טורניר חדש ממחר!!

oren987

New member
טורניר חדש ממחר!! ../images/Emo47.gif

החל ממחר - יצא לדרך טורניר אינדיאן וולס בארה"ב, וכפי שידוע לרובכם - אנה סמאשנובה תיקח בו חלק, כמו גם כמה מהשמות הגדולים בטניס כגון: מרטינה הינגיס, קים קלייסטרס, מוניקה סלש, אנה קורניקובה, יילנה דוקיץ ג´סטין הנין, ועוד רבות וטובות (האחיות ווילאמס - לא יקחו חלק, כמו גם קפריאטי). יש הימורים כבר על זוכה????? (להזכירכם בפעם הקודמת אני צדקתי בהימור שלי על סרנה ווילאמס), ועכשיו - ההימור שלי - שימו לב - מרטינה הינגיס, כשלדעתי אנה שלנו - אני מאוד מקווה תציג סוף סוף יכולת טובה - ותחזור למסלול הניצחונות!!!

hillly377

New member
כרגיל קשה לי להחליט...

לי כרגיל מאוד קשה להמר לטובת שחקנית שאני לא אוהבת, אני מעדיפה ללכת עם התקוות שלי ולהמר על השחקניות שאני יותר אוהבת בטורניר מסויים. אז קודם כל, הלוואי שאנה תגיע רחוק, אם נשאר עם הרגלים על הקרקע אז כולנו יודעים שהיא לא תיקח את הטורניר עם כל השחקניות הטובות שמשחקות שם אבל אני מקווה שהיא תעבור כמה שלבים ולא תיפול על ההתחלה. אז אלך בהימור שלי על מוניקה, אין לי מושג אם היא באמת תיקח את הטורניר או אם הסיכויים שלה גבוהים יותר משל האחרות אבל פשוט מגיע לה, היא נותנת את כל הלב וכל הנשמה והיא ממש אחלה של בן אדם. מצד שני קים קלייסטרס גם היא מציגה יכולת טובה מאוד בשנה האחרונה, משחקת מאוד יפה וגם לה יש סיכוי גבוה. צר לי לאכזב אתכם פה אבל עם כל כך הרבה שחקניות טובות לאנה קורניקובה אין ממש סיכוי פה וגם לא נראה לי שדוקיץ או הנין יגיעו לגמר, אבל מי יודע.

oren987

New member
ההגרלות לטורניר וגם אנה שלנו ../images/Emo47.gif

אוקי אז ככה: מאחר וזה באמת טורניר גדול - הרבה מאוד מדורגות בכלל לא יתמודדו בסיבוב הראשון ויעלו אוטומטית לסיבוב השני. אנה סמאשנובה בסיבוב הראשון נגד מידלטון מליסה מארה"ב - שקיבלה כרטיס חופשי לטורניר - והיא צריכה לנצח אותה ממש בקלילות!!! (כולנו מחזיקים אצבעות). המנצחת ביניהם - תתמודד בסיבוב השני נגד ריטה גראנדה מאיטליה - שעלתה אוטומטית לשלב השני!! (והיא מדורגת בטורניר מס´ 20). אם היא תנצח גם את גראנדה היא צפויה ככל הנראה בסיבוב השלישי, לפגוש את מאגדלנה מלייבה שמדורגת - 11 בטורניר!! במידה והיא תנצח את מלייבה (יכול להיות שאני קצת מגזים, אבל תקווה זה דבר חשוב) - היא תתמודד ככל הנראה בין המנצחת של ניקול פראט ומייגן שונסי. נגיד והיא מגיעה לשמינית הגמר (אחרי הניצחון) - היא יכולה לפגוש ברבע את קים קלייסטרס (המדורגת מס´ 1 בטורניר) - ומכאן אין טעם להמשיך, כי היא לא תעבור אותה!!! להלן המדורגות לטורניר: קים קלייסטרס - 1 מרטינה הינגיס- 2 ג´סטין הנין - 3 מוניקה סלש - 4 יילנה דוקיץ - 5 מייגן שונסי - 6 סילביה פארינה אליה - 7 יילנה דמנטייבה - 8 ארנצ´ה סאנג´ז ויקאריו - 9 אמנדה קוצ´ר - 10 מגדלנה מלייבה - 11 ליסה ריימונד - 12 אירודה טוליגנובה - 13 טאמרין טסנגורן - 14 אנג´לס מונטוליו - 15 ברברה שט - 16 פרנצסקה סהיבונה - 17 דניאלה הנטוהגנובה - 18 דאג´ה באדנובה - 19 ריטה גראנדה - 20 מגי סרנה -21 איי סוגיאמה - 22 כריסטינה טורנס וולארו -23 טטיאנה פאנובה - 24 אלכסנדרה סטיבנסון -25 אן קרמר - 26 יילנה ליטהוקסהבה - 27 אנסטסיה מנסקינה - 28 קונציטה מרטינז - 29 אדריאנה שרה זאנאטי - 30 מרטינה סוצ´ה - 31 ניקול פראט - 32 ועוד המון טניסאיות מעולות - שלא מדורגות - כגון: ברברה ריטנר, סרבוטניק (שזה עתה זכתה בטורניר), אנה קורניקובה - שבסיבוב השני תפגוש כנראה את קונציטה מרטינז (29).ועוד ועוד... בקיצור - הולכת להיות חגיגה אחת גדולה!!!

hillly377

New member
קורניקובה....בחוץ...../images/Emo12.gif

כרגיל, צר לי לבשר לכל אוהבי אנה קורניקובה (רוב הפורום) שהיא הפסידה כבר בסיבוב הראשון בטורניר נגד אחת בשם ליליה אוסטרלו 6-1 6-4. את האמת, גם אני (שבדר"כ לא תופסת מקורניקובה מי יודע מה) הופתעתי, אולי זה קשור לפציעה הקלה שהייתה לה בטורניר הקודם?! אין לי מושג, חבל...

למעלה