טורצ'ווד עונה 3 - WTF?? |ספויילר|

אלב85

New member
טורצ'ווד עונה 3 - WTF?? |ספויילר|

שלום לפורום החביב. התחלתי לראות את טורצ'ווד, והמשכתי למרות העונה הראשונה החלשה כי כולם הבטיחו שזה משתפר ושהעונה השלישית אפלה ומעולה. אז אכן, בעונה השנייה היה שיפור ניכר, במיוחד (ספויילרון לעונה 2!) כשזכיתי לראות את ג'ק מתנשק עם ספייק. ואז הגיעה השלישית. ידעתי שהיא יותר אפלה מהקודמות, אבל אחרי סידרה קצת דבילית וכיפית לא ציפיתי לדבר המדכא, המזוויע והקשה הזה. מה זה?? אחרי שסבלתי את החייזר הדוחה, את הילדה הקטנה שמחוברת אליו (שאף אחד לא טורח להציל עד סוף העונה), את סצינות החיילים מפרידים ילדים מאימותיהם על רקע צרחות ואווירה שואתית למדי, האם אחרי כל זה קיבלנו איזשהו קתרזיס? איזה.. קיבלנו את אחד הסופים הכי עצובים וטרגיים, נראה שהתסריטאים ממש נהנים להתעלל בג'ק. אז אומנם הייתה עונה מותחת ומושקעת ובאמת טובה, אבל אני מתחרטת שראיתי אותה.

Blade Of Fire

New member
לעולם אני לא אבין את הבעיה

של אנשים עם עונה 3. אין סדרות מצליחות עם סופים טובים. לטוויזיה לא אמורה להביא רק האפי-האפי-ג'וי-ג'וי, אלא אמורה להביא את המראה הנוראית של החברה. זה בדיוק מה שקרה בעונה 3.

זה לא בדיוק נכון שאין כאלה, אבל אני בגדול

מסכימה. גדולתה של עונה 3, בעיניי, היא שהיא לקחה נושא כל כך שנוי מבחלוקת וכל כך קשה וטיפלה בו בצורה כל כך ריאלית ויפה. נכון שזה נושא קשה, וגם לי היו אישוז עם לראות אותו, אבל דווקא בגלל זה אני חושבת שזו היתה טלוויזיה נושכת ומדהימה. סופים טובים זה נחמד והכל, אבל לא הכל טוב ויפה וכשיש דברים כאלו זה לגמרי בולט.

אלב85

New member
הבעיה היא

שהיא ממש שונה מ-2 העונות הראשונות. אני לא אוהבת שסדרות משנות את פניהן לחלוטין באמצע הסידרה. כאילו, אני לא יכולה להפסיק לראות כי כבר נקשרתי לדמויות ואני רוצה לדעת מה קורה, מצד שני, אם היה מתחשק לי משהו מזוויע וקודר מן הסתם לא הייתי רואה טורצ'ווד, הקטע שלה היה שהיא כיפית ולא לוקחת את עצמה מדי ברצינות.

Blade Of Fire

New member
לא מסכים בכלל

אם סידרה משתנה לטובה, אז זה מעולה, וזה בדיוק מה שקרה עם עונה 3-היה שינוי לטובה-סיפור קצר, קולע, מד"בי מאוד שתקע שיניים עמוק בתוך התרבות הארצנית הצבועה. אני גם לא מסכים לגבי זה שטורצ'ווד לא לוקחת את עצמה ברצינות. דווקא לקראת סוף עונה 2 עם כל הבלאגנים שהיו שם והפרקים עם ספייק היו מאוד רציניים.

אלב85

New member
יש כמה פרקים עם ספייק?

כנראה שפיספסתי כמה פרקים מהסוף... איזה כיף.. עוד טורצ'ווד

מוגלי7

New member
אם אני לא טועה,

הפרק הראשון בעונה 2 הוא עם ספייק (לא ראיתי באפי, אבל אני יודע שזה משם
) והפרק האחרון. ויש גם הופעת קמאו בפרק הלפני-אחרון.

Apple Scruff

New member
הבעיה היא לא בסוף הטוב או הרע.

לא ממש לא איכפת אם הסוף הוא האפי אנדינג ודברים כאלה, ולפעמים אני מעדיפה סוף קשה מאשר סוף שמח. כבר אמרתי מה הבעיה שלי עם עונה 3- חורים איומים בעלילה ופשוט יותר מידי זוועות שקשה לעכל- ילדים נלקחים מהבתים (החוסר אונים של ההורים, החוסר אונים של הילדים, הצרחות, הבכי), שחיתות פוליטקאים ברמה נוראית, התאבדות, כל השיחות עם ה456, המוות של האנשים ע"י הוירוס, השימוש האמיתי שעושים בילדים, ג'ק רוצח את הנכד שלו (שזה ממש עשו בצורה נוראית וקרה כל כך), יותר מידי יותר מידי. ואני בטוחה שיש דברים שכחתי, אבל זה פשוט כבר.. היה קשה לי לעכל את זה. אני טיפוס שחובב ז'אנר אימה קל/מתח/פנטזייה דברים כאלה, ככה שבדר"כ לא איכפת לי, אבל בעונה השלישית זה היה יותר מידי זועות במקום אחד. להוסיף לזה יותר מידי חורים בעלילה וזה לא נתפס כבר.

jacobyd

New member
אני אישית אוהב טרגדיות...

אני חושב שהן נוטות להוציא הרבה יותר מהשחקנים והן לרוב משאירות בי רושם יותר עמוק. אז אני חשבתי שזו היתה העונה הכי טובה שלהם

למעלה