טורניר VS קאש

yaronbol

New member
טורניר VS קאש

אני רואה פה הרבה פוסטים על ידיים מטורנירים, על אנשים שזוכים בטורנירים ובכלל רוב ההודעות כאן הן על טורנירים. אני משחק רק קאש ומשתדל להתרחק מטורנירים, לא יודע למה את האמת. מהם היתרונות שיש לטורנירים על קאש?

זונע

New member
there's no such things

there are players who are good in tournaments and some who are good in cash games and it's very hard being good in bith

Kgt1

New member
אני שחקן קאש, משחק טורנירים לעתים מאוד נדירות

ורק לשם הגיוון (ואולי פיתוח הסבלנות). אבל אני חושב שגם שחקני טורנירים יסכימו איתי שקאש הוא הרבה יותר "פוקר" מטורנירים, שם הטקטיקה היא הרבה יותר "לשמור מרחק" מסכנה, לעתים לקפל ידיים רק כי השלב כרגע של הטורניר לא שווה את הסיכון של המשחק... בקאש, יש יותר חשיבות לאלמנטים של פוקר, האסטרטגייה היא אסטרטגיית פוקר אולי בניגוד לאסטרטגיית טורנירים.

2המרפא

New member
אין ספק שקאש הוא משחק שונה לחלוטין

בטורנירים במיוחד באינטרנט הסבלנות היא המעלה הראשונה. שחקני קאש טובים שאני מכיר שבאים לשחק איתנו טורנירים לא מחזיקים יותר מדי זמן כי הם מתחכמים יותר מדי עם ידיים הזויות. אין ספק שבקאש אתה משחק הרבה יותר ידיים כי אתה יכול לעשות רילוד ללא הפסקה אבל זה גם נותן יתרון לא הוגן לבעלי הכיסים העמוקים (אני משחק עם כמה). בטורנירים כולם שווים ואז רואים מי השחקנים היותר טובים.

levinshizer

New member
טורניר לעומת קאש

קודם כל בטורניר צריך הרבה סבלנות גם כי אין לך אפשרות לריבאי וגם כי הוא יכול להמשך שעות בלי שתיהיה לך אפשרות למשוך את הכסף וללכת (חייב להשאר עד הסוף) חוץ מזה לדעתי בטורניר יש יותר את אלמנט המזל מאשר בקאש כי באופן כללי בטורניר משחקים יותר רגוע (פגעת מצוין, לא פגעת פולד ולהמשיך הלאה) ובגלל הבדלים כאלו ואחרים אתה תראה הרבה מאוד שחקני קאש מעולים שלא טובים בטורנירים ולהפך הדוגמה הטובה ביותר היא פיל הלמיות' שהוא אחד משחקני הטורניר הגדולים בעולם אם לא הכי גדול ובקאש אומנם הוא כניראה יותר טוב ממני וממך אבל הוא לא משתווה לשחקנים הגדולים

shailaunch

New member
היתרון הכי גדול של טורניר

במיוחד פריזאאוט הוא הפחד מההעלאה, ובעקבותו הפחד מלעוף, גדול מאשר במשחק קאש, בקאש מי שיש לו הרבה כסף והוא לוס באופיו, הרבה פעמים ישווה העלאות גדולות מהאחוזים לאאוטס פשוט כי הוא אומר לעצמו, אז הפסדתי 100 שקל, לא נורא ולעומת זאת בטורניר הוא יחשוב, מה עכשיו אני כבר יעוף? אני אתחמק מעימות ונחכה לפעם הבאה מכאן שהכוח של ההעלאה בטורניר גדול יותר אני נהנה יותר לעשות לעשות מהלכים ומפוקר טהור של טורנירים כי אני אוהב את המלחמות הפסיכולוגיות אבל משום מה אני מרוויח כמעט תמיד את הסכומים הגדולים בקאש גיים

למעלה