טורניר 12000 איש

nady4u

New member
טורניר 12000 איש

אחרי 3 שעות אני עומד על ממוצע 17,000 צ'יפים, בליינדים 1000 800 שחקנים נותרו. קיבלתי JJ הלכתי אול-אין והפסדתי לאס. האם זה צעד נבון ? האם היה עדיף להמתין עוד ?

yamenx

New member
האם נאלצת לעשות אלל אין או יזמת את זה?

אני אישית הייתי עושה כמוך... אבל לדעתי יותר נבון היה להעלות ולראות אם בפלום יש משהו מאיים ואם לא אז ללכת אול אין

עשית נכון

היחס בין הבליינדים לערימה שלך היה גבוה מדי בכדי שתזרוק JJ לפני הפלופ. ד"א - אתמול השתתפי בטורניר של 16 אלף ומשהו איש ועפתי מקום 128! אחרי שהפסדתי שתי ידיים רצופות עם QQ (ל-KK) ועם KK (ל-88)...בעסה...

napox

New member
ללכת all-in עם זוג אחד זה תמיד סיכון

כלל אצבע (לא זוכר באיזה ספר קראתי את זה) אומר שצריך מינימום של שני זוגות כאשר אחד גבוה כדי להכנס ל all-in. אבל היום יש כל כך הרבה שחקנים אגרסיבים שכבר קשה לדעת אם יש להם יד חזקה ב all-in.

modz0r

New member
עוד קצת פרטים

איזה מיקום אתה היית בשולחן, ואיזה מיקום הוא היה? מתי האול אין היה, לפני או אחרי הפלופ? מי היה זה שנכנס אולאין ומי היה זה שהשווה? כמה צ'יפים היו לו?

nady4u

New member
פרטים

בשלב זה אנשים נכנסו אול-אין עם קלפים חזקים כל יד היה לי ממוצע ציפים של כל הטורניר, ניתן לראות בדף הטורניר בפול טילט לא הייתי מוביל בשולחן וגם לא עם בעיה של ציפים הרגשתי שאם לא אכנס אם משהו טוב, אני יתחיל לפספס את הבליינדים ואז אגיע למצב שאצטרך להיכנס עם ברירת מחדל אני יזמתי את האול-אין - אולי טעות. אני בטוח שגם אם הייתי נכנס בדאבל בליינד הוא היה עושה אול אין

nady4u

New member
היום אותו טורניר 12000 איש

בדיוק אותו פושיזן שלב ש-800 נותרו מקבל JJ ולא נכנס. שלושה עושים אול-אין ובסוף אם הייתי נכנס היה לי פול האוס וציפ לידר בשולחן. אחרי זה נכנסתי בלית ברירה עם QJ ועדין החזקתי מעמד ובסוף בערך במקום ה-400 עשיתי רי רייז עם AK לפני הפלופ והפסדתי.

DoubleN

New member
הפסדת פעם עם JJ, בגלל זה

לא לדחוף אולאין?! פוקר נמדד לטווח הרחוק, ככל שתעשה יותר החלטות נכונות תרוויח יותר בטווח הרחוק. בטורניר אתה מחשק בשביל לנצח אף פעם לא בשביל ל"שרוד".

חחחח לא שמעת

את הפתגם זוג וולה תמיד מפסידכמה פעמים אני זורק זוג נסיך לא נכנס איתו אף פעם אול אין יד מנחוסית ניצחתי עם היד הזאת אחרי שנה של משחק שלוש פעמים

DoubleN

New member
אם אתה "נאלץ" להשוות אולאין

לפני הפלופ, אתה צריך לעשות את זה, אם לא הייתה העלאה עד אליך תעשה רייז 3/3.5 פעמים הביג בליינד, אם מישהו עשה רייז לפניך, אתה יכול לדחוף אולאין. פעם הבאה תעלה היסטוריית ידיים רצינית, מה המיקום שלך, ואיך היד התנהלה כמו שצריך. אם אתה רוצה תשובה רצינית, תשאל כמו שצריך עם כל הנתונים הקיימים ברשותך!

nady4u

New member
תודה, אני אשתדל לשחק כמו שצריך ../images/Emo140.gif

כעיקרון יש את הדילמה בשלב זה מתי להיכנס ואיך להיכנס כי כשאתה נכנס אתה נאלץ להשתמש ברוב הציפם או בכולם. לדעתי בשלב זה אתה משחק כדי "לשרוד" ולהגיע כמה שיותר קרוב לשלבים הסופיים כמובן כדי לשרוד צריך לשמור על כמות ציפים שלא יגרום להגיע למצב של להיקלע לאין ברירה. כאמור בשלבים האלו צריך גם מזל כי כשאתה כבר נכנס, הדרך לאול-אין קצרה. דרך אגב ראיתי מישהו מישראל שהיה בעמדת המובילים בציפים בשם לפלפון

למעלה