמה?

אני מת להלחיץ קצת חנונים מהחוג למתמטיקה. שיעשו לי לינארית על הקוואדס

פידרוס86

New member
טורניר פוקר סטודנטיאלי

אנחנו מנסים שזה יהיה כמה שיותר קרוב למסורת האמריקאית מכיוון שאין לנו מאות תוכניות MBA פתחנו את ההשתתפות לתואר ראשון ושני בשאר תחומים ריאליים... מה שלבטח יוסיף עניין ויראה האם זה משחק של סטטיסטיקאים או מנהלי עסקים כרגע התחלנו במגעים עם כמה ספונסרים לתחרות, ולכן אין עדיין תאריך או מיקום רשמי. כרגע אנחנו מתמקדים בלצרף כמה שיותר אנשים לקבוצה, ככל שיצטרפו יותר אנשים כך יהיה יותר כסף לחלק התחרות היא לכיף, מינגלינג ונטוורקינג והכל בסופו של דבר נעשה ברוח טובה... תרגיש חופשי להפיץ הלאה

modz0r

New member
מה שעצוב בכל העסק הזה

זה שלמרות שהרעיון יפה ושאני מקווה שהוא ייצא לפועל, המשטרה בשלב מסויים תתעורר ותעצור את זה. הצעה שלי, תבדקו את הכל טוב טוב מבחינה משפטית לפני שאתם מתחילים לחפש ספונסרים, מקום ושאר הדברים, שלא יצא שסתם בזבזתם לעצמכם זמן.

פידרוס86

New member
טוניר הפוקר הסטודנטיאלי הראשון

לצערנו המשטרה מתעסקת בשטויות ואירועים קטנים במקום לעצור את הפשיעה, להחזיר את הביטחון לאזרחים ולהתמודד עם אתגרים אמיתיים למיטב הבנתנו, אירוע מסוג זה אינו חוקי רק כאשר מחולקים בו כספים באופן ישיר ולכן נמיר את הפרסים הכספיים בפרסים כגון טיסות לחו"ל או דברים שווי משקל הכל כמובן תלוי בספונסרים שנשיג לאירוע חשוב להגיד שהאירוע כולל דמי השתתפות סימליים בלבד והמשתתפים אינם יכולים להמר בסכומים נוספים במהלך הטורניר http://www.facebook.com/home.php?#!/group.php?gid=368075253503

modz0r

New member
עדיין ממליץ לך לבדוק את זה

לפי מה שאני יודע, החוק אוסר כל תחרות נושאת כספים (בין אם הפרס הוא כסף מזומן או פרס בעל שווי ערכי כזה או אחר), כאשר זוכה התחרות נקבע על ידי הגורל ולא יכולת, אלא אם הוא מאורגן על ידי המדינה (מפעל הפיס והמועצה להסדר ההימורים בספורט). לצערנו כידוע מדינת ישראל עדיין מגדירה את פוקר כמשחק הימורים, ולכן (שוב, לפי מה שאני יודע) טורניר כזה יהיה אסור.

נראה לי שמבין סטטיסטיקאים מול מנהלי עסקים

מי שינצח הוא מי שמשחק פוקר יותר טוב...

2המרפא

New member
אני הולך עם המנהל עסקים

(אני משוחד מה אני אעשה לנו יש ביצים יותר גדולות)

Godu

New member
../images/Emo127.gif

אלה שלא מכירים את המשחק מפריזים לדעתי בכישורים המתמטים הדרושים. קצת קומבינטוריקה ברמת תיכון וחשבון פשוט וזהו. אין צורך בשום מתמטיקה מורכבת. ברמות הגבוהות אפשר לבסס אסטרטגיות על תורת המשחקים (שלא הייתי קורא לו ענף מתמטי טהור) אבל החישובים הקצת יותר מורכבים יתבצעו בזמן גיבוש האסטרטגיה ולא בזמן אמת.

למעלה