טורניר 90 אנשים מקום 6

• פותח הנושא nadd
  • פורסם בתאריך

nadd

New member
טורניר 90 אנשים מקום 6

ההשקעה גדולה והרווח לא משהו. 4 שעות משחק. רווח - 5 פעמים ההשקעה בהשתתפות בטורניר.

BuffY9

New member
כמה השקעת ?

למרות שזה פי 5 אם נכנס על סך של שקל אחד זה אכן לא משתלם חח ...

nadd

New member
הכל באופן יחסי

אכן נכנסתי עם דולר אחד. באופן יחסי לאדם שיש לו בנק רול של 1000 ונכנס עם 5 אזי גם לא יוצא כלום. מקום ראשון לוקח פי 20 וזה כבר נאה לעשות רווח של 10% מהבנק רול. בכל מקרה נהניתי כי רציתי להגיע לשלוחן הסופי וכמובן להתקדם כמה שיותר. ביד האחרונה שעשיתי אול-אין הפסדתי למישהו שתפס בריבר, זה קצת ביאס.

DoubleN

New member
זה SNG, תשחק כמה במקביל

הייתי משחק אתה הטורנירי טורבוס של ה-45 איש בסטארס, 6 במקביל, לא כל כך קשה להשתלט על המשחק, רוב הזמן עושים פולד, עד שהבליינדים מחייבים משחק אולאין/פולד.

nadd

New member
לא מסתדר לי לשחק בכמה שולחנות במקביל

ניסיתי כמה פעמים על ציפים ואני פשוט מאבד שליטה על המשחק. קשה לבלף כי צריך ללמוד את היריב.

DoubleN

New member
בשלבים הראשונים עושים פולד רוב הזמן,

איך זה כל כך מסובך? זה יגדיל את ההחזר השקעה שלך. אני מכיר כאלו שמשחקים 25 טורנירים במקביל, קשה לי להאמין שלא תסתדר עם שני שולחנות.

2המרפא

New member
כי אתה לא רוצה להגרר לכל מיני ידיים יצירתיות

יותר מדי. משחקים בהתחלה די סטרייט אפ, ידיים מפלצתיות וחוץ מזה כלום. הרבה אנשים עושים שטויות בהתחלה ואתה נגרר לזה. אני תמיד משחק 3 טורנירים במקביל ושולחן קאש שאני אשכרה מתרכז בו. אם אתה מגיע לשלבים מאוחרים בטורניר אתה אשכרה מתחיל לשחק לפני זה אתה רק מחפש ידיים מפלצתיות והכפלות. אני הגעתי למסקנה שככל שאני משחק ביותר טורנירים במקביל עד לגבול מסוים אני מגיע לתוצאות יותר טובות כי אני נהיה הרבה פחות "יצירתי", וזה מה שאתה באמת צריך בטורנירים הזולים.

DoubleN

New member
בגלל שבשלבים הראשונים הבליינדים נמוכים

והערמה שלך די גדולה, עדיף לשחק ידיים פרימיום AA,KK,QQ,AK ו-AQ ו-JJ בנסיבות מסויימות, אפשר לעשות קול(לא אחרי העלאה) עם זוג נמוך על מנת לתפוס שלשה בפלופ, וכשהבליינדים גדלים בשלבים המאוחרים והערמה מורכבת מבערך 10 ביג בליינדס, צריך לדחוף אולאין או לעשות פולד, בהתאם למיקום שלך, לאיכות הקלפים, והערמה של היריב.

למעלה