טורניר ישראלים ביום חמישי בפולטילט

AJKHoosier2

New member
טורניר ישראלים ביום חמישי בפולטילט

לבקשת חלק מחברי הפורום, נבדוק אם באמת יום חמישי ימשוך יותר שחקנים, במידה ולא, נחזיר את למתכונת הרגילה. בכל אופן פתחתי ליום חמישי הקרוב לשעה 23:00 פולטילט buy in: 15+1.50 מספר טורניר: 124988207 סיסמא:pkr1e2b

ד י נ מ י

New member
יום חמישי לא הכי טוב.

לדעתי רוב האנשים משחקים בחמישי עם חברים שלהם / פארטיות. חוצמזה אתה צריך שיהיה מחיר יותר עממי,ככה שיותר אנשים יוכלו להשתתף. מומלץ לחשוב על זמן שהרוב נמצאים בבית. אבל שיהיה בהצלחה בכל אופן.

Kgt1

New member
אורן, חייבים להוריד את הבאי אין.. ואני טוען

את זה למרות שלי אין בעיה לשלם את ה17 דולר האלה (כמו שעשיתי בשבועיים החולפים)

AJKHoosier2

New member
תאמין לי שגם לי לא אכפת להוריד אבל...

הבעיה שיש גם הרבה שמבקשים ממני להעלות את הסכום, אז זה בערך האמצע, אולי אני יעשה פשוט 2 טורנירים כל שבוע, אחד ב7-8 דולר לאלה שכבד עליהם ואחד כמו ששיחקנו עד עכשיו.

Harleydude

New member
../images/Emo3.gifאפשר גם היי רולרז איבנט

למרות שתכל'ס קצת יקר לי ואני מתרחק מטורנירים כי אני מתחיל יותר ויותר להתרחק מהקטע כמה שאני יותר משחק קאש. מה שכן, אם כבר טורניר, תעשו סופר סטאק, בחייייייייייאת.

AJKHoosier2

New member
זה דאבל סטאק ולא טורבו...

זה טורניר יחסית ארוך תאמין לי... מתחילים עם 3000 והבליינדים עולים לאט.

ד י נ מ י

New member
מי הם ההרבה ?

קודם כל לא ברור מי אלה ההרבה שרוצים יותר. דבר נוסף, תיקח בחשבון שאלה שיש להם יותר,עדיין יכולים להשתתף בטורניר זול, אלה שאין להם מספיק, לא יכולים להשתתף בטורניר יקר. בשורה התחתונה - טורניר זול נותן יותר אופציות לשחקנים להשתתף. אלה שרוצים יקר יותר יכולים להרשות לעצמם לשחק עם כל שאר העולם ולא נגד האנשים מהפורום. אם אתה מכוון לאנשי הפורום אז תעשה מחיר עממי.

AJKHoosier2

New member
רוב האנשים שרוצים באיי אין יותר גבוה..

נמצאים בפורום של פוקרניוז למען האמת, ואני לא מכוון רק לחברי פורום מסויים, אני מכוון לכלל הקהילה הישראלית. אני מכיר רק 2 פורומים, את זה ואת פוקרניוז, הרוב פה באמת רוצים באי אין נמוך ושם רוצים מעל 25-30 אז אמרתי אני יעשה באמצע ונראה מה יהיה, לי באופן אישי, ממש לא משנה אם זה 5 או 15, וקשה מאוד לרצות את כולם, אז בחרתי במחיר שנראה לי פחות או יותר באמצע. אני יכול לעשות פה ושם טורנירים במחיר עממי לחברי הפורום הזה, אבל השאלה כמה אנשים ירשמו... כרגע במחיר של 15 היו 2 טורנירים ובאחד היו 21 שחקנים ובשני 19 והיה באמת נחמד מאוד.

2המרפא

New member
כן אני גם מסכים להורדה

אני גבי ואולי עוד 3 פה גג מסוגלים לשלם את הסכומים האלה כל השאר לא יכולים. לדעתי אתה צריך להוריד.

למעלה