טורניר עם רייבי נגד שחקנים חלשים

Johnblaze

New member
טורניר עם רייבי נגד שחקנים חלשים

מה הדרך הכי רווחית לשחק טורניר עם רייבי אחד נגד שחקנים חלשים,טורניר עם זוכה יחיד לדוגמא שחקנים שנכנסים עם כל יד או שמעלים אתה עושה להם אול אין והם משווים עם JT סוטד וכל מיני דברים גרועים יותר לפעמים קשה מאוד לשחק טייט נגדם כי כל יד כמעט מישהו עושה ריביי ואז מעלים את הבליינדים..אחרי 10-15 יידיים שחקן טייט כבר נשאר עם פחות מ10BB ..מאיזה שלב כדאי כבר לא לעשות ריביי ? הכוונה בין היחס בין הBB לBUY IIN השיטה שחשבתי שהיא הכי נכונה היא להיות סופר טייט ,לא לבלף ולא לעשות ריביי כשהבליינדים כבר גבוהים כי ככה גם הROI שלי יהיה יותר גבוה אם אני אזכה יש שיטה יותר טובה?

shaywh

New member
שאני אבין, אתה שואל איך לשחק ריביי בלי לעשות

כמעט ריביי? אז כן, תהיה טייט מן הסתם ותיכנס רק עם יד שאתה מוכן ללכת איתה עד הסוף. יש זמן מוגדר לריביי ככה שלא תוכל לעשות בבליינדים הגבוהים גם אם תרצה. תדע כמה ריביים אתה מוכן להשקיע בטורניר לפני שאתה מתחיל אותו ותשחק בהתאם. שחקנים שיודעים שהם טובים בטורנירים יהיו בד"כ מוכנים להשקיע הרבה עד שהם יתפסו ריצה טובה ויחזיקו כמות צ'יפים רצינית. אתמול במקרה שיחקתי ריביי של 300 שחקנים בערך. אני לא טוב בטורנירים אז לא התפרעתי עם כל יד. בגדול בשלבים הראשונים אפשר להעלות ולדחוף עם AQ וכאלה כי מקבלים המון השוואות מידיים נחותות. כדאי לעשות עוד ריביי מראש כמובן כדי להתחיל עם ערימה כפולה ובהפסקה אד און כשמותר לעשות אחד. בקיצור, אתמול דחפתי זוגות סבירים ונמוכים כשהמצב נהיה קשה ואסים עם קיקר טוב ומהם עשיתי את רוב הצ'יפים שלי עד שסיימתי 14. זה היה טורבו אז כל המרכיבים הרגילים של טורניר הפכו להיות הרבה יותר זניחים. ניסיונות לגנוב בליינדים וכאלה לא הלכו טוב בד"כ, אנשים המשיכו להיות סופר לוז גם אחרי שנגמר הזמן של הריביי. לדוגמה, דחפתי כשהמצב נהיה קשה 9K בליינדים של 800 או 1K זוג 6 מעמדה יחסית מוקדמת והסמול בליינד שגם היה שורט כמעט כמוני דחף זוג 5 כאילו שזאת היד שהוא חיכה לה כל הטורניר. למרות שבמקרה הטוב הוא יוצא איתי למירוץ והמקרה הרע זה מה שקרה.

למעלה