טורניר סקוטדייל יוצא לדרך

oren987

New member
טורניר סקוטדייל יוצא לדרך../images/Emo47.gif

להלן המדורגות הבכירות לטורניר: Jennifer Capriati 2 Martina Hingis 5 Serena Williams 7 Meghann Shaughnessy 12 Barbara Schett 21 Lisa Raymond 22 Daja Bedanova 26 Magui Serna 27 Janet Lee 27 Ai Sugiyama 34 Tatiana Panova 35 Francesca Schiavone 36 Elena Likhovtseva 37 Alexandra Stevenson 42 Amy Frazier 44 Nicole Pratt 45 Miriam Oremans 45 Lilia Osterloh 46 Elena Bovina 55 Nathalie Dechy 56 Tina Pisnik 57 Marta Marrero 59 Meilen Tu 63 Jennifer Hopkins 68 Adriana Serra Zanetti 83 יש הימורים על זוכה??

hillly377

New member
קשה...

קשה, קשה להמר על הזוכה בטורניר הזה, יש כל כך הרבה שחקניות טובות ובראשן קפריאטי, הינגיס וסרנה ויליאמס...אז אני אלך על תקווה, הלוואי שג´ניפר קפריאטי תיקח את הטורניר ובעקבות כך תחזור להיות במקום הראשון החל משבוע הבא...

oren987

New member
תוצאות - סיבוב ראשון ועידכון ../images/Emo47.gif

כפי שהילי הזכירה - זכייה של קפריאטי - תחזיר אותה למקום הראשון בדירוג. עד עכשיו עלו לשלב שמינית הגמר (16 האחרונות): 1.ג´ניפר קפריאטי - אוטומטית. 2.נטליה דאסי. 3.סחיבונה פראנצ´סקה. 4.באדנובה דאג´ה 5.סרנה ווילאמס - אוטומטית. 6.מרטינה הינגיס - אוטומטית. 7.מייגן שונסי - אוטומטית. התוצאות: Nathalie Dechy (FRA) d. Jennifer Hopkins (USA) 6-2 4-6 6-0 (7)Francesca Schiavone (ITA) d. Elena Likhovtseva (RUS) 6-4 6-3 (8)Daja Bedanova (CZE) d. (WC)Elena Bovina (RUS) 7-5 4-6 7-5

oren987

New member
שמינית הגמר - התמודדויות: ../images/Emo47.gif

להלן המשחקים: ג´ניפר קפריאטי - אלכסנדרה סטיבנסון (בפעם הקודמת שהן נפגשו-קפריאטי הפסידה!!) טינה פיסניק - ברברה שט מייגן שונסי - נטליה דסי טאטיאנה פנובה - פראנצ´סקה סהיבונה איי סוגיאמה - ניקול פראט אלינה ז´ידקובה (עלתה מהמוקדמות)- סרנה ווילאמס דאז´ה באדנובה - Silvija Talaja (CRO) - שהדיחה את שרה זאנאטי Stephanie Forentz - מרטינה הינגיס

hillly377

New member
קפריאטי-סטיבנסון

נכון אכן, פעם קודמת שג´ניפר קפריאטי ואלכסנדרה סטיבנסון נפגשו, קפריאטי הפסידה אך יש לזכור שני דברים, הראשון- ג´ניפר קפריאטי הייתה פצועה באותו טורניר (ועדיין נתנה פייט ראוי, משחק של שלוש מערכות 7-6, 3-6, 6-4) ודבר שני בדיוק לפני שנתיים בטורניר סקוטסדייל בסיבוב הראשון קפריאטי כיסחה לסטיבנסון את הצורה בשתי מערכות 6-0, 6-3.

oren987

New member
עלו בינתיים לרבע הגמר!! ../images/Emo47.gif

ניקול פראט שתתמודד נגד סרנה ווילאמס! דאג´ה באדנובה שתתמודד נגד מרטינה הינגיס! התוצאות: Martina Hingis SUI 2nd round 6 6 - - - Stephanie Foretz FRA 2nd round 2 4 - - - Serena Williams USA 2nd round 6 6 - - - Alina Jidkova RUS 2nd round 3 3 - - - Daja Bedanova CZE 2nd round 3 6 6 - - Silvija Talaja CRO 2nd round 6 4 1 - - Nicole Pratt AUS 2nd round 6 6 - - - Ai Sugiyama JPN 2nd round 2 1 - - - ההימור שלי - סרנה ווילאמס (תלוי בפציעה שלה)

hillly377

New member
עדכון קצר

ג´ניפר קפריאטי וברברה שט מצטרפות למשחקי הרבע הגמר בטורניר בסקוטסדייל! קפריאטי ניצחה את סטיבנסון בשתי מערכות בלבד ואילו שט הזדקקה לשלשו מערכות בשביל לגבור על טינה פיסניק. סרינה ויליאמס נראית בכושר טוב ועם הרבה רצון, אבל אני כרגיל עם ג´ניפר קפריאטי

oren987

New member
הרחבת העדכון- משחקי רבע הגמר ../images/Emo47.gif

ברבע הגמר: ג´ניפר קפריאטי נגד ברברה שט נטליה דאסי (שניצחה את מייגן שונסי), נגד פרנצ´סקה סהיבונה ניקול פראט נגד סרנה ווילאמס מרטינה הינגיס נגד דאג´ה באדנובה!! יש הימור??? התוצאות: Nathalie Dechy FRA 2nd round 7 6 - - - Meghann Shaughnessy USA 2nd round 5 2 - - - Jennifer Capriati USA 2nd round 6 6 - - - Alexandra Stevenson USA 2nd round 4 4 - - - Barbara Schett AUT 2nd round 4 6 7 - - Tina Pisnik SLO 2nd round 6 3 5 - - Francesca Schiavone ITA 2nd round 7 1 6 - - Tatiana Panova RUS 2nd round 6 6 2 - -

hillly377

New member
משחקי חצי הגמר

המתמודדות בחצי הגמר: Jennifer Capriati Vs. Natalie Dechy Martina Hingis Vs. Serena Williams סביר להניח שחצי הגמר השני יהיה מותח יותר בו מתמודדת סרינה ומרטינה המדורגות שלישית ושנייה בטורניר אבל אף פעם אין לדעת. במשחק הרבע הגמר של קפריאטי נגד ברברה שט היא הציגה יכולת מביישת בתחילת המשחק, ברברה שט הובילה 5-0, אבל אז קפריאטי עשתה קאמבק מארץ הקאמבקים (כמו שרק היא יודעת לעשות) וניצחה את המערכה הראשונה 7-5, כלומר שבע גיימים ברציפות, המערכה השנייה הייתה כבר פחות צמודה וקפריאטי לקחה אותה 6-3. לא לשכוח! יום ראשון 22:00 שידור ישיר מהגמר בסקוטסדייל ביורוספורט!

oren987

New member
הגמר - סרנה אהובתי נגד קפריאטי ../images/Emo47.gif

המועמדת שלי לזכיה - סרנה ווילאמס ניצחה בקלילות את מרטינה הינגיס בשתי מערכות, ותתמודד בגמר שישודר ביורוספורט נגד ג´ניפר קפריאטי שהדיחה את נטליה דאסי!! להזכירכם - אני תמיד אמרתי שסרנה לוקחת את הטורניר הזה - ואני עדיין עומד מאחורי המילה שלי!! שתי המתמודדות האהובות עלי ביותר - בגמר בסקוטסדייל!!!! הולך להיות פשוט גדול!!!!

hadar_ak

New member
נורא מצטערת...

אבל סרינה ממש לא ניצחה בקלילות את הינגיס... לקח לה 3 סטים כדי לעשות זאת..., קפריאטי זו זו שניצחה בקלילות את נטלי דשי מצרפת 3-2,6-6. ד"א - הגמר ( בו תנצח קפריאטי ) משודר ישיר ביורוספורט ב- 22:00. תהנו.

oren987

New member
סרנה אלופת סקוטדייל!!! ../images/Emo47.gif

ניצחה את קפריאטי בגמר בשלוש מערכות!!!! (אחלה משחק) אמרתי לכם שהיא תנצח!!!!! מזל טוב וברכות על הזכייה!

hillly377

New member
לא לדעתי...../images/Emo7.gif

לדעתי המשחק ממש לא היה משהו, נכון, היו נקודות יפות וסה"כ המשחק היה קרוב ומותח אבל בדוגרי שתי השחקניות הציגו טניס ברמה הרבה יותר נמוכה מבדר"כ, בייחוד קפריאטי אבל גם ויליאמס שהרבתה לעשות שטויות והפסידה המון נקודות שהיו אמורות להיות שלה (במיוחד כמה סמאשים או וולים יפים ליד הרשת שנכנסו לרשת או שיצאו לקהל) והיו לה המון טעויות לא נחוצות. חבל, ממש חבל שקפריאטי לא לקחה את עצמה בידיים בזמן (5-0 במערכה הראשונה לסרינה) והחזירה את עצמה למקום הראשון, טוב לא נורא, בעוד שבועיים היא חוזרת לשם גם ככה.

hadar_ak

New member
חיזוק

נכון, אומנם המשחק היה מעניין ומותח אבל שתיהן שיחקו הרבה מתחת לרמה שלהן משום מה, סרינה נתנה כמה כדורים...שאני ( שלא שיחקתי טניס בחיים כי אין לי מספיק כוח בידיים ) הייתי יכולה לקחת... אבל,קפריאטי ( השחקנית הכי טובה בעולם לדעתי ) צריכה להתאפס על עצמה ולהתחיל את המשחק כשכולם ( השופט + היריבה ) מתחילים לשחק ולא כשהיא בפיגור עצום והיא בלחץ. אומנם היא משחקת די טוב תחת לחץ אבל עדיין.. היא יכולה לשחק טוב יותר כשהיא רגועה. לסיכום, לדעתי, קפריאטי הפסידה את המשחק ולא סרינה ניצחה אותו. הכל היה תלוי בקפריאטי וחבל... לא נורא - עוד שבועיים - #1!

oren987

New member
לגעתי היא הרבה יותר טובה!! ../images/Emo47.gif

ואני מתכוון לסרנה ווילאמס!! שלא תבינו לא נכון - אני מת על קפריאטי, אבל סרנה באמת שחקנית יותר טובה לא יעזור!!

hillly377

New member
עניין של דעה

בעיקרון איך שהמצב ביניהן עכשיו זהו רק עניין של דעה כי מאזן המשחקים ביניהן הוא 4-3 לטובת קפריאטי ולכן אי אפשר לקבוע לפי זה מי שחקנית טובה יותר ומי פחות, אם נגיד מאזן המשחקים ביניהן היה שונה, עם הפרש גדול הייתה אפשרות לקבוע (או לפחות להניח) אבל במצב הנתון זה עניין של טעם ודעה אישית, וכולם כבר יודעים מה הדעה שלי אז אין טעם שאני אכתוב את זה שוב...

למעלה