טורניר קאש אוט

yamenx

New member
טורניר קאש אוט

אתמול נכנסתי לטורניר כזה בפעם הראשונה... ולמי שלא מכיר הקוספט הוא כזה שאתה יכול לפדות את הצ'יפסים שלך בכסף אמיתי מתי שבא לך (חצי מדמי הכניסה הם לפרסים וחצי לתקציב היציאה) הטורניר היה של 100$ והלך מטורף לגמרי... ז"א הלכו אול אין בכמות מטורפת עם ידיים מצחיקות... כמובן שהרווחתי מזה הרבה... ותוך כדי פדיתי כ 300$ מהצ'יפסים שלי... ואחרי שנכנסנו לכסף נכנסתי אול אין עם A 4 ומסתבר שליריב יש 5 7 וכמובן שניצח אותי... והצטערתי למה לא פדיתי את הצ'יפסים שהיו מוערכים בעוד כ 300$... השאלה שלי, האם בטורנירים כאלו זה כזה פרוע... או נפלתי על טורניר שהדינמיקה שלו גרמה לכולם להיות כאלו משוחררים... את האמת שאני די מצטער שלא יצאתי עם רווח יותר גבוהה מטורניר כזה קל... ומה האסטרטגיה שלכם לטורניר כזה? ז"א אם אני חושב על זה אם לא הייתי עושה קאש אוט כמה פעמים הרווח שלי היה מוכפל...

ד י נ מ י

New member
שאלות

איפה יש טורנירים כאלה ? גם לא הבנתי איך בדיוק פודים צ'יפים תמורת כסף. אתה יכול לתת הסבר יותר מפורט? תודה

yamenx

New member
יש כאלה ב FTP

חפש טורנירים עם האות C בירוק ליד.... פשוט לוחצים על לחצן או שפודים את כל הצ'יפסים בכסף או חלק מהם... למשל אם נכנסת לטורניר עם 2000 צ'פסים... אז אם אתה מגיע ל 20000 הם כבר שווים כפול 5 מסכום הכניסה... ואתה יכול לצאת או לפדות חלק מהם...

למעלה