טורניר סרסוטה - פרטים!!

oren987

New member
טורניר סרסוטה - פרטים!! ../images/Emo47.gif

טוב - אז קודם - שלום לכולם!! - מה שלומכם??? ואיך היה החג!! צריך לברך את אנה קודם באמת על עלייתה לשמינית הגמר בטורניר - אבל הקרב הבא הולך להיות באמת - מאוד קשה - יילנה דוקיץ!!!!! מאוד קשה!!!! להלן המדורגות בטורניר: 1 - יילנה דוקיץ. 2 - מייגן שונסי. (תשחק בשמינית נגד מרלן וינגרטנר). 3 - ארנצ´ה סאנצ´ז ויקאריו (שהודחה כבר בסיבוב הראשון). 4 - טאמרין טאסאנג´ורן (שגם הודחה בסיבוב הראשון). 5 - טטיאנה פאנובה (שכבר נמצאת ברבע הגמר, אחרי ניצחון על גאלה ליאון גרסיה). 6 - דאג´ה באדנובה 7 - איי סוגיאמה היפנית (שהודחה בסיבוב הראשון מול מרי פירס). 8 -הנרייטה נגיובה (שהודחה בשמינית ע"י פטי שניידר - שכבר עלתה לרבע הגמר). שימו לב - ההימור שלי לזכיה בטורניר נע בין מארי פירס (שכלל איננה מדורגת), לדוקיץ - אבל אני הולך על מארי שתיקח בסוף!!! מה אתם אומרים????

hillly377

New member
מארי פירס

מארי פירס אכן לא מדורגת (הייתה פצועה ולא שיחקה בשנה האחרונה) אבל היא שחקנית מעולה עם עבר עשיר-2 תארי גרנד סלאם ביחידים (רולאן גרוס 2000 ואליפות אוסטרליה הפתוחה 1995), תואר גרנד סלאם בזוגות, 15 תארים יחידים ועוד 9 בזוגות. בקיצור, אם הכל ילך בסדר והיא לא תאלץ לפרוש בגלל פציעה או כאבים (מה שקרה השנה באוסטרליה. בסקוטסדייל ובאינדיאן וולס היא נאלצה לבטל את השתתפותה לפי תחילת הטורניר בגלל התכוצויות שרירים) יש לה סיכוי יפה לקחת פה.

oren987

New member
מישהו יודע למה אין משחקים עכשיו? ../images/Emo47.gif

השעה כבר אחרי 7!! הילי?? לא אמרת שאנה משחקת בשעה שש?? דרך אגב, שמתי לב למשהו מדהים!! השנה יילנה דוקיץ הודחה שלוש פעמים בשלבים מוקדמים בטורנירים שונים!!! ותמיד - ע"י אן קרמר מלוכסנבורג!! פשוט אין לה מזל איתה הא??

hillly377

New member
אין לי מושג!

אני תרגמתי את ה11:00 בבוקר של פלורידה ל18:00 אצלנו, זה לא ככה?? יכול להיות שיורד גשם, אתמול ירד...

oren987

New member
בדר"כ מאיפה את מתעדכנת?? ../images/Emo47.gif

מהאתר של הטורניר?? הוא ממש גרוע - לא נותן כלום!! בלי חדשות, בלי כתבות ממש משעמם!! איפה למשל התעדכנת אתמול בשידור חי??

hillly377

New member
אז ככה:

כל מה שקשור לטבלה עצמה, לתוצאות סופיות וללוח זמנים מהאתר של sanex wta (בטורניר הספיציפי הזה שהאתר הרשמי של הטורניר כל כך גרוע). מה שקשור לתוצאות בשידור חי אני הולכת לפורום הזה שכבר סיפרתי לכולם עליו כמה פעמים ויש שם מקום מיוחד לטורניר הספציפי הזה ויש שם אנשים נחמדים שמעדכנים. ושוב פעם אני מוסיפה את הקישור, יש הודעה שאלון222 שלנו התחיל שם שנקראת smashnova-yelena ושם כאשר יתחיל המשחק יעדכנו... בינתיים מישהו עדכן שם שהמשחק אמור להתחיל ממש עוד כמה דקות.

oren987

New member
אני בפורום אבל... ! ../images/Emo47.gif

אני לא מצליח לרשום שום הודעה! וכן - נרשמתי! - וכן, אני רואה שם אותך ואת אלון!!

hillly377

New member
אורן

נרשמת והתחברת והכל ואתה לא מצליח לרשום? אז אין לי מושג, מה הבעיה בדיוק? עדיף שנעשה את זה במסרים לא? איך אתה קורא לעצמך?

oren987

New member
רגיל oren987!! ../images/Emo47.gif

לאיזה מסרים את מתכוונת??? - למשל - ראיתי שיש לך תמונה של קפריאטי - וגם שאת און ליין, אז על מה את לוחצת בשביל לכתוב הודעה???

hillly377

New member
אורן

למטה בתחתית העמוד יש כפתור post reply בדיוק מתחת להודעה שלי שם יש כזה כפתור, תלחץ עליו וזה יפתח לך חלון לכתוב את ההודעה

למעלה