טורניר משאבי שדה התוצאות הסופיות

טורניר משאבי שדה התוצאות הסופיות

הפועל צפת סיימה את הטורניר במקום הראשון לאחר שגברה בגמר בתוצאה 79:75 על הקבוצה המפתיעה של הפועל לב השרון מלאומית ב` שסיימה כאמור במקום השני. הפועל הרצליה סיימה במקום השלישי לאחר שגברה על גבעת שמואל שהפסידה את כל משחקיה בטורניר.

roi cohen

New member
אכזבה מגבעת שמואל

היה נראה כי הם הולכים להרשים. עשו רכש יפה.

boca

New member
דווקא הם כן שיחקו

מיילנד ומיצ`ל פתחו במשחק חצי הגמר אבל יצאו שניהם יחד עם שטיינהאור אחרי שתי דקות בפיגור 9:0 ללב השרון. אריאל בית הלחמי המאמן שלהם אמר לי אחרי המשחק ששניהם לא שיחקו בגלל שהפ נפצעו, אבל הוא נתן להם לפתוח כדי לכבד את המקום. יכול להיות שזה באמת הסיבה, אבל לפני המשחק שניהם עשו חימום ונראו בסדר גמור בשתי דקות האלה. אם תשאלו אותי לדעתי הוא לא שיתף אותם בגלל שהוא היה עצבני עליהם בגלל השתי דקות האיומות של גבעת שמואל. ובכלל, מיצ`ל הזה הוא תופעה- לא סותם את הפה לרגע. הוא זכה אצלי כבר עכשיו בתואר ``לץ השנה``.

roy_ma

New member
דיברתי על היום. אתמול אני יודע

שהם שיחקו, מעט. היום לא שיחקו כלל.

מכבד את המקום?!

מי שמכבד את המקום ינסה לנצח בכל מקרה וישתמש בסגל הטוב ביותר שעומד לרשותו לאורך כל המשחק. המאמן של גבעת שמואל ניסה לנצח גם אתמול וגם היום. שום תרוץ לא יתקבל. הם פשוט נראו גרועים ביותר!!! ודרך אגב מיצ`ל וצ`רלס מינלנד בריאים לחלוטין!!! אם כל הכבוד לידע המפליג של כולם אז למעט עונה שעברה גם ארון מיצ`ל וגם צ`רלס מינלנד הם שחקנים שתמיד אבל תמיד שיחקו רק בליגה השניה בכל ארץ בה שיחקו. ותחשבו על זה.........

למעלה