טורניר פוקר בפאב האורווה בזכרון יעקב, יום שני

malon

New member
טורניר פוקר בפאב האורווה בזכרון יעקב, יום שני

שלום חברים, ביום שני הקרוב, בשעה 19:00, ייערך טורניר פוקר הראשון בפאב האורווה בזכרון יעקב (מוכר גם כפאב האירי). הטורניר ייערך מדי יום שני באופן קבוע. הטורניר ייערך בשיטת 50 ש"ח כניסה + משקה ראשון חינם, ריבאיי ואד-און. הפרסים, מה לעשות, הם בהתאם לחוק ולכן לא יינתנו פרסים כספיים, אלא בקבוקי אלכוהול משובחים. מאחר ומספר המקומות מוגבל, אנא הירשמו מבעוד מועד: 054-6272734

malon

New member
פרסים

הפאב מקצה פרסים (בקבוקי אלכוהול איכותיים) למקומות 1-3. למעשה, הפרסים תלויים במספר המשתתפים בכל טורניר. מאחר וזהו הטורניר הראשון, אנו צופים שיגיעו כ-25 איש. אין ספק שבעוד חודש ימים המספר יגדל ועימו - גם הפרסים. לאלה שתוהים מדוע אין מחלקים פרסים כספיים, התשובה היא די ברורה, לא?

shuval3

New member
דווקא זה לא ברור

ההגבלות שבחוק ממש לא נוגעות לסוג הפרס..הבעיה היא בקיום משחק מזל שאינו למסגרת מצומצמת של אנשים. אני תוהה, אם אתה שואל את עצמך, כשתרוויחו כסף מהטורניר הזה...איך תסווגו את ההכנסה הזו בדו"חות המס? נניח ואת ה-50 שקל הראשונים תסווגו כתשלום על משקה בקבלה, מה לגבי הסכומים הנוספים- איזה קבלה תוציאו עליהם? בקיצור...זה לא כזה פשוט

ד י נ מ י

New member
מה זה חשוב

על כל שחקן שמשלם 50 כניסה זה כמו משקה וזהו. לא נראה לי שיש בעיה פה... חוצמזה,מה משנה לך מה הוא מצהיר ? עזוב להכנס לקטנות.

אבל החוק אומר שגם פרס כספי או כל

שווה ערך לפרס כספי הוא אסור , אז איך אתם מתמודדים עם זה?

malon

New member
מאוד פשוט...

החוק מתייחס לשווה ערך לפרס. בקבוק אלכוהול שעולה לפאב בסביבות 40 ש"ח הוא לא ממש מוגדר כפרס שווה כסף, תסכים איתי? האנשים המגיעים לשחק בטורניר אינם עושים זאת בעבור הבקבוק, אלא בעיקר בעבור הריגוש, ההנאה ואווירת הפאב.

בחישוב פשוט

25 אנשים משלמים 50 שקלים ועוד 100 בהמשך יוצא קופה נאה של בערך 2500 שקלים שמתוכם 150 שקלים הולכים לפרסים....עסק משתלם ה"חוק" הזה אם הייתם רציניים הפרס הראשון היה איזה פלסטיישן מה שהיה מצדיק קיום של טורניר כזה, אף שחקן שאוהב ומכבד את המשחק לא יגיע לדבר כזה

malon

New member
חחח אתה לא חזק בחשבון, הא?

14 איש משלמים 50 ש"ח, שלא מכסים 3 בקבוקים, 2 דילרים, מארגן טורניר, מלצרית וציוד פוקר. למד את העובדות, שי סעדיה...

אני דווקא בסדר בתחום הזה

אמרת צפי 25 אנשים - 25 כפול 50 שווה 1250 - אח"כ יש ריביי אחד נניח שחצי יעשו אותו עוד 50 כפול 15 שווה 750 הקופה שלנו עומדת על 2000, כמעט כולם יעשו הדאון 50 כפול 20 שווה 1000 קופה נאה של 3000 שקלים (הייתי נחמד עם ה2500) מתוכם במקרה הקשה 300 לכל דילר 300 לכל מלצרית (שברור שהיא תעשה טיפים ובקושי ישלמו לה) 3 בקבוקים בשווי כולל של 200 שקלים בלחץ , עדיין נשאר 1900 לגבי ציוד פוקר - ערכה בסיסית תעלה 250 שקל , כפול 2 לטורניר שכזה 500 ושוב נשאר לך 1400 ומפעם הבאה אין הוצאות על הפוקר איך אני עד פה?

ד י נ מ י

New member
זה לא מועדון פוקר

זה פאב שנותן אפשרות לשחק. תלך לפאב בלי המשחק תוציא יותר כסף. וברור שהוא ירוויח כסף מהטורניר,אבל למה להיכנס לקטנות. בתכלס,מי שיש לו חברים שמשחקים באופן מאורגן לא יילך לשם. או תלך לפארטייה שלא תתן לך להכנס עם פחות מ 1000 שקל בכיס.

יש מספיק טורנירים בארץ

שהכניסה היא 150- 200 , אל תגזים , אני פשוט חושב שהמשחק מנוצל לרעה כדי לעשות כסף מהות המשחק היא הרווח בסיכומו של עניין, מישהו שבא לשחק והקופה יושבת על 3000 והפרס הראשון על 50 שקלים זה בזיון בעיני

למעלה